Şimdi Ara

Excalibur G800 'Ultra Yüksek Malzeme Kaliteli' oyuncu dizüstüsünü inceliyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az çok Casper nedir bilirim. 2009'da aldığım bilgisayarı annem hala kullanıyor, geçen yaz klavyeye süt döktü, temizleyeyim derken filme zarar verdim. Bir de ekran kablosu sorunlu, çok aç kapa yapınca beyazlıyor arada. Bunlar hariç gayet iyi çalışıyor.
    Üçüncü ayında diski bozulup ötmeye başlayan bir Lenovo'm da var. :)
    Yalnız bu ürünün üreticisi kim? Clevo ise atlanır bile ama kim?
    Bir de piyasaya yeni giren bir marka için pahalı fiyatlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixus

bu laptoplara para verip oyun oynayanların aklından şüphe ediyorum. zaten ağır oluyorlar ve pilleri ölünce zaten masaüstü gibi oluyor.

ölü bir yatırım. masaüstü ile serin ve daha iyi bir deneyim varken laptopa yönelmek çok saçma.

asıl ben masaüstüne para verip oyun oynamaya çalışanları anlamıyorum.Madem oyun oynamak istiyorsun sabit olarak, ps4 takıl .

Ben 30 saniyede pc yi klimalı odaya taşıyıp kucağımda yayıla yayıla,uzana uzana oyun oynuyorum .

Şu anda yüksek ayarlarda çalıştırmadığı oyun kısıtlıdır.Ayrıyetten hdmi ile tv de oyun keyfi çekebiliyorsun kolayca.

Tuvaletim mi geldi kucağıma alıp takılıyorum klozete oturup ,film mi izleyeceğim yatağımda izliyorum . Gece uyandın aklına bir şey mi takıldı bilgisayarın kapağını açıyorsun 3 saniyede windows karşında .

Yani bu saydığım rahatlıklar masaüstünün performansından daha önemli .Yoksa biz de biliyoruz şu anki mobil teknolojinin masaüstü ile yarışacak kadar gelişmediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 4 Ağustos 2016; 6:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

bu laptoplara para verip oyun oynayanların aklından şüphe ediyorum. zaten ağır oluyorlar ve pilleri ölünce zaten masaüstü gibi oluyor.

ölü bir yatırım. masaüstü ile serin ve daha iyi bir deneyim varken laptopa yönelmek çok saçma.

asıl ben masaüstüne para verip oyun oynamaya çalışanları anlamıyorum.Madem oyun oynamak istiyorsun sabit olarak, ps4 takıl .

Ben 30 saniyede pc yi klimalı odaya taşıyıp kucağımda yayıla yayıla,uzana uzana oyun oynuyorum .

Şu anda yüksek ayarlarda çalıştırmadığı oyun kısıtlıdır.Ayrıyetten hdmi ile tv de oyun keyfi çekebiliyorsun kolayca.

Tuvaletim mi geldi kucağıma alıp takılıyorum klozete oturup ,film mi izleyeceğim yatağımda izliyorum . Gece uyandın aklına bir şey mi takıldı bilgisayarın kapağını açıyorsun 3 saniyede windows karşında .

Yani bu saydığım rahatlıklar masaüstünün performansından daha önemli .Yoksa biz de biliyoruz şu anki mobil teknolojinin masaüstü ile yarışacak kadar gelişmediğini

Masaüstünde oyun oynamaya çalışmazsın, oyun oynarsın.
    Verdiğin para da yarısı falan olur hatta casper gibi kazıkçıların laptoplarının 3'te 1'i bile olabilir.

Tek bir yere sınırlı kalmak tarihe gömüleli çok oldu. İstediğin TV'ye 1 kere çek kablonu veya Steam Link gibi bir cihaz al rahat rahat kullan.

Kucakta oyun oynamak falan hikaye. 90 dereceye çıkan cihazı ne kadar tutabileceksin? Tutsan bile ne kadar sağlıklı ve ergonomik olacak.

