Şimdi Ara

Exel'de İlginç Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar exelde şöye bir problemle karşılaşıyorum
    normal kayıtlı bir çalışma sayfasını çift tıklayarak açtığımda exel açılıyor fakat siyah bir ekran olarak istediğim çalışma sayfası açılmıyor daha sonra dosya-aç diyerek tekrar aynı çalışma sayfasını seçerek açabiliyorum.
    umarım anlatabilmişimdir.

• yardım edecek kimse yokmu
  • aynı sorun bende de var kurulum aşamasında bir hata verdiyse bunu düzeltemessin en kolay yoldan dosyayı exeli açtıktan sonra içine sürükle, dosya aç falan la uğraşma.
    iyi çalışmalar.
  • Siyah bir ekranmı ? Wallpaper in siyahmı senin ?
    dosyayı çift tıklayıp açtığın zaman Görünümden normal i seç o zaman düzelir sanırım.
    Bende delphiden excele veri gönderen bi program yapmıştım o zaman banada oLmuştu.
    Sorun excelin açılış modunun değişmesi sanırım.
    Mesela ;

windowtype := Normal değilde windowtype := xxx
    olarak değişmiş oLabilir.
  • bu sorun bede offıce 2000 pronun ustune offıce xp kurduktan sonra oldu. Çözümünüde offıce yı komple kaldırıp dırek offıce xp yı kurduktan sonra duzeldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvsA -- 21 Haziran 2005, 14:05:16 >
  • windows xp uzerine office xp kurdum bu sorun peydah oldu officeyi kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi algıla ve onar yaptım yine düzelmedi yokmu bunun bir çaresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: musacolak79

merhaba arkadaşlar exelde şöye bir problemle karşılaşıyorum
    normal kayıtlı bir çalışma sayfasını çift tıklayarak açtığımda exel açılıyor fakat siyah bir ekran olarak istediğim çalışma sayfası açılmıyor daha sonra dosya-aç diyerek tekrar aynı çalışma sayfasını seçerek açabiliyorum.

Dosya ilişkilendirmelerinden "Birlikte Aç.." Excel Dosyasını manuel olarak seçip Excel ile ilişkilendirip herzaman bu programla aç seçeneğini işaretleyip denedinizmi ? Daha önce başıma gelmedi ama ilişki sorunu olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspci79

quote:

Orjinalden alıntı: musacolak79

merhaba arkadaşlar exelde şöye bir problemle karşılaşıyorum

Dosya ilişkilendirmelerinden "Birlikte Aç.." Excel Dosyasını manuel olarak seçip Excel ile ilişkilendirip herzaman bu programla aç seçeneğini işaretleyip denedinizmi ? Daha önce başıma gelmedi ama ilişki sorunu olabilir.

denedim olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.