Şimdi Ara

.exe Windows tarafından bulunamıyor [ÇÖZÜLEMEDİ :(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür bilgisayarımda bir sorun var. .exe uzantılı dosyaların bazılarını açmıyor şu uyarıyı veriyor;
     .exe Windows tarafından bulunamıyor [ÇÖZÜLEMEDİ :(]

mesela yukarıdaki gibi ıdm açtığımda yada bir setup dosyası açtığımda bu uyarıyı veriyor. ama hepsinde değil !

Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?

ve arkadaşlar son bir düzeltme yapayım artık ne yüklesem setup bitimde sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası vermeye başladı ve programlar açılmıyor :( lütfen yardım edin

• C'de ki dosyaları kesip D'ye yapıştırma işlemi mi yaptınız? Eğer yapmadıysanız .exe yolunun doğru olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

C'de ki dosyaları kesip D'ye yapıştırma işlemi mi yaptınız? Eğer yapmadıysanız .exe yolunun doğru olduğuna emin misiniz?

evet 1 hafta önce kesip d ye yapıştırmıştım. çünkü winodwsu 8.1e yükseltmiştim. dosyaları koru demedim C deki virüslerin gitmesi için ama sonra win 8.1 lisans yapamadığım için geri windows 8 yükledim. .exe yolu doğru
  • deniz1261293 D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle virüsler dosyalarda saklanır, yani virüsleriniz hâlâ sapasağlam duruyor. Yedeğin varsa sistem geri yükleme yapmanı öneririm. Uygulamaların yolunu bulamıyor, açılmayan uygulamaların config dosyası varsa yolu el ile girebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.