Film için de aynısı geçerli. Adam akıllı bir monitör/TV ve ses sistemiyle izlemek varken küçücük cihaza sınırlı kalmak saçmalık.

İstediğin parçayı alabilmek ve sonradan değiştirebilmek de en önemli faktörlerden biri. Yazık lan şu laptopı alsan ömür boyu basmayan space tuşuna mahkumsun. İçinde GTX 1080 SLI, 1 TB SSD olsa ne yazar?

Taşınabilir PC tabii ki de yerine göre son derece kullanışlı bir konsept. Yanlış olan, "oyuncu" kategorisine sokmaya çalışmak.

Ha bir de unutmuşum, birkaç ay sonra laptop toz toplayıp sıcaklıktan restart atmaya başladığında garanti etiketi yüzünden açıp temizleyemeyeceksin bile. Servise yolla, bekle dur.

• Ürünü beğenip olumlu yorum atanlar ve aldım memnunum diyenler her zamanki gibi birkaç mesajlı üyeler veya misafirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

quote:

Verdiğin para da yarısı falan olur hatta casper gibi kazıkçıların laptoplarının 3'te 1'i bile olabilir.

Tek bir yere sınırlı kalmak tarihe gömüleli çok oldu. İstediğin TV'ye 1 kere çek kablonu veya Steam Link gibi bir cihaz al rahat rahat kullan.

Kucakta oyun oynamak falan hikaye. 90 dereceye çıkan cihazı ne kadar tutabileceksin? Tutsan bile ne kadar sağlıklı ve ergonomik olacak.

Film için de aynısı geçerli. Adam akıllı bir monitör/TV ve ses sistemiyle izlemek varken küçücük cihaza sınırlı kalmak saçmalık.

İstediğin parçayı alabilmek ve sonradan değiştirebilmek de en önemli faktörlerden biri. Yazık lan şu laptopı alsan ömür boyu basmayan space tuşuna mahkumsun. İçinde GTX 1080 SLI, 1 TB SSD olsa ne yazar?

Taşınabilir PC tabii ki de yerine göre son derece kullanışlı bir konsept. Yanlış olan, "oyuncu" kategorisine sokmaya çalışmak.

Ha bir de unutmuşum, birkaç ay sonra laptop toz toplayıp sıcaklıktan restart atmaya başladığında garanti etiketi yüzünden açıp temizleyemeyeceksin bile. Servise yolla, bekle dur.

Konsol>masaüstü>dizüstü

• Casper görünce size de ön yargı oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

quote:

Taşınabilir PC tabii ki de yerine göre son derece kullanışlı bir konsept. Yanlış
    olan, "oyuncu" kategorisine sokmaya çalışmak.

Kucakta oyun oynamak hikaye? Senin elinde hangi gaming laptop var ? Tecrübe etmiş gibi konuışuyorsun.

İzmirde 40+ derece sıcaklıkta dell 7559 da 85 derece üzerini görmedim . Oynadığım oyundan division,ryse son of rome,project cars ,evil with,far cry 4,gta 5,dark souls 3 .

Sen baya eskide kalmışın.Dell Alienware grafik amplifikatörü kullanarak masaüstü gpu performansı sunuyor kullanıcılara.

Oyuncular daha çok MSI,Alienware gibi üst seviye dizüstü üreticilere yönelmeye başladı.Masaüstü daha çok profesyonel kullanılar,workstation olarak rağbet görüyor. .

Mobil teknoloji gün geçtikçe masaüstüne yaklaşıyor , ileride masaüstü tamamen ortadan kalkacaktır .2030 yılında kocaman kasaları düşünmesin kimse bence zira şu anda bile büyük firmaların amplifikatörleri masaüstü yerine geçebiliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 7 Ağustos 2016; 1:41:58 >

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı bir monitör/TV ve ses sistemiyle izlemek varken küçücük cihaza sınırlı kalmak saçmalık.

