LOL ! BEn gerci artik 2.5 ay fln oluyor extreme oynamayi biraktim. 70 lvl charlarim var orada. Yani siz daa adini bilmezken biz orda kasiyorduk. Burda kendimi kanitlayacak halim yok. Ben c1 den beri bu oyunu oynayan biriyim. Clan savaslari ole sizinki gibi duzensiz olmuyor iste. Ortada bi duzen var. Oncelikle clan war olmasi lzm klan savasi icin. Ve exp de dusmuyor. 200 kisilik warlari bana mi anlatiyorsun. Biz onlari c1de yapardik. itemler mi yapiyorlar item 1 gunde s grade armor alabilmekmi ? lol. İtem yapmayi biliyorlarmi acaba . Silver mold dan baska. Tabi solede bir not duselim ben bnb serverda oynuyorum ve walker diye bir olay senin sonun demek.
Sen de World de pek PVP gormemişsin herhalde Exteremede Ex KAybetsen noolur zaten iki hayvan kesiyosun kaybettiğin Ex Geri Gelio Bunda Öyle Değil İşte 70 lvl üstüne çıktınmı 4 ex senin için çok büyük bi sayi oluyoo Sizin serverda nasil 10 milyona Full Buff Aliyosun KAsmaya BAşla Dvc HAycan Bulamiyosun NAsıl olsa millet Bir gün kassın Ertesi gün Gelip Dvc De kasiyoo Sizin Serverda BElki Hard Da PVp Yapmak Kolaydir Ama Biz HArD da 10-15 Kişiyle Pvp Yapioruz Clan Savaşı yapioruz 15 kişilik Clanimizla Server İn En Kral Clanlarina KAfa Tutup Clan War Yapioruz Ve Adamlar Rezil Olup War kapatio Ex lerine kıyıp Biz Burda Donatelerle Kapişioruz Donate Dolu 3 Clanla WAr İMiz Var[Famous,Spartan.HArDlegion] Biraz fazla Kaçtı
L2 Walker Olayina Gelince Bu Herkezin Kullandiği Bişi Siz Okadar KolaY Sanyorsunuz Önce Kendi Karaterini Kas Bide Buff İçin Bi karakter Daha KAs Bu Hiç Kolay değil Buff cinin da En az 55-60 Lvl olmasi lazim + Bunun Daha SS-BD si var Onlari Saymiorum
bana extreme anlatma senden çok extreme i biliyorum sen önce world ü öğrende gel sonra konuşalım senin item yapma dediğin bitek s grade de biz world de char ı açtığımız gün item yapmak zorunda kalıyoz öle gm shop lar yok bizde her boku git ordan al ne anlamı kaldı sana sadece "lol" diyorum.
he bide buffer olayına gelince bizde öle bok gibi para olmuyo mecbursun buufer yapıp arkana takmaya bunuda küçümseme sen bu server a gelsen daha kendine 20 lvl char yapamazsın bırak botu.
Haklısın KArdeşim Sana katılıyorumm
Sen Sus Sen ÇOK KOnuşma DonaTe REDLİNEMRE İşin Gücün Yok 275$ Verip Set Aliosun Silah Aliosun Parayla 75 LvL Char Yaptiriosun Sonrada Burda İtem yapmaktan bahsediosun.BEn Bu oyuna Başladığımdan BEri 10 kişiye Full Set Silah Temin Ettim D-C-B Bütün Setlerini Ben Aldim Adamlara Sen gelde BAna SorUğraşıp Duruyorum Şimdide +20Kris Gitcek Elimizden
Supersiniz. KEske herkes sizin gibi bizim gibi bilincli olsa...
