Şimdi Ara

ExTreeM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne ben evde oynuyom bunu herkes biliyo yalan söleme ben seni oyunda tanıdım
  • Ben bi turkun para veripte item alacagini zannetmiyorum.Ayni kafeden oynuyoruz diyosunuz burda tartisionuz sen kendini bilmiomusun birak desinler donate di ye sende de evet donatey le aldim git sende al.

Su anda elinde var mi yok mu onemli olan o.(sende var vede world de donatesiz kralsin)
  • loooooooooooooooolllllllllllll bumu kral hahahahahahahahaha

• ayrica sor bakiim kimin yardımıyla aldı hatta ben aldım da diyebilirim
  • Tamam kardes heyecan yok

Siz arkadas degilmisiniz olur oyle seyler imperial die biri var bende oynu SOydum hahah oda beni soydu

• tamam Ben inkar etmiorumki senin Yardiminla aldim Sen almadim KArdeşim Fazla Sıkma LoL Beraber Aldikkk AMa Tabiki İtem Benim Benim Bu Server da Benim Sana Yaptiğimi Kim Kime Yapar Lan Söle Bakimmmm
  • doru ben almadın parayı ben verdim sen aldın

• Ulan Beni İlla Konuşturacaksin 52 LvL SilveRanger in var Gelmiş burda Bana 3.5- 4kkk VErmekten Bahsediosun Senin Etin Ne Budun Ne kilon Kaç Senin tamam Beraber Aldik Diorum Hala Ben Aldi Diosun Seninde Payin Büyük Ama Ben Aldim Deme bari

• Exnadia MSn Ye Gelebilrmisin Konuşalım azzz??
  • Msn acilmiyor uyuz oldum burdan ozel msg at ole konusalim
  • Siz Sanirim Sosyetede Oynuyorsunuz Dime???Pyhper Mi ne KArakterini Patlatmışlar Onunla İlgilimi Konuşmak İStiyorsun Sen Gel MSn ye BEn SAna Yardimci Olurum
  • Evet arkadasin chari o kolay sifresi var diye patlatmis lar ayip olmus bi yerde.Msn acilmio ozelden Yazisalim.
  • Ben Onu araştiriyim Sana Haber Veririm O charla Çok Oynuyan O herkez Kullanio 1 kişi kullanöiokii
  • Tamam kimin yaptigini ogrenip bana haber verirsen cok sevinirim.
  • BEn Onu Öğrendim Sayılır Seninle Özelden konuşmamiz LAzim Ama Bi ara BAna HAtirlat Ben Sana Anlatirim
  • Extrene İğrenç Bişi Bencede Bi kere oynadim hiç hoşuma gitmedii NAsıl oynuyolar o serverda anlamıyorum Başka söZe Gerek Yok
  • senin igrenclik anlayisinla extreme de oynayanlarin igrenclik anlayisi farkli ondandir
  • BEnimde World de Sahip OLduğğum Herşey Patlatilinca Artik Extreme Oynuyorum O kadar Da kötü Değil Ama BEnce World Kadar Da Güzel Değil Gerçi Yeni PArch ile World BAtırdılar Ama NEyse
  • Arkadaşım, World de oynamadım onun için birşey diyemeyeceeğim. Ama Extreme Kastie bence çok iyi; o kadar player a rağmen lag da yok denecek kadar az. Bu arada, Extreme oyuncularının dikkatine : Lütfen forumdaki Kuralları bi okuyun. Çünkü beklemediğiniz bişeyden BAN yiyebilir ve tüm emeklerinizin boşa gittiğine şahit olabilirsiniz. BA yedikten sonra da o hesabı unutun. Gerçi bir Rivayete göre $300 mı ne istemişler birilerinden açmak için ya bizi bağlamaz. Temiz oyun; helal kazanç...
  • Az Önce Oyundaydim Lag dan Yürüyemiyordum + DVC o kadar Doluki KEsicek Yaratik Bulamiosun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.