Merhaba arkadaşlar 2 gündür bilgisayarımda bir sorun var. .exe uzantılı dosyaların bazılarını açmıyor şu uyarıyı veriyor;
mesela yukarıdaki gibi ıdm açtığımda yada bir setup dosyası açtığımda bu uyarıyı veriyor. ama hepsinde değil !
Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
ve arkadaşlar son bir düzeltme yapayım artık ne yüklesem setup bitimde sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası vermeye başladı ve programlar açılmıyor :( lütfen yardım edin
C'de ki dosyaları kesip D'ye yapıştırma işlemi mi yaptınız? Eğer yapmadıysanız .exe yolunun doğru olduğuna emin misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Rabelisa
C'de ki dosyaları kesip D'ye yapıştırma işlemi mi yaptınız? Eğer yapmadıysanız .exe yolunun doğru olduğuna emin misiniz?
evet 1 hafta önce kesip d ye yapıştırmıştım. çünkü winodwsu 8.1e yükseltmiştim. dosyaları koru demedim C deki virüslerin gitmesi için ama sonra win 8.1 lisans yapamadığım için geri windows 8 yükledim. .exe yolu doğru
deniz1261293D
kullanıcısına yanıt
Öncelikle virüsler dosyalarda saklanır, yani virüsleriniz hâlâ sapasağlam duruyor. Yedeğin varsa sistem geri yükleme yapmanı öneririm. Uygulamaların yolunu bulamıyor, açılmayan uygulamaların config dosyası varsa yolu el ile girebilirsiniz.