lo diyorum başka bişi demiyorum ben DONATA diilim ama sen oyunda olmayan +20 krisi nerden buldun bilmiyorum (o silah sadece 160$ a yapılıyo)
Seni Ne İlgilendirir NErden Bulduğum Ayrica Donate Değilim DioSUN KiMSE YokkEN MAlzamaleri Çıkarıyosun Acaba BAşka Bi KArakterin Dahamı Var Ona mı giydiriosun Onlari BEn +20 Kris 3.5kkk[Adena] Saydım ve Aldim Şimdide Takas Yapcam Yapinca Gorursun
quote:
Orjinalden alıntı: ruudy_41
Sen de World de pek PVP gormemişsin herhalde Exteremede Ex KAybetsen noolur zaten iki hayvan kesiyosun kaybettiğin Ex Geri Gelio Bunda Öyle Değil İşte 70 lvl üstüne çıktınmı 4 ex senin için çok büyük bi sayi oluyoo Sizin serverda nasil 10 milyona Full Buff Aliyosun KAsmaya BAşla Dvc HAycan Bulamiyosun NAsıl olsa millet Bir gün kassın Ertesi gün Gelip Dvc De kasiyoo Sizin Serverda BElki Hard Da PVp Yapmak Kolaydir Ama Biz HArD da 10-15 Kişiyle Pvp Yapioruz Clan Savaşı yapioruz 15 kişilik Clanimizla Server İn En Kral Clanlarina KAfa Tutup Clan War Yapioruz Ve Adamlar Rezil Olup War kapatio Ex lerine kıyıp Biz Burda Donatelerle Kapişioruz Donate Dolu 3 Clanla WAr İMiz Var[Famous,Spartan.HArDlegion] Biraz fazla Kaçtı
extremde dvc 75 e kadar exp alirsin benim char 78 lvl dvc bana exp vermiyor ayrica 76 dan sonra parada dusmuyor dusendende 100k extreme in adini 8 aydir biliyorum ondan once hsclan da oynuyordum simdi 70 lvl de iken 4 exp koymaz ama 76 ve uzerinde cok koyuyor siz server wipe lendikten sonra 2 ay durmussunuz o kadar o dereden cok sular akti ayrica full buff max 6 milyon clan savasida yaptik exp kaybetme dusuncesi olmadan savas benim isime gelmez ben yada karsi taraf oldumu bir zarari olmali bizde kendi serverimizin donete li adamlari ve hero lariyla kapisiyoruz gecen gun titan serverinin en kral sayilan dark avenger ini kestim 80 lvl di ustelik adam hero arkasinda da healer vardi sizde kral olan dark avenger burda yalan defansi varmis hex yedikten sonra def kalmiyor ben(biz) exp almak icin 300k hp si olan mob kesiyoruz o kadar kolay degil yani o da 78 lvl de 300k hp li mob 0.37 exp veriyor tek kesebilirsen icinizde donateli adamlarda var goruyoruz burda +20 kris inferno jewels orda 300milyona kral olabilirsin ama burda 25milyardan fazla para gerekir
quote:
Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE
he bide buffer olayına gelince bizde öle bok gibi para olmuyo mecbursun buufer yapıp arkana takmaya bunuda küçümseme sen bu server a gelsen daha kendine 20 lvl char yapamazsın bırak botu.
bizim buffer bd sws warcrier overlord ve bishop lar var zaten benim lvl imdekilere para dusmuyor mecbursun onlari yapmaya yok sa buff a daglar dayanmaz
ayrica world serverinda 40 lvl bir treasure hunter im var adi balrogskin theca setli oyle duruyor titan down oldugunda oynuyordum can sıkıntısından world gibi serverlar int kafelerde oynanacak serverlar degil evinde bilgisayar ve baglanti olacakki anca oyle yoksa int kafede oynamaya kalkarsan san gelen burs vs ler patlar(bursu olanlara) ben hsclan da oynarken 27 lvl e kadar doom dagger la kastim 5x serverda kasmamin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. arkadas yardimiyla world serverinda oynayanlar buraya msg atmasin yeni char acip arkadasinda 10m al giyin kas ne ala memleket
lol ben world oynadığım da bi tek ben vardım sonradan ruudy geldi ben world de 3 char açtım 1 ini sildim (32lvl)bi tane daha var roque 35 lvl ben bunları kastım ve ayrıca oynadıysan bilirsin kim kime 1 milyon verir.
kim kime 1m verir bilmem ama ben kendim aldim onlari sonucta bir char yapabilmisim degilmi
sen şimdi benim 275$ verdiğime inandın mı adam şaka yapıyo sen gerçek sanıyosun
verebilirsin tabi ama ben world de oynayim ta osmanli torunlari olmasi lazim claninda birinde +20 kris bide inferno jewels gordum bunlar donate kesin ondan yani
Senin Dediğin Şeyler Sadece Donatelikle Yapilmiyor Yani BEnim +20 krise Sahibim Ama para verip aldim KasTim PAra biriktirdim Bugüne Kadar Yaptiğim Setleri MAlzemeleri Sattim Ve Aldim Şimdide +20 Kris [SA Focus] İçin BAna verilen İtemleri Görsen Demekki Ağlarsinn HErkez Wtt teklif ediyo Verdikleri Sadece bir iki şeyi sayiyim +5 kris Sa + İnferno Light Set +500kk - DC Lİght SeT +5 Kris +500kk - Saysam bitmez -DC Rope Set +20 Soes Biz World De buluoruz +20 Sakin Extereme ile Kariştirma World
lol bari donate olduğunu kabul etdfe kimseye iftira atma
Sende biliosun Benim Donate olmadığımı Ayni Cafede Oyun Oynuyoz Silahida Beraber Aldik Sen Bana İftira Atma Asil