Şimdi Ara

explorer.exe sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son günlerde belgelerime, bilgisayarıma ve yerel disklere hızlı giriş yaprığımda veya kafasına göre takılma(sürekli olarak) ve gönderme çıkıyor (explorer.exe hatası) diğer dosya ve klasörlerde hiçbir sorun yok sadece bunlarda oluyor, herhangi bir virüs veya keylogger yok, registry mechanic ile de hatalı dosyaları onardım fakat yine de bu sorun devam ediyor, sorun resimdeki gibi .(bazen szmodname: hungapp ın yerini shell32.dll alıyor) çok çaresizim yardımlarınızı bekliyorum
     explorer.exe sorunu lütfen yardım

https://store.donanimhaber.com/6a/16/0b/6a160b440c7c0be47c4c57c36cf25c3f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opbalaaa -- 31 Aralık 2007; 16:11:52 >

• kardes bilgisayarda virus yada keylogger yok diyorsun ama ben burdan goruyorum o virusu
    ama kaspersky bulamaz o virusu sen avg ve nod32 kullan bence

bak cok ciddiyim gordum virusu once onu temizle
  • saol kardeş ama ne nod32 nede avast birşey bulabildi, bir kaçtane trojan bulucu/silici pro kullandım yine sonuç yok birde bu sasser virüsü mevzusu varya microsoftun bunun için yaptığı updateyi de indirip kurdum, yine hiçbirşey çıkmadı valla ne yapacağımı şaşırdım
  • yardım edecek yokmu , format atmak istemiyorum, formattan sonra düzeliceğinden de emin değilim
  • Arkadaşım temporary internet file klasörünü temizle yanlız Önce CTRL+ALT+Del yap kullanıcı da çalışan programlar varsa kapat belki silinemsini engeller... Daha sonra virus taraması yap eğer bişey bulamzsa bu işlermlerden sonra TCP ip yi sil tekrar yukle yani bilmiyorum ama denemekte yarar var...
  • kardeş merhaba şimdi ilk oncelikle günümüzde bir çok virüs programları vardır bunlardan en iyisi olarak en çok kullanılan ise nod32 dir.Nod32,avast,kaspersky ile bazı trojen yada virüsleri bulmazlar.Sendeki sorun virus ten şimdi her virüslerin çözümü bu programlar olmayabilirde oluyorda senin sorununu sadece spyware doctor geçirir.Nod32 virus programı ağlardan,dosyalardan falan gelir uyarır.Avast ise exe olan tüm dosyaları virus ile gösterir.Kaspersky ise güzel program çok kasar ve bulmadığı çok trojen solucan vardır.Spyware doctor ise internetten gelen explorer.exe ve dll dosyalarına kadar arayıp temızler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.