Şimdi Ara

EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırde anlayamadıgım bıkonu bu program cpu nun carpanını bazan 6 gıbı gorup bazan 9 goruyo nedendır bılemedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIS

vala sana sole soliyim aı suite programından baktıgım kadarıyla kuzey koprusu benım cpu dan herzaman 2 3 derece yuksek orneyin suan cpu 34 de ıken kuzey koprusu 36 derece

yok hocam 36 falan diil, baya bi yüksek dereceler diye biliyorum... Tabi işin içinde o.c. ve sistemin yüklü olması gibi durumlar da var.. bi ihtimal güney köprüsü de olabilir.. pek hatırlayamadım şimdi...
  • quote:

bırde anlayamadıgım bıkonu bu program cpu nun carpanını bazan 6 gıbı gorup bazan 9 goruyo nedendır bılemedım

o sistemin yük durumuna göre anakartın ayarladığı bi özellik.. Yani yüklenmedikçe cpu ya çarpanı 6 da tutup tasarruf ediyo.. ama yüklenince otomotikman 9 a çıkarıyo.. istersen biostan bu özelliği kapatabiliyosun...
  • bıde extrem istememin sebebi carpan kılidinin olmaması biraz o/c yapmayı orenmek istediyimden istıyorum acıkcası benım ıcın yenıbı hobı model ucak helıkopter falan ucuruyodum artık onlara pek vakıt ayıramıyorum ıllakı bıyerlere gıtmen gerekıyo bunda ole dıyıl oturdugun yerden yapıyosun herseyı tabı bırazcık soktak falanda var bende bunu satıyorum orneyin http://www.rcpano.net/IlanDetay.aspx?p=SXYO8aCJ1rSauv5CBcG8QkbsteFll+xC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 4 Ağustos 2008; 2:30:07 >
  • quote:

bıde extrem istememin sebebi carpan kılidinin olmaması biraz o/c yapmayı orenmek istediyimden istıyorum acıkcası benım ıcın yenıbı hobı model ucak helıkopter falan ucuruyodum artık onlara pek vakıt ayıramıyorum ıllakı bıyerlere gıtmen gerekıyo bunda ole dıyıl oturdugun yerden yapıyosun herseyı tabı bırazcık soktak falanda var

ben de aslında sırf onun için aldım ama bi türlü sıkıntılardan kurtulamadım.. önce bendeki x48-ds4 çok ısınıyo diye değiştirdim.. x48-DQ6 aldım.. sonra o sorunlu çıktı.. Rampage Formula ile değiştirdim.. onun da biosu maşallah .. oturup vakit bulamadım uğraşmak için.. ramleri değiştireyim dedim istanbuldan bi arkadaştan takas ettim ramleri biri bozuk çıktı.. gönderdim yeni ram gelmesini bekliyorum.. Şu anda sadece anakartın crayz dediği modda yani otomatik o.c. ile 3.51 de çalışıyo.. bi kez 3.75 yapmıştım gigabyte X48-DQ6 da o da sadece test için.. Sonra kart bozuldu zaten.

Bi de rampage de denedim ama, tuturamadım.. baya bi uğraşmak gerekiyo sanırım kart ile ama henüz vakit bulup oturamadım.. Ama işin ilginç yanı gigabyte kartlarda 16 olan max çarpan Rampage de 31.. anlamadım...

• quote:

bıde extrem istememin sebebi carpan kılidinin olmaması biraz o/c yapmayı orenmek istediyimden istıyorum acıkcası benım ıcın yenıbı hobı model ucak helıkopter falan ucuruyodum artık onlara pek vakıt ayıramıyorum ıllakı bıyerlere gıtmen gerekıyo bunda ole dıyıl oturdugun yerden yapıyosun herseyı tabı bırazcık soktak falanda var

bir hobiye başlamak için baya pahalı bir denek yazıktır yapma!

ilk önce şimdiki şlemcinden başla bakarsın becerirsin işlemci almayıverirsin.ister milyoner ol yazıktır.
  • quote:

..... bende bunu satıyorum orneyin http://www.rcpano.net/IlanDetay.aspx?p=SXYO8aCJ1rSauv5CBcG8QkbsteFll+xC

Hocam bayıldım yaw alete.. Çok güzel valla..
  • baslarda yazdıgım haydan gelen huya gıder hesabı yazımı bı once verdıyım lınk tekı helılerden bırını satmıstım tabı o yakıtlıydı parası ordan geldı yoksa mılyoner falan deyılım ya garıban bı teknısyenız okadar elımızdekı modellerı satıp yaptık yanı busıstemı mıllet yanılmasın kocun torunu falan deyılız gercı olsada fena olmazdıya
  • bende onungıbı ne modellervar 16 yasımdan berı modelle ugrasıyorum model arabalar ucaklar vs bugune kadar paraları oralara gomduk valla gercı cok zevklı bıugras ama ıllakı bos alan ıstıyo ıstanbulda da oyok malesef pc uzerınde similatorlerle kendımızı avutuyoz bıraz gıdemeyınce
    quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

quote:

..... bende bunu satıyorum orneyin http://www.rcpano.net/IlanDetay.aspx?p=SXYO8aCJ1rSauv5CBcG8QkbsteFll+xC

Hocam bayıldım yaw alete.. Çok güzel valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 4 Ağustos 2008; 2:47:46 >

• skull trail iyi gider en iyi seçim olur sana
  • o/c yapmayı bilmeyen biri için qx9650
    araba sürmeyi bilmeyene porche vermek gibi birşey olsa gerek
    q9550 al bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

skull trail iyi gider en iyi seçim olur sana

katılıyorum.

ama önce kasanı bi degiştir dostum içim daraldı yahu
  • kablolar toplansın 1 de cosmos s alınsın ferah ferah kullan extremeni
  • Böyle bi sistemim olsun rahat 5 yıl kullanırım. Güle güle kullanın. Arkadaşların dediği nehalemi bekleyebilirsiniz. Sabırsızım derseniz alın gitsin.
  • yok be ben araba kullanmayı bılıyorum radyo kontrollude dahıl okadarda deyılın beh
    quote:

Orjinalden alıntı: carouserm

o/c yapmayı bilmeyen biri için qx9650
    araba sürmeyi bilmeyene porche vermek gibi birşey olsa gerek
    q9550 al bari

• aldım gıttı zaten bu aksama gelıyo sanırım bakıcaz artık sanırım kasayı ıyı tanıtamadım genıs acılı resımlerınıde eklıycem aksama
    quote:

Orjinalden alıntı: piramit17

Böyle bi sistemim olsun rahat 5 yıl kullanırım. Güle güle kullanın. Arkadaşların dediği nehalemi bekleyebilirsiniz. Sabırsızım derseniz alın gitsin.
  • quote:

aldım gıttı zaten bu aksama gelıyo sanırım bakıcaz artık sanırım kasayı ıyı tanıtamadım genıs acılı resımlerınıde eklıycem aksama

Hayırlı olsun Ne aldın hocam, QX9650 mi...?
  • Hayırlı olsun umarım memnun kalırsın...
  • skulltrail yakısır.
  • istediyim islemciyi aldım 3d marks 2006 test sonucunu asagıda standart ayarlarda tabi
     EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 4 Ağustos 2008; 20:59:30 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.