Şimdi Ara

ExTreeM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben World de oynuyorum ve bu forumdaki çoğu kişi extreem oynuyo sanırım Ve Bu oyunu nasıl oynuyolar Şaşırıyorumm Gm 16 yaşında olan bi r serverda nasıl oynanır sizce BAna bu konuda yardımcı olun

• NE alaka simdi GM 16 yasinda diye nolucakki isini yapsin yeter 6 yasinda cocuk 2 tane universite bitiriyor Git onada laf soyle sen git server ac onun gibi orda oyniyalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

NE alaka simdi GM 16 yasinda diye nolucakki isini yapsin yeter 6 yasinda cocuk 2 tane universite bitiriyor Git onada laf soyle sen git server ac onun gibi orda oyniyalim.
    Giranda tavsanlar duracak, icabında o tavsanlar sizi öldürecek,huntera hepinizi baglayacak ve boss kestirecek, neden? server lagini olcmek icin , antarasi girana getirecek ve daha birçok saçma şey...
  • Kardeş aslinda ben seninle dediğin world serverinda oynamayi çok isterdim ama şu anda 3x bnb de oynuyorum baya birde ilerledim. SErverimizda yeni açildi 1 ay gibi bir zaman oluyor zaten. Herkes ayni lvllerde. Bana biraz world serverini anlatirsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycel

Kardeş aslinda ben seninle dediğin world serverinda oynamayi çok isterdim ama şu anda 3x bnb de oynuyorum baya birde ilerledim. SErverimizda yeni açildi 1 ay gibi bir zaman oluyor zaten. Herkes ayni lvllerde. Bana biraz world serverini anlatirsan sevinirim.
    ben anlatayım world server ı şuanda sıralamada 2. sıradaki server oluyo bu server c2 server ıdır bu serverde lvl almak bir çok server a göre zordur hele hele silah çoooook zordur bu server de pvp extreem de olgu kadar olmaz zaten pvp yapcak kapasitede adam zor bulunur.

Ben: redlinemre lvl:55 class:silver ranger elbiselerim: blue wolf full set (+ sız) silah:+5 eminence bow (cheap shut)(bu oyunda bunu yapmak icin gece gündüz 2-3 hafta para kasman gerek.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damir153 -- 6 Kasım 2005, 10:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damir153

ben anlatayım world server ı şuanda sıralamada 2. sıradaki server oluyo bu server c2 server ıdır bu serverde lvl almak bir çok server a göre zordur hele hele silah çoooook zordur bu server de pvp extreem de olgu kadar olmaz zaten pvp yapcak kapasitede adam zor bulunur.

Ben: redlinemre lvl:55 class:silver ranger elbiselerim: blue wolf full set (+ sız) silah:+5 eminence bow (cheap shut)(bu oyunda bunu yapmak icin gece gündüz 2-3 hafta para kasman gerek.)

Alıntıları Göster
    Arkadaşım anlatmış zaten anlatabilecekleri ama onun LvL daha çok Düşükmüş

Ben :Ruudy LvL:70 TH Setler:Doom LiGHT ve +20 [KRiS] Bizim server da Bulmak BAyaĞA Bİ ZordUr Fiyatı Normal PARAyla Elindeki KRis e 80$

• quote:

Orijinalden alıntı: ruudy_41

Arkadaşım anlatmış zaten anlatabilecekleri ama onun LvL daha çok Düşükmüş

Ben :Ruudy LvL:70 TH Setler:Doom LiGHT ve +20 [KRiS] Bizim server da Bulmak BAyaĞA Bİ ZordUr Fiyatı Normal PARAyla Elindeki KRis e 80$

Alıntıları Göster
    Bide ARtık World yeni pacht yükleniyolar ve bence arrtık en iyi server olacak S grade Silahlar artık World de kullanima açilacak am tabiki DONATELERİN kullanımına Açılacak

• quote:

Bide ARtık World yeni pacht yükleniyolar ve bence arrtık en iyi server olacak S grade Silahlar artık World de kullanima açilacak am tabiki DONATELERİN kullanımına Açılacak

Alıntıları Göster
    server rate i kac ?benim oynadigim bnb server 3x rate var!
    c2 de a gradeler yok galiba. O zmn serverin c3 e gecmesi demek yenilenmesi charlarin ortadan kalmasi demek. Sizin oynadiginiz bu charlarda bosa gidebilir. C3 olduktan sonra hep birlikte başlarsak super olur.

• quote:

server rate i kac ?benim oynadigim bnb server 3x rate var!
    c2 de a gradeler yok galiba. O zmn serverin c3 e gecmesi demek yenilenmesi charlarin ortadan kalmasi demek. Sizin oynadiginiz bu charlarda bosa gidebilir. C3 olduktan sonra hep birlikte başlarsak super olur.

Alıntıları Göster
    Bu arada silah yapmanin zorluğunu benden iyi kimse bilemez :((
    5x rate serverda klan lideri olup butun klani top b grade yapmanin ne demek oldugunu ben bilirim. Cuceler olmasa halimiz ne olurdu...
    1 ay olmasina ragmen bnb de ilk dual katanami yaptim simdi sira sls de
    Sizde bnb yi bir deneyin . YUnanlarla oynamanin zevki başkadir. ( gerçi içlerinde çok iyi arkadaşlarim da var)

• quote:

Bu arada silah yapmanin zorluğunu benden iyi kimse bilemez :((
    5x rate serverda klan lideri olup butun klani top b grade yapmanin ne demek oldugunu ben bilirim. Cuceler olmasa halimiz ne olurdu...
    1 ay olmasina ragmen bnb de ilk dual katanami yaptim simdi sira sls de
    Sizde bnb yi bir deneyin . YUnanlarla oynamanin zevki başkadir. ( gerçi içlerinde çok iyi arkadaşlarim da var)

Alıntıları Göster
    Yok moruk Charlar Gitmiyor Sadece Oyuna Yeni pacht yükleniyor Sanırım Bugünden İtibaren Başladı sever yok Bugün 7 Sinde Demilerdi Ama bugünden İtibaren yüklenmeye Başladı A grade Silahlar Server Da MEvcut Şİmdi S grade Geliorr

• quote:

Yok moruk Charlar Gitmiyor Sadece Oyuna Yeni pacht yükleniyor Sanırım Bugünden İtibaren Başladı sever yok Bugün 7 Sinde Demilerdi Ama bugünden İtibaren yüklenmeye Başladı A grade Silahlar Server Da MEvcut Şİmdi S grade Geliorr

Alıntıları Göster
    SEnide BEklerim Buraya KArdeş Çok Güzel Bir Clanımız Var NEredeyse Hepsi Türk Ve Azerii WAr Yaptığımız Clanalar Çok Güçlü ve Donate OLmalarına rağmen bence çoğu oynamayi bilmio Çünkü parayı verip 75 lvl yaptiklari için Oyunu GEneLİ 75 lvl olduktan sonra öğrenioo Donate olduklari halde Pvp lerin çoğunu kaybedenler var ama Çok Müthiş oynayan Donatelerde war

• quote:

SEnide BEklerim Buraya KArdeş Çok Güzel Bir Clanımız Var NEredeyse Hepsi Türk Ve Azerii WAr Yaptığımız Clanalar Çok Güçlü ve Donate OLmalarına rağmen bence çoğu oynamayi bilmio Çünkü parayı verip 75 lvl yaptiklari için Oyunu GEneLİ 75 lvl olduktan sonra öğrenioo Donate olduklari halde Pvp lerin çoğunu kaybedenler var ama Çok Müthiş oynayan Donatelerde war

Alıntıları Göster
    tamam kardel en kisa zamanda geliyorum oradaki havayi solumaya. Nick LazuT sana pm atarim. Nickin bumu?

• quote:

Giranda tavsanlar duracak, icabında o tavsanlar sizi öldürecek,huntera hepinizi baglayacak ve boss kestirecek, neden? server lagini olcmek icin , antarasi girana getirecek ve daha birçok saçma şey...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ycel

Ahh cok kotu kapakk oldu bu bana ne demek istiyosun sen?

O girandaki tavsanlar senin bilgisayarindaki dosyalar eksik oldugu icin ordalar haberin var mi?

giran a getirdigi antarash tan titan set dusuyor ya bundan haberin var mi?

Bilip bilmeden konusmayalim arkadaslar.Hem onlari giran a getiren Gm 16 yasinda degil...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ycel

Ahh cok kotu kapakk oldu bu bana ne demek istiyosun sen?

O girandaki tavsanlar senin bilgisayarindaki dosyalar eksik oldugu icin ordalar haberin var mi?

giran a getirdigi antarash tan titan set dusuyor ya bundan haberin var mi?

Bilip bilmeden konusmayalim arkadaslar.Hem onlari giran a getiren Gm 16 yasinda degil...

Alıntıları Göster
    extreme i 16 yasinda cocuk yönettigi icin zirvede

diger serverlarda olmayan ozellikler var kotu yanlarida var ama + larinin yaninda gorunmuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

extreme i 16 yasinda cocuk yönettigi icin zirvede

diger serverlarda olmayan ozellikler var kotu yanlarida var ama + larinin yaninda gorunmuyorlar

Alıntıları Göster
    İsterse Z grade set dussun. Cokta umurumda. BEn zaten soyledim oyunun dosyalari bende tam degil diye. Ama ben suna bakarim ben o oyuna girebiliyorum ve o tavsanlari orada goruyormuyum iste o kadar.

