Şimdi Ara

Excalibur G800 'Ultra Yüksek Malzeme Kaliteli' oyuncu dizüstüsünü inceliyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casper iğne üretse gidip almam ama buna para verecek onlarca insan vardır şimdi. Yazık...

• Ben aldım kullanıyorum dediğiniz hiçbir sorunla da karşılaşmadım Beyler... Gayet memnunum.

• Bu oyun bilgisayarını kuzenimde deneme fırsatım oldu gerek dış tasarımı gerekse hızı ile beni oyunun başından kaldrmadı. Bi kere bir laptop gibi değil aksine bir silah gibi duruyor. Tasarımı da benden tam puan aldı havalı bi kere ;)

• Güzel bilgisayar abi oyuncu arkadaşlar için

• Casper aldım bilgisayarımdan da gayet memnunum oyun bilgisayarı da almayı istiyorum benim için iyi bir seçenek bu

• Selam bende almayı düşünüyorum casper aldığım diğer ürünlerde hiçbir sorun yaşamadım oyun delisi bir insan olduğum için bu bilgisayarıda seveceğim gibi görünüyor.

• Ürün bende var arkadaşların dediği gibi malzemeleri de sağlam sakar bir insan olmama rağmen hiçbir yerini kırmadım ki oyun oynarken oyuncu arkadaşlar bilir bazen çileden çıkıyoruz hahaha :D

• teknolojik ürünleri almak konusunda daima şanslı bi adam olmuşumdur şuana kadar bi problem yaşamadım bunu da almak istiyorum güzel tanıtılmış

• Gelsin o halde yeni oyunlar :) almam gerek

• Gidin deneyin ben denedim alırım arkadaş.

• Casper dan oyun laptopu ulan daha klavye touchpad yapmasını bile beceremiyorsun seni aşar bu işler öyle donanımı alıp kasaya yerleştirmeyle olmuyor sen basit sıradan ucuz yollu laptoplar yapmaya devam et bırak bu işi bilenler yapıyor zaten yada gerçek anlamda öğren nasıl yapıldığını ondan sonra bu işlere kalkış.. Aman diyim sakın bulaşmayın bir miktar fazla para verin kaliteye yönelin yoksa çok pişman olursunuz.

• 960mli versiyonu kullandım gerçekten iyiydi,özellikle wasd tuşlarının ısınmaması harikaydı.Yalnız fiyatı 5 bin civarı birşey demişti arkadaş bana biraz tuzlu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekke

Ürün bende var arkadaşların dediği gibi malzemeleri de sağlam sakar bir insan olmama rağmen hiçbir yerini kırmadım ki oyun oynarken oyuncu arkadaşlar bilir bazen çileden çıkıyoruz hahaha :D

Merhaba

Ürünü aldığını söylemişsin sen memnunsan bir de ben almak istiyorum oyun olaylarına fena sarmış bulunuyorum.
  • Oyun delisiyseniz şiddetle tavsiye edilir.

• Kuzenime de sormuştum bu arada aldığı için gayet memnun.

• Şimdi burda teknik özelliklere laf atan arkadaşlar olmuşta bence görüntü de çok önemli dış donanım da bilhassa öyle bana göre benim bilgisayarım dışarıdan bir savaşçı gibi görünmeli bu bilgisayarda da ben onu hissediyorum tasarım deyip geçmeyin arkadaşlar milyonlar yatırırsınız dışarıdan bir oyun bilgisayarına bile benzemez Casper bu tasarımla resmen oyun bilgisayarlarına taş çıkartır.

• Doğru diyorsun arkadaşım ilk fırsatta gidip inceleyeceğim bende ;) tasarım benim için de gayet önemli ve bu pc'de on numara duruyor.

• Casper önce müşterilerine sattığı bilgisayarlara adam gibi sürücü desteği versin...

• i7 4790 + 250 W psu da ekleyelim.
    - - - - - -
    Laptop yorum yapmaya gerek yok. Vasat bir ürün olmuş.
    - - - - - -
    Casper gibi maddi gücü olan bir firmanın pazar planlamaları daha akıllıca olmalı. Türkiye'nin konumu ve orta doğu ülkelerine ürün pazarlar hale gelmeli.
    - - - - - -
    Ama tabiki de i7 işlemci yanına eklenen gt 620 vs daha çok para kazandırdığı için. Bu yönde devam ediyorlar hatta stok orjinal işlemci soğutucuları almayıp onları da saf kan çin teknolojine emanet ederek nereden daha para kısılabilir sorusunda master düzeye geliyorlar.

• bu fiyata buna takla attiracak minster varken bu dandik markaya para saydirmak insanı derin düşüncelere gark ettiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.