Arabamda çalışırken veya öğle yemeği yerken sinyali kaybettiğim için sinirleniyorum. Mouser'da Anten parçalarına bakıyordum ve mevcut antenlerin bulunduğu cam wifi ekran kanalına sığacak bir çift dahili Anten alabileceğimi buldum, ancak bu yeni antenler 25 mm uzunluğa kıyasla neredeyse iki kat daha uzun (45 mm) fabrika antenleri. Yeni Antenler tüm sınırlayıcı boyutlarda (genişlik ve derinlik) aynı olacak ve antenlerin daha uzun olmasına rağmen kasada hala biraz fazladan yer var gibi görünüyor. Yeni Antenler, üç frekans bandında daha yüksek dbi'ye sahiptir (neredeyse iki katı) ve intel x211 wifi 6e'nin gereksinimlerini aşmıyor gibi görünüyor. Zaten bir m.2 yükseltmesi için onu açacağım için bu, dizüstü bilgisayarım için 20 $ değerinde bir yükseltme mi? yoksa çok mu iş? Daha önce ekranları ve pilleri değiştirmiştim, bu yüzden yapıştırıcı beni tereddüt ettirmiyor. Daha fazla kazancın geniş açık alanlarda yeterli fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Bağlantıların yasaklanıp yasaklanmadığından emin değildim, işte üretici numarası ANT-W63-FPC-LH200UF < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingu -- 13 Kasım 2024; 14:26:5 > |
Bildirim