• quote:

İsterse Z grade set dussun. Cokta umurumda. BEn zaten soyledim oyunun dosyalari bende tam degil diye. Ama ben suna bakarim ben o oyuna girebiliyorum ve o tavsanlari orada goruyormuyum iste o kadar.

Alıntıları Göster
    Yok olyle yok boyle kedi ulasamadigi cigere mundar dermis.Onlar bug dan dolayi Gm in yasiyla ne alaksi var analmadim dogrusu Gm 25 yasinda olsaydi Orda ciplak kadin mi durucakti?
  • quote:

Yok olyle yok boyle kedi ulasamadigi cigere mundar dermis.Onlar bug dan dolayi Gm in yasiyla ne alaksi var analmadim dogrusu Gm 25 yasinda olsaydi Orda ciplak kadin mi durucakti?

Alıntıları Göster
    ben hem extreme de hemde world de oynuyom bence bunların farkı :
    extremede epey bi abartı var silahlar kıyafetler olsun/world de de açlık var orda da kıyafet bulmak zor
    extremenin kurucusunun16 yaşında olması biçok şeyi etkiliyo ör:oyunun çok basit olması,sadece pvplerin zevk vermesigibi birçok sebep.
    world de ise zor kasıyosun uğraşıyosun en sonunda uğraşmanın bedelini alıyosun oyunda bi söz sahibi oluyosun.
    extreme'in en iyi yanı elbisen düşdümü veya patladımı 5-10 yaratıktan o elbisenin parasını çıkarta biliyosun
    hee bu arda extreme derken extreme'in sadece titan ve kastien server larını ele alarak konuşuyorum.
    bence:extreme:5/10 world:9/10 bu benim notum

• quote:

Orijinalden alıntı: Damir153

ben hem extreme de hemde world de oynuyom bence bunların farkı :
    extremede epey bi abartı var silahlar kıyafetler olsun/world de de açlık var orda da kıyafet bulmak zor
    extremenin kurucusunun16 yaşında olması biçok şeyi etkiliyo ör:oyunun çok basit olması,sadece pvplerin zevk vermesigibi birçok sebep.
    world de ise zor kasıyosun uğraşıyosun en sonunda uğraşmanın bedelini alıyosun oyunda bi söz sahibi oluyosun.
    extreme'in en iyi yanı elbisen düşdümü veya patladımı 5-10 yaratıktan o elbisenin parasını çıkarta biliyosun
    hee bu arda extreme derken extreme'in sadece titan ve kastien server larını ele alarak konuşuyorum.
    bence:extreme:5/10 world:9/10 bu benim notum

Alıntıları Göster
    SEn ne kedisinde nbasediyosun . sen daha bu oyunu bilmezken biz c1 oynuyorduk.

• quote:

SEn ne kedisinde nbasediyosun . sen daha bu oyunu bilmezken biz c1 oynuyorduk.

Alıntıları Göster
    adamlar ugrasip yeni silah ve itemler yapiyorlar ayrica sen titanda pvp yapmamissin demekki her aksam dvc illa olay cikar 200 kisi birbirine girer pvp orda zevk verir world de nasil giran in cikisinda toplanin l2walkerdan botlari sokun buffalin birbirinize saldirin olunce hic onemli degil blessed scrool of resurraction var yani kaybettigin exp geri geliyor bumu zevk yani hic bir kaybin olmadan dal titanda kaliteli esya yapmak kolaymi saniyorsun spoiller bile 1x bunlarla materyal yapcan sen girip 2gun bakmis he pvp zevk vermiyor cok basit burasi tamam diyip bitirmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

adamlar ugrasip yeni silah ve itemler yapiyorlar ayrica sen titanda pvp yapmamissin demekki her aksam dvc illa olay cikar 200 kisi birbirine girer pvp orda zevk verir world de nasil giran in cikisinda toplanin l2walkerdan botlari sokun buffalin birbirinize saldirin olunce hic onemli degil blessed scrool of resurraction var yani kaybettigin exp geri geliyor bumu zevk yani hic bir kaybin olmadan dal titanda kaliteli esya yapmak kolaymi saniyorsun spoiller bile 1x bunlarla materyal yapcan sen girip 2gun bakmis he pvp zevk vermiyor cok basit burasi tamam diyip bitirmissin

Alıntıları Göster
    Saol arkadasim istediklerimi anlatmisin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.