Şimdi Ara

EXCELDE FİLM LİSTESİ HAZIRLAMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sizce Film Arşivi Listesinde Nelere Yer Verilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 24 Eylül 2008; 22:54:23 >

• rocky serisine,yeşil yol,korkunç bir film serisi,matrix serisi,testere serisi,daha hızlı daha öfkeli serisi,titanik,
    resident evil serisi, ali-g,amerikan pastası serisi,taşıyıcı serisi,gladyatör,jurassic park serisi,top gun,esaretin bedeli,blade ilk filim,hero,Godfather

aklıma gelirse daha yazacam şimdi aklıma gelmedi
    bazıları aklıma gelmiyo işte kusura bakmayın ama eklerim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuranA -- 24 Eylül 2008; 23:15:45 >
  • hadi sizde arşiv yapıalbilecek kaliteli filmleri yazın buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: extácy

rocky serisine,yeşil yol,korkunç bir film serisi,matrix serisi,testere serisi,daha hızlı daha öfkeli serisi,titanik,
    resident evil serisi, ali-g,amerikan pastası serisi,taşıyıcı serisi,gladyatör,jurassic park serisi,top gun,esaretin bedeli,blade ilk filim,hero,

Godfather serisini göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: extácy

rocky serisine,yeşil yol,korkunç bir film serisi,matrix serisi,testere serisi,daha hızlı daha öfkeli serisi,titanik,
    resident evil serisi, ali-g,amerikan pastası serisi,taşıyıcı serisi,gladyatör,jurassic park serisi,top gun,esaretin bedeli,blade ilk filim,hero,

Godfather serisini göremedim.

arkadas saymıs sayacağı kadar kalmamıs nerdeyse :D
  • Benim Kastetmek İstediğim Filmler Değildi Listede Ne Gibi Başlıklara Yer Verilmeli İsim,No,Yıl V.s
    Ama Siz Filmleride Yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 24 Eylül 2008; 23:19:45 >
  • idere et artık buda güzel oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    excelde metin rakam ayırma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batman serisi,el mariachi serisi,scarface,forest gump,taksi serisine,italyan işi 2,spiderman serisi...Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
  • Arkadaş film sormamışki siz hala film sayıyonuz

Benimde var film listesi ama çok ayrıntıya girmedim baştan, ama keşke girseymişim.

Bence

Film adı, dvd veya cd numarası, cd (parça) sayısı, tarihi, imdb puanı yeterli
  • Çok Yoruldum Dünden Beri Excelde Film Yazıyorum...
  • filmin adı - filmin türü - filmin boyutu - filmin imdb aldıgı puanı vs vs ilk aklıma gelenler bunlar
  • arkadaşlar bende 500 gb diskte yüzlerce film var bunları excel e dosya adlarını görecek şekilde nasıl atabilirim. tektek yazmak zor geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.