Şimdi Ara

Exelerin açılmaması, error 1058

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, genelde sorunlarımı böyle forum sitelerinde yazmam bu ilk oluyor hep çözümü buulmuşumdur ama bu şey beni çıldırtıcak lütfen bilen biri varsa yardım edebilirmi ?

Sorunum exelerin açılmaması ve 1058 nolu hatayı vermesi ne oyun oynayabiliyorum nede başka bişi yapabiliyorum.

Virüs veya başka zaralı bir yazılım olduğunu düşünüp bilgisayarı ;

PC Tools Spyware doctor with antivirus

Nod 32 On Demand

MalwareBytes

Windows Kötü Yazımlımları Temizleme Aracı

Bu programlarla tarattım hepsi bi kaç düşük tehtidi olan spyware veya virüs buldu hepsini onarttım ama sonuç hala aynıydı.

Belki registryde bir sorun vardır diye registry booster ile taradım oda bir kaç bozuk kayıt buldu onları onardı.

Tabi exeler açılmadığı için bu programları güvenli modda çalıştırdım. Sadece exelerin açılmaması değil bir dosya silmek istediğimde silmiyor.

Ve ayrıca sitelerde dolaşırken bi linke tıkladığımda arada goingonearth diye bir site açılıyor.

Bu goingonearth sitesini araştırdım herkes ondan uzak durmanı gerekli olduğunu söylüyor sanırım bir çeşit spywaremiş ama nasıl silinceğini bilmiyorum o kadar taratmama rağmen.

Lütfen bir bilginiz varsa beni yönlendirin !!

Okuduğunuz, zamanınızı ayırdığınız için teşekkürle

• 1. şu linkteki dosyayı C: içine kopyala... Exefix_XP.com

sonra başlat çalıştır a şunu yaz.

C:\exefix_xp.com -silent

2. Yada

Başlat - çalıştır a gel..

regedit yaz

Şu yolu izle...

HKEY_CLASSES_ROOT \ exefile \ shell \ open \ command

burda (Default) anahtarına çift tıkla ve değerini şu şekilde değiştir...

"%1" %*

Daha sonra regeditte şu kısma geç

HKEY_CLASSES_ROOT\.exe

burdaDA (Default) anahtarına çift tıkla ve değerini şu şekilde değiştir...

exefile

yine de düzelmezse cevap yazarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z123456 -- 6 Temmuz 2011; 23:00:32 >

• İlgilendiğin için çok teşekkür ederim 1.yi deniyeceğim fakat 2.de regediti açmamı söylmemişsin regediti açmaya çalışıncada aynıhatayı alıyorum aslındasadece exelerle değilproblemim windowsdahiçbir şey açamıyorum sistem geri yüklemeyi bile veya yeni kullanıcı bile ekleyemiyorum şimdi 1.yi deniyeceğim olmassa 2.yi güvenli modda deniyeceğim Tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Recovery Requested Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.