Şimdi Ara

Exp İtemleri +7'ye Basmak İçin İzlemem Gereken Yol?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    su an hepside +1
    - İRON İMPACT
    -RAPTOR
    -TOTO
    -İRON BOW
    -SHARD
    -İMPACT

Bunlara + basarken nası bi yol izlemeliyim. +3 e kadar kesin geçiyor ama, mesela 4 e gecirirken 4 tane +8 item yakıyımmı, 5 geçirirken kac tane yakıyım gibisinden.

Hepsinide basmaya calısacam inş. Yardımlarınızı bekliyorum.

• O kadr yak bu kadar yakla olacak iş değil.Anvil şans işi.Ha içim rahat etsin dersen.hepsinin arasında 2 +8 maul falan yak
  • hakkaten bnde öğrenmek istiyorum şu işi
    ne bassam yanıyo ,anlamadım gitti,
    milletin tezgahında +7 sheller raptorlar shardlar
    acaba premiumlularmı basıyo bunları
  • +6 ya basana kadar önden hiçbişey yakma
    +6 olanları ayır 2 item yakar basarsın abartmaya gerek yok
  • Genelde +6'ya kadar bişi yakmıyorum
    +4'den +5'e geçerken yaktığım kadar hiç yakmadım.
    Ne kadar değerli item var yanmıştı (Eagle's Eye , Dread Shield , CHD , HB , DV Bunların ilk 3'ü +4-+5'de yanmıştı)
    Tabii şans işi anvil canım sıkılınca +5'den satın alıp +8'e kadar giden kaç tane chitinim oldu
  • Tamamen şans işi
  • Bak sabah yada gece bas vede şöle bi yol izle.Hepsini +3 e bas sonra 1 tane +8 yakmalık sonra istediğin bi silahı bas 1 tane +8 yakmalık itediğin bi silahı bas.Böle böle hepsini sırayla +4 +5 +6 yaparsın.+7 e de 4-5 tane +8 yakmalık al.Yak bu +8 leri 1 tane +6 yı koy +7 olur.(ama 1 tane 2. yi deneme)

Ben böle geçen sabah 5 tane itemi +6 yaptım (iron impact__raptor__2x shard__iron bow)

Yakmalıgın biterse hepsini basma sırayla biri yanar biri geçer kötü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şans işi

High class upgrade (blessed scroll)
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1

Trina her zaman + basma şansını yüzde 20 artırıyor diye biliyorum
  • + hiç bişey basma direk bas hespini +7 direk hiç yanmadan 1 dene sonra gel buraya yaz aykut dedi dersin sonra bedduanı okur bana ilerki zamandada baya bir dua edersın :D

81 lw warriorum çalındı ondan böle diyorum çalınmamış olsa düzgün cevap verirdim :D
  • beyler vevaplar için tesekkurler. ama kafama takılan bişi var, exp itemle duz itemin değerleri oyunun mantıgına göre aynımı? yani exp itemler normal itemden dahamı zor gecer? npcnin alıs fiyatlarınabbaktım exple normal itemi aynı fiyattan alıordu?
  • pre al ilk. sonra +6 ya kadar hic bişi yakmadan bas geçenleri ayır. +6 olanları +7 basmadan önce +2 maul +7 fp gibi item yak sonra trina ile bas en az iki tanesi geçer

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 27 Eylül 2009; 2:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

pre al ilk. sonra +6 ya kadar hic bişi yakmadan bas geçenleri ayır. +6 olanları +7 basmadan önce +2 maul +7 fp gibi item yak sonra trina ile bas en az iki tanesi geçer

+6 yapana kadar 2 tane kalırsa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

pre al ilk. sonra +6 ya kadar hic bişi yakmadan bas geçenleri ayır. +6 olanları +7 basmadan önce +2 maul +7 fp gibi item yak sonra trina ile bas en az iki tanesi geçer

+6 yapana kadar 2 tane kalırsa tabi

şanslı ise 3 tane filan geçer onlardanda en az bi tanesini +7 basar

• server ionia
    yananlar:
    3 tane exp ii, 1 tane exp raptor, 1 tane exp ib yandı.

kalanlar:
    1 adet +7 exp ii
    2 adet +6 exp raptor
    3 adet +3 exp shard
    1 adet +6 exp shard
    4 adet +3 exp ib
    7-8 adet exp +1 ms
    bi kaç tane +1 impact, bi kac tane exp +1 priest impact, bi kaç tane +1 deep scar vs vs.

şimdi bu kalan exp itemleri denerken nası bi yol izleyeyim? :)
  • arkadaşlar char hack yemiş, bu güne kadar ki tüm birikim gitti. yaklaşık 10gb. bi tek exp rapto +6 kalmış 1 tane.
    soyan adam rare shell +7 leri bile almış. bu kadar mı dilenci olur bi insan :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.