Şimdi Ara

..External harddisk tanıma sorunu ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    external diskimin case i sunbeam airbox
    internal harddisk modeli samsung 1tb
    Laptopa usb 3.0 kablosu ile bağlı , bağladıgımda yeni donanım algılandı dedi sürücü yukledi ve kullanıma hazır mesajı verdi.
    Ancak bilgisayarımda gözükmüyor . Case i çalıştırdıgımda harddiskin calıstıgını duyuyorum fakat bu kadar .
    Fikri olan var mı ? tesekkurler simdiden ..

• aynı sorunu yasayan varsa asagidaki bilgiler isini gorebilir .
    quote:

Orijinalden alıntı: tebrizi
    benim xs 1tb harici diskim var içinde samsung harddsik var, geçen gün hatırladığım kadarıyla aniden usb kablosunu direk çekerek diski kapattım,normalde donanımı güvenle kaldır derdim ama boşluğuma geldi işte,sonra pc yi kapadım,ertesi gün usb taktım diski düğmeden çalıştırdım normal çalıştı disk, altta da donanım işareti geldi, fakat bilgisayarımı tıkladığımda harddiski göstermez oldu, alttaki küçük simgeye tıkladığımda usb yığın depolama aygıtı ve altında da samsungu harddiski gösteriyor, fakat bilgisayarımda göstermiyor işte,
    sonra bilgisayarıma sağ tıkladım yönet dedim baktım disk yönetiminde gözüküyor, ama başlatılmamış yazıyor. Bende başlat dedim baktım çevirim içi oldu, ama yan kutuda ayrılmamış diyor, sürücüye harf ata dedğimde bir harf atayıp yeni basit birim olarak ekledğimde disk formatı raw olarak çıkıyor,böyle olduğunda disk bilgisayarım menüsünde gözüküyor fakat erişebilmek için önce biçimlendirmeniz gerekir deniyor, muhtemelen formatladığımda düzelecek ama yaklaşık 600gb veri de gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 4 Ocak 2011; 4:47:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Harici harddisk kopyalama sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.