Şimdi Ara

ExTreeM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel kardeşim senin lvl in kaç? DVC de işin ne? Git Cemetary den ileri doğru. Yakın lvl yaratıklar orda da var. Eğer lvl 68 ve üstüysen, hele bi de MAGE 'sen öff!!! eyle bi yer varki DAŞŞŞ toplayabileceğin. hem de yavaş yavaş lvl atlayarak. Yavaş atlaman da iyidir çünkü lvl 76 olunca taş düşmemeye başlıyor
  • extreme bi zamanlar iyiydi , sonralari süper oldu server, en sonunda da baya ilerletmişler ama bu oyunu ilk oynadığımda (bir rus serverında) cüce karakterim vardı orda rateler çook düşüktü. bir level almak için 100 tane vanor silenos kestiğimi hatırlıyorum ( bir tanesini yarım dakkada anca indiriyodum ). orda level almak çok zordu ama aldığın zamanki sevinç extremei katlar. orda ssd ve bssd satardım dion meydanında saatlerce oturup para kazanmanın da ayrı bir zevki var. ama extremede bunu bulamazsınız para kazanmanız için dışarda 30 dakka dolaşmanız yeter. veya dvc ye gidip milletin yerde bırtaktığı paraları toplayın (hiç tavsiye etmem aslında :P)...
  • Siz Normal LVL inizi Kasın Zaten paraniz Size Yetecek kadar Çıkar Belirli Bi LVL geldiğinizde Değişik Çözümler Düşünürsünüz
  • Beyler Extreme Oynamaya BAşladım Herkez Forumda Yaziodu Extremeye geçin Her türlü Yardimi YTapazriz Die geçtik Kimseyi GöremioZ Şimdi BAna Taş mıdır NEdir Ondan Lazim S grade yapcam Bana YardiM Edin
  • söylediğiniz serverlar alakasız, L2X PvP tabanlı bir sunucu, World ise RP tabanlı, tavsiyelerini verirsiniz sonrada çekilirsiniz köşenize, orda bu var burda şu var diye uzatmaya gerek yok.
    L2X e giren adam eylence için PvP için giriyordur, World e giren ise uzun uzun oynayayım, herşeyini göreyim diye gidiyordum. Ben yaklaşık 2 yıldır oynuyorum bu oyunu, en az sizin kadar bilgim vardır, ha şu saatten sonra gidip RP yaparmıyım hayır, bi yerden sonra oyunun eylencesi PvP de (yine benim görüşüm sadece). L2X de PvP serverları arasında en maktıklı değerleri tuttumuş kalabalık bir sunucu, kim yönetiyormuş, şöyle para dönüyormuş bunlar işin ıvır zıvır ı, girip eylenmeyi bileceksiniz gerisi boş...
    (örneğin belki 4-5 aydır lvl kasmadım, bugun canım istedi L2X e girdim, neden çünkü Hunter a girdiğimde beni orada onlarca PvP ye aç insanın beklediğini biliyorum )

• Hunter da pvp arena da pvp en nefret ettigim seyler benim pvp anlayisimda karsi tarafin bir seyler kaynetmesi benimde pvp point kazanmam gerek.

Ama banlandigim icin char im gitti agliyorum su anda
  • Bende Sana Katiliorum huntera Giriyosun Adamlar Gruplanmış Tak die Aşağı Aliolar Seni Öyle Ona Pvp Denmez Krim gördüğünü Saldircaksin Aşağı Alacaksin Ben HEr Krim gördüğüme Dalarim Kaybetsemde Kazansamda
  • ulan lazut burdada mi buldun beni :p
  • Beyler Slm Ben Döndüm World de patatildiktan sonra bir kez De extreme Patlattilar o.ç larii Sonra tekrar World 4 başladım sıkıldım Şimdi Yeniden Extreme deyim Yakinda clan gelior Bütün Kardeşlerimi Bekliorum
    NiCK:Ruudy4ever pm leri bekliorum item bakımından clanımdaki herkese en iyi yardimi yapacağımdan eminim Güvendiğim Herkese herşeyi yaparim
  • ARKADAŞİMMM İYİ BİR CLAN ACİNN HER TURLUU ADAM TOPLARİZZZ