Demissin 5 tl vericegin bir kabloyla aynisini yapabiliyorsun ve icinde masaustu ekran karti olan dizustu bilgisayarlar var artik ayni performansi veriyor sen teknolojide cok geride kalmissin masaustu yerine 2 veya 3 bin tl daha verip masaustu keyfini dizustunde yasayabiliyorsun hatta bir tanesinin linkini atayim ve sicakligida cok zorlayinca 85 derece oluyor en fazla

http://www.hepsiburada.com/msi-gt72s-6qf-dominator-pro-g-dragon-051tr-intel-core-i7-6820hk-2-7ghz-3-6ghz-64gb-1tb-512gb-superr4-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-pm-bd601951

Al incele gor daha ucuzlari var ama senin icin bakmaya degmez sen bak.
    Asil Turk Kani na katiliyorum ve dell 7559 forumunda cok yorum yapmisligi vardir ve tanimasamda severim gordugum forumlarda begen tusuna basmayi unutmam ve diyelimki her yil baska bir yere tasiniyorsunuz ve masaustu almak istiyorsun sirtinda tasiyamiycagina gore notebook alicaksin illaa ki ve masausyu performansi bekliyosun al sana notebook hazir var adamlar uretmis hatta iki tane gtx 980 i sli bile yapiyorlar bak dikkat et gtx 980m demedim gtx 980 dedim yani masaustu ekran karti biraz arastirda gel oyle konus

• Neden dizüstü alınmayacağı için bir sürü sebep yazdım. Hiçbirine doğru düzgün cevap yok. 90 derece çok kötü, 85 derece olunca hiç sorun yok yani öyle mi?
    Sanki ben "laptop performansı yetersizdir" gibi bir cümle kurmuşum gibi onu cevaplamışsınız anca. Sizin mantığa göre masaüstü 10 yıldır tarih olacak. Ama atladığınız şey masaüstü PC'lerin de değişime uğradığı.
    Bana eskide kalmışsın diyen adam kule gibi kasa taşımaktan falan bahsediyor. Konsol boyutuna geldi kasalar. Kimin eskide kaldığı belli.
    Excalibur G800 'Ultra Yüksek Malzeme Kaliteli' oyuncu dizüstüsünü inceliyoruz
    Excalibur G800 'Ultra Yüksek Malzeme Kaliteli' oyuncu dizüstüsünü inceliyoruz

Bir de 14400 TL'lik PC atmış. Bundan övünmen değil utanman lazım. Aynı performansı 3000'e toplarsın.

@Ravni6@Asil Türk Kanı

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    180 dereceye cikan var ve evet laptop masaustu kadar performans vermez demissin bende cevap verdim birde o ince bilgisayarlara hangi karti takmayi dusunuyorsun intel hd 5500 mu kullanmayi dusunuyorsun gtx980 onlarin icine sigmaz senin dedigin bilgisayardansa benim soyledigim bilgisayar daha hafif seninki 10 kilo iken benimki 4 kilo evet ilk gordugum gtx 980 li notebook u yazdim senin icin ucuzunu mu ariycam ve masaustunde ayni ozellikleri 3000 tl ye toplarim demissin toplada gorelim bi kere gtx 980 alsan 2000 tl islemci desen en az 1000 tl anakart ve hdd nerde hangi parayla aliyosun bu donanimlari biraz gercekci yorum yap beee 3000 tl demissin biraz gercekci salla 6000 falan de bana 3000 tl ye o bilgisayari bul ama sifir bir daha foruma ayak basarsam iki gozum onume aksin@Dovahkiin@Asil Türk Kanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 7 Ağustos 2016; 15:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

Forum Türk malı düşmanı. Ben aldım, division, gta gibi oyunları yüksek performansla ve hiçbir ısınma sorunu yaşamadan oynuyorum. Bazıları da batsın gitsin demiş. Yazıklar olsun sizin gibilere.

