Şimdi Ara

Excalibur G800 'Ultra Yüksek Malzeme Kaliteli' oyuncu dizüstüsünü inceliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gene de ülkemize alienware gelmediği için teselli olabilir

Ayrıca alienware dizüstünde karbon fiber de kullanıyor .Bizim ülkede oyuncu bilgisyarı dediğimiz Monster msı gibi sadece alimünyum da kullanmıyor adamlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 31 Temmuz 2016; 2:22:01 >
  • Excalibur gibi saçma bir ismi nereden bulmuşlar. Ağa biz ingiliz miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixus

bu laptoplara para verip oyun oynayanların aklından şüphe ediyorum. zaten ağır oluyorlar ve pilleri ölünce zaten masaüstü gibi oluyor.

ölü bir yatırım. masaüstü ile serin ve daha iyi bir deneyim varken laptopa yönelmek çok saçma.

Herkesin senin gibi evi yok, yurtlarda seyahatlerde cok zaman geciren insan var. Sadece ev icinee bile olsa tasima avantaji inanilmaz bir detay bir coklari icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatım casper satın leptop ve masa üstü bilgisayarın sağ solunu adam etmekle geçti.

belki direk fiziksel deyil ama az uğraştırmadılar.

demek istedim şu.

almayın aldirmayin

çöp.

• Hdd ve ram upgrade izni vermeyen firma batsın gitsinde kurtulalım. Sen kimsin oyuncu serisi çıkartıyorsun, ilk önce tüketici serini düzelt. Vestel ve Casper hayatta evime sokmam. Lanet sözde türk firmaları adımızı üçkağıtçıya çıkartacak. Almayın prim vermeyin şunlara batıp gitsinler ne halleri varsa görsünler. Adam gibi iş yaptığını görmedim ben bunların kaç senedir

• Forum Türk malı düşmanı. Ben aldım, division, gta gibi oyunları yüksek performansla ve hiçbir ısınma sorunu yaşamadan oynuyorum. Bazıları da batsın gitsin demiş. Yazıklar olsun sizin gibilere.

• Soğutması gerçekten başarılı. Ben gtx 660m ile 95, i7 3610qm ile 100 dereceyi gördüm ki macunu fanını yeni temizlexiğim halde. Lenovo pişmanlıktır.

• Buna oyun bilgisayarı demek gelmiyor içimden, oyuncu düşmanı.

• İnceleme çok güzel olmuş, cihaz da çok güzel ama oyun testi sırasındaki müzik yüzünden efkarlanıp bileğimi kestim. Mutlu musun Burak Şolt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 31 Temmuz 2016; 12:50:13 >
  • Casper alan adam teknolojıden zerre anlamıyordur. Net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus rog ve alienware çakması bir bilgisayara benzemiş ama casperdan uzak durmak lazım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum gerçi çok ucuza yapmadılarsa(ki genelde dandik sistemleri çok pahalı satan bir firmadır) alınmaz.

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    yurda bu makineyi götüreceksin ha :)

2 günde tecavüze uğrar.

Taşıma avantajı olabilir ama deli gibi ısınıyor. Isınma, performansı düşürür.
  • buna 6500 tl verecek adam net gerizekalıdır :D amazonda neler var neler

• monsterın 4300 TL ye tulpar serileri var 970M li buna para verilmez casper = çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixus

yurda bu makineyi götüreceksin ha :)

2 günde tecavüze uğrar.

Taşıma avantajı olabilir ama deli gibi ısınıyor. Isınma, performansı düşürür.

960M li makinam var, karsi ranzadaki cocukta 850M var, onun altinda 940mx li arkadas var, benim altimdaki cocuktaysa 670M var gül gini oynuyorux herseyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 31 Temmuz 2016; 19:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

Forum Türk malı düşmanı. Ben aldım, division, gta gibi oyunları yüksek performansla ve hiçbir ısınma sorunu yaşamadan oynuyorum. Bazıları da batsın gitsin demiş. Yazıklar olsun sizin gibilere.

ahahahah hangi parçası Türk malı? Burda birleştirip fahiş fiyatlara satıyor kar ediyor sanki bana kar ediyor Türk malıymış
  • Her zaman ki Casper sevimli hayalet işte. Göz boyamak için 32 gb ddr4 ram, i7 6700HQ işlemci, Gtx 970 m ekran kartı. Excalibur ergence bir marka adı sanki nick name annesini seveyim. Asus ve MSİ' dan çalıntı tasarım. Onu da becerememişler 1 mpx çamur gibi görüntüye sahip facetime kamera Allah' tan arka kamerası yok. ve 6000 lira fiyat. İnşallah çevremden alan olmazda bana akıl danışmazlar bende yalan söylemek zorunda kalmam onları kırmamak için yoksa Casper bana kullan diye versin üstüne de iki katı para versin gene kullanmam gider satarım bu ne böyle ya. Ordan burdan parça toplayıp milletin cebindeki paraya göz dikiyorlar bi batmadı şu Lanet olası şirket bizim akıllı türk halkımız sayesinde.
  • Fiyatı ismiyle orantılı olur.

• casper ne zaman malzeme kalitesi yüksek malzeme yapmışki bunuda yapsın

• Excalibur yerine Zülfikar olsaydı alınabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.