YAGG ANLAMİYORUMM ABİİİ KOS KOCA TİTAN SERVARDA ADAM GİBİ TURK CLAN YOKK AGA ACC GELİRİZ HER TURLUUU

(SOSYETEDENMİŞİN KARDEŞ Bİ ARA BULUŞALİMM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xNeox -- 31 Aralık 2005 20:55:15 >

• Valla turk clani dedigin zaman cok güclü kisiler lazim afedersiniz ama titan da oynayan cogu turk oyunu bilmiyor dogru durust.Pvp serveri oldugu icin item olsun Taktik olsun iyi adamlar yok pek fazla turk.Bizim kilerde gitti world e pvp nin tadi cikmio artik orda.
  • Benim Yanimdaki adamlarin ve clana alcağım adamlarin sağlam olacağından eminim zaten hepsi türk olmicak ben şuan yeni char kasiorum S grade İtemlerimin En iyileri Hazir Yanimdaki Adamlarinda Hazir En iyi setleri Clan LvL imiz Şimdilik 4 olcak Ally Büyük ihtimal olcak Eğer biliosanız Arjix le WQW un Büyük Clanlari Var Alliance da çok sağlam O olmadı Evo lara girmeye Çalışıcazz Ama clanımız Çok Güzel Olcak yani Hepinizi Bekliorum kardeşlerimm
  • Tempest e Gelin...7x server cok rahat bence 35x abarti cocuk cocuk kasar...gelin tempest...
  • Benim 7 x serverda 72 lvl dagger cim vardi patlattilar biraktim iyi işte sende gel 35x de 80 lvl char yap sonra pvp ne başla en kral setini yap silahini yap zevkli yanii ben world ü sırf donate ler var die biraktim artik da 7 x serverda kasicağımı sanmıyorum benim World de +20 krismi çaldılar sonra oyundan soğundum zaten
  • ruudy clan acildiginda haberdar edersen geliriz

zaten evoalrdan baska bir secenegimiz olmazzz

avolari yenicek adam ve aliac.. tanimiyorumm

anti olmaz cokkk sacma dusunun her yere gittiginiz zman evolar daliyoo ne yapabilirisin Hİc BİRSEY onlar torpilli

oyundan zevk almak istiyorsak onlarin yaninda clan kurup herp beraber oynamak daha iiii olurrrr

beyler avolarda HERO nadir goruyom noldu buu herolara geri alinmadan sonra gitti hepsiii zuahahaah inşallah gene hero gurubu olmazz evolar

• Arkadaslar evo lar pek fazla oynamiyorlar artik.Server geri alindiktan sonra ViciousTh nin vede Kotikin clan lari alinmadi allianceye o yuzden dagildi vede cok fazla herolari yok eger anti evo denilen takım saglam toplanirsa ezilir evolar.Evolari yalakalik yapmayin size hic bir faydalari olmaz.Evet Tokenlerin hepsi zangetsuda o yuzden 80 lvl adam lazim ona Vicious ve kotikin clan lari dagildi.Baska server a gittiler.

Ruddy clan lideri sen mi olucaksin?
    Charrin class i ney belki bende gelirim.
  • SpelSingEr im var ama Archerda açmayi düşünüyorum ama bencede Evolara yalakalık çekmektense karşılarında Olurum daha Zaten Karşılarında Güzel Bi clan KUrarsak Ciddi Onlari Ezeriz Ben Clan War da Açmayı Düşünüyorum Şuan İtemlerimi hazırlamakla Meşgulüm Bakalım HAyırlısı Beyler Bi de Clan Adı Düşünün Benim Aklımda özel Bişey yok Ama Ne olsun Yani
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.