Şimdi Ara

Excalibur G800 'Ultra Yüksek Malzeme Kaliteli' oyuncu dizüstüsünü inceliyoruz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her dediğinizi anlarımda şu aletleri alıyorum dizimin üstüne koyuyorum diye savunmayın lütfen. Adı ne kadar dizüstü olsa da bunlar dizin üzerinde kullanılacak aletler değil. Kullanım klavuzlarını zahmet edip okursanız dizinizin üstünde çalıştırmayın diye kocaman yazılan uyarıyı görürsünüz.
    Bende oyun oynarken laptop kullanıyorum ama zorunluluktan. Eğer imkanım olsa masaüstü almayı kesinlikle tercih ederim. Ayrıca o kucuk kasalara en yüksek ekran kartları sığar. Yapanlar forumda bile var araştırıp bakabilirsiniz. Bu kasalar için özel üretilen oyuncu donanımları bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat performans olarak gerçekten çok iyi bence ürünü inceleme fırsatı buldum kasasına hayran kalmayacak bir insan tanımıyorum tamam marka casper ama gamebook olayı farklı bişe ben geçrketen çok beğendim keşke 980m versiyonuda olsa 970m alsam mı çok aradayım bakalım şuan kafamda lenovo y700 ile bu var ama excalibur 3 4 adım önde ben beğendim biraz araştırırsanız sizde beğenirsiniz eminim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.