ahahahah hangi parçası Türk malı? Burda birleştirip fahiş fiyatlara satıyor kar ediyor sanki bana kar ediyor Türk malıymış

Ortaokul mezunu musun? Bizim sanayimiz montaj sanayisi zaten. Şu an emekleme aşamasında, ayağa kalkması yavaş yavaş olacak. İnsanımız destek verirse ilerleyen yıllarda birçok parçayı üretecek hale gelecek, bir anda önemli donanımları hiçbir marka üretemez. İphone a bak hem. Hangi parçasını kendi üretiyor? İşlemci Samsung 'dan, kamera Sony' den, ekran JDI 'dan vs. üretim yeri Çin' deki Foxconn fabrikalari. Ama dünyanın en çok kazanan teknoloji şirketi. Benden sana tavsiye:Bunları forumda söylüyorsun ama insan içinde söyleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Casper alan adam teknolojıden zerre anlamıyordur. Net

Ne terbiyesiz insanlar var forumda. Bu bilgisayarı alan gerizekalıdır diye hakaret ediyorlar. Asus da alabilirdim ama Türk markası destekleme istegimden aldım. Şu ana kadar da çok memnunum. Ben geri zekalı değilim ama hakaret edenler siz terbiyesizsiniz.

• Casper'a saydıranlara neden kızıyorsunuz ki?
    Bu arkadaşlar kendi kendilerine mi bu fikre sahip oldular?
    Evet maalesef casper, exper gibi yerli firmalara karşı piyasayı bilen insanlarda önyargı var, ama kusura bakmasınlar bunu bizzat bu firmalar oluşturdu.
    Sektöre girdiğinden beri, dandik kasalar,menteşeler, üst seviye işlemci yanına abidik gübidik ekran kartları basıp,
    Kalitesiz malzemenin verdiği avantajla düşük fiyattan insanımıza kakalayıp, insalarda bu olguyu bizzat firmanın kendisi oluşturmadı mı?

Makinayı bende gördüm, fena durmuyor, ama alır mıyım? Maalesef, peki neden çünkü Casper!
    Nasıl güveneceğim? önceki yıllarda intel işlemcilere fırın muamelesi yaptırmış bir firmaya nasıl güveneceğim?

Türk malına sahip çıkalım tamam da , o malı üreten de milletine sahip çıksın, adam gibi kaliteli mal üretsin. Biz de sahip çıkalım, ama bizdeki millete sahip çıkma nasıl oluyor ? bakınız;
    Sevgili hükümet ben akıllı telefon üretmeye başladım, ama telefon tuğla gibi, özellik düşük GM bile aynı fiyata daha üstün donanımlı tel üretiyor, e malzeme kalitemi de biliyorsunuz. O yüzden hadi ithal edilen telefonlara ekstra vergi koyalım, onların fiyatı artınca bizim telefonlarda satılır. İmza: Vestel!
    Aha işte bizdeki yerli malının milletine sahip çıkma mantığı.

Bırakın bu işleri arkadaşlar, kendilerini ispatlayana kadar maalesef bu önyargıyı yıkmaları imkansız.

Lafın kısası; kimse kusura bakmasın o parayı ; Casper'a gömmem ben aga.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Üretici pegatron

• Vatanda bulunan 2 modelin yanına logitech g602 hediyesi var 😁

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Model bilgisi var mı peki? Yoksa direk Casper için özel mi üretiliyor acaba?
  • Xotic pc nin eski pcleri bunlar casper buna damga koyup satıyor.

• sponsorlu içerik olunca başlıklar nası absürtleşiyor
  • Donanimhabere bak sen. Yillarin kaliteli forumu şimdi casperdan gelecek 5 kuruş paraya bakiyor. Mükemmel kaliteli kasaymiş yilin en iyi laptobuymuş pehhhh...
    insanlari kandirmaya utanmiyor musunuz?

• fiyat hakkında bilgi verilmemiş ve excalibur nedir abi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.