Şimdi Ara

EXTOP 4.8V ALÜMİNYUM ÇANTALI ŞARJLI 100 PARÇA TORNAVİDA 19,99TL KARGO ÜCRETSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLGİLENENLER İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT
     EXTOP 4.8V ALÜMİNYUM ÇANTALI ŞARJLI 100 PARÇA TORNAVİDA 19,99TL KARGO ÜCRETSİZ

www.n11.com
    Li-Ion Akülü Vidalamalar Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/extop-48v-aluminyum-cantali-sarjli-100-parca-tornavida-P17628009

Pil : Ni Cd 600 mah
    Volt : 4.8
    Sağ sol : Evet
    Tork ayarı : yok
    Devir hızı : 180 d/dk
    Tork gücü : 2 Nm
    Aksesuar seti : 100 parça
    Şarj aleti : Var
    Çanta : ALÜMİNYUM
    Şarj olma süresi : 3- 5 saat

Ergonomik yapı sayesinde rahat kullanım.
    Evinizde. işyerinizde. otomobilinizde ve Tornavida ile uğraşmadan pratik vidalama işlemleri için ideal çözüm.
    Bilgisayar kasası mobilya. demontajı ve montajı sırasında kullanabileceğiniz vb vidalama işlemlerinde çözüm ortağınız.

19,99TL KARGO ÜCRETSİZ

• Nasildir arkadaslar iyimidir kullanan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata ihtiyacı olan kaçırmamalı. Bu ürün değişik marka ve fiyatlarla bir çok farklı site ve markette gözüme ilişti. En ucuz 29 TL gibi bir fiyata Bim'de satıldığını görmüştüm. Bu fiyat daha da uygun.
  • Enpara geçerli miydi?
  • son 7 ürün kalms arkdslar
  • Aksesuarlar genelde kötü oluyor ben farklı markalarda bakmıştım. Sadece makineyi daha ucuza verseler hoş olurdu.
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    çantasıda çok şık hocam. tek çantayı almaya kalksan bulamazsın
  • uçlar nasıl acaba? genelde çok dandik oluyor 2 kere kullanamıyorsun.
  • Abdurahman34 A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Şahsi fikrimdi sadece.
  • haber veren arkadaşa teşekkürler aldım bir tane epeydir aklmdaydı böyle bişi ara sıra lazm oluyor

edit: bu kadar hızlı mağaza onayı görmemiştim saniye sürmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 25 Aralık 2013; 10:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

Nasildir arkadaslar iyimidir kullanan varmi

Güç gerektirmeyen vidaları ancak yerine oturması için kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Aralık 2013; 11:01:42 >
  • Çantası, aksesuarları ve dahil olan nakliye bedeliyle gayet güzel fiyat ancak 600 mAh nikel kadmium pilden birşey beklemeyin.
  • puanımı kullandım.12 tl ye mal oldu. Esasında evde kaliteli bir cihazım var , bunu kutusu için aldım diyebilirim.

Yine belirtmekte fayda var bu tür cihazlar sadece 3-4 diş merkezleme amaçlı cihazlar olup daha sonrası için tork yetmez.Akabinde kol gücüne devam.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuncuyu alanı saygıyla selamlıyorum.
  • bitmiş..
  • son adet var. 10 dk uğraştım alma. durmadan spstinizdeki ürünlerde birtanesinin bilgisi değişmiş uyarısı verme ödeme sayfasında. ama baktığımda hep bir adet stok görünüyodu. alamadık. neyse kısmet.
  • Ürün geldi gayet şık bir kutusu var ithalatçı praktiker zamanında 19 liraya satılmış orada da. Ufak tefek işler için işimi görecektir. haber veren arkadaşa teşkler tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.