Şimdi Ara

EXP GELMİYOR?NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaf arkadas gecen gun bi adam geldi lvli dusukkk kasim dedim ama adama exp gelmiyor yaf....Nedenini bilen varmı yada party ayarlarından mı bişey yapıyoruz???

• kendi üstüne ctrl basıp tıkla, "set party" > "exp sharing" > "equally"

Lakin,
    MD yaparken 20 lvl fark sınırı var,eşit xp paylaşımı yapsan da karşı tarafa xp gelmez.Diyelim ki aranızdaki lvl farkı 20 lvl'den az,o zaman da kasan kişiye belli bir mesafede durman gerekiyor,aksi halde yine xp gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogujans -- 15 Ocak 2008; 17:18:37 >
  • quote:

kendi üstüne ctrl basıp tıkla, "set party" > "exp sharing" > "equally"

Lakin,
    MD yaparken 20 lvl fark sınırı var,eşit xp paylaşımı yapsan da karşı tarafa xp gelmez.Diyelim ki aranızdaki lvl farkı 20 lvl'den az,o zaman da kasan kişiye belli bir mesafede durman gerekiyor,aksi halde yine xp gelmez.

KATILIYORUM:
  • aynı klanda olduktan sonra md yaparken lvl sınırı yok. Ben yedek çarlarımı klana alıp silente götürüp 10-15 lvl e getiriyorum.
  • EVET dogujans ARKADAŞIMIZA BENDE KATILIYORUM iSTERSEN BONUSTA YAPABİLİRSİN

Saygılar ...

llllEartHquaKellll
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghostman1

aynı klanda olduktan sonra md yaparken lvl sınırı yok. Ben yedek çarlarımı klana alıp silente götürüp 10-15 lvl e getiriyorum.

Valla ben guild masterımın yalancısıyım 80lvl char ile crimson'a gidip 50lvl alt char md ile kasalım diye söyledim.arada 20 lvl barajı var dedi,denemediğimiz için bilemiyorum.ama lvl barajı yoksa çok hızlı lvl atlamak mümkün.
  • peki klan dışı md yapabiliyormuyuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghostman1

aynı klanda olduktan sonra md yaparken lvl sınırı yok. Ben yedek çarlarımı klana alıp silente götürüp 10-15 lvl e getiriyorum.
  • bizim clan başkanının lvl'i 95 bi arkadaşını 1 saat içinde 1 lvlden 30 lvl e getirdi
  • quote:

bizim clan başkanının lvl'i 95 bi arkadaşını 1 saat içinde 1 lvlden 30 lvl e getirdi

kardeş 95 bi cahrın 1 lwl charı 1 satte 30 lwl apması normal... 1 saatte en azından 40yapardı summitte kassa..ner de kastı onu summittmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.