Şimdi Ara

EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atkadaslar suanki cpu q6600 ümü satıp extreme bir cpu dusunuyorum
    anakartım strıker 2 formula gpu zotac 2xgtx 280 sli ram 800mhz 8gb pover 750 wat cpu sovutucu termaltekke bigwater 730 tu sanırım ısmıtam
    hatılamıyorum
    onerilerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım not butce onemlı dıyıl 3 ytl ye kadar tabı

• Sence 1.5 milyar vermeye değermi? Elindeki işlemciyi 4 Ghz' ye kadar overclock yapabiliyorsun...
  • benımkı haydangelen huya gıder hesabı bırazcık ta overclok tan pek anlamamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Sence 1.5 milyar vermeye değermi? Elindeki işlemciyi 4 Ghz' ye kadar overclock yapabiliyorsun...

yaws adamla 2 tane 280GTX var sen değermi diyorsun parası bol arkadaşın bence alma nehalem alırsın o daha pahalı

• acıkcası arkadaslar ben 3 yılda bır kendıme yenı sıstem kuruyorum busistemde eskı lerden kalan ram lar ve cpu kaldı yenılemedıyım deyıssemmı dıye tavsıye ıstıyorum bazı arkadaslara sordum kımı deyıs kımı 2009 u bekle falan dedeyince tam kafam bulandı paraya gelınce 3 yılda bısefer aldıgım ıcın pec acımıyorum bunun ıcınde eskılerın satısınıda dus
  • O
    quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIS

benımkı haydangelen huya gıder hesabı bırazcık ta overclok tan pek anlamamam

overclocktan anlamıyorsanız hiç değiştirmeyin extreme işlemcinin bi esprisi kalmaz o zaman bana kalırsa madem para bol nehalemi bekleyin ankartla beraber değiştirin.
  • quote:

acıkcası arkadaslar ben 3 yılda bır kendıme yenı sıstem kuruyorum busistemde eskı lerden kalan ram lar ve cpu kaldı yenılemedıyım deyıssemmı dıye tavsıye ıstıyorum bazı arkadaslara sordum kımı deyıs kımı 2009 u bekle falan dedeyince tam kafam bulandı paraya gelınce 3 yılda bısefer aldıgım ıcın pec acımıyorum bunun ıcınde eskılerın satısınıda dus

o zaman sana tavsiyem sisteme hiç dokunma nehalem çıkınca yeni işlemcini anakartını ve ddr3 belleklerini alırsın süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fake tamamen fake :)
  • nehalem nedir anlamadım ama anakartla beraber ramlerive sanırım cpu deyıstır dıyosun
  • tam olarak ned mek istedıyınızi anlamadim fake olan nedir
    quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

fake tamamen fake :)
  • Overclock yapmayacaksınız, extreme işlemcinin bir esprisi kalmaz. Q9450 alın en iyisi. Unutmayınki, pahalı olan herşey iyi olacak diye birşey değil.

Şu andaki Ramleriniz 800 mhz 4x2 fakat , timingleri nedir. tam bilgi verirseniz, onlarında değişip değişmeyeceğini anlayabiliriz.
  • timing nedir bilmiyorum ama sanırım resimlerinden anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 4 Ağustos 2008; 0:44:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

fake tamamen fake :)

Bence değil. Sisteme baksana yahu.
  • ikinci radyatotu ben ekledim sanırım azda olsa Overclock yapmısım kendi capımda atı olarak tamamen kendi isciliyim gorduklerimin yanında pek bisey diyil ama yavas yavas orencez artık
  • o kasa yakışmamış :)

benim işlemciyi verebilirm istersen:)

Ama bilmion hehe zor bırakırım galiba paraya ihtiyacım olursa haber veririm:)
  • bence kasa gayet guzelde icine okadar parcayı sokusturmak onu bıle kastı dorusu kasa markave modeli (cooler master cmstacker 831)
  • quote:

atkadaslar suanki cpu q6600 ümü satıp extreme bir cpu dusunuyorum
    anakartım strıker 2 formula gpu zotac 2xgtx 280 sli ram 800mhz 8gb pover 750 wat cpu sovutucu termaltekke bigwater 730 tu sanırım ısmıtam
    hatılamıyorum
    onerilerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım not butce onemlı dıyıl 3 ytl ye kadar tabı

Sistem güzelmiş hocam.. Güle güle kullan..

Bi extrem işlemci eksik.. Gel değişelim işlemcileri.. QX6850 bendeki ama..
  • kusura bakma birincisi henuz kararımı veremedim ikincisi de 2 el dusunmuyorum okadar pahalı bı parca ıcın
  • quote:

kusura bakma birincisi henuz kararımı veremedim ikincisi de 2 el dusunmuyorum okadar pahalı bı parca ıcın

ne kusuru hocam, maksat muhabbet artı ticaret.. ama 2. el olması nedeniyle beklediğiniz kadar pahalı olmaz... Tabiki sıfır almak istiyorsanız o ayrı..

Ama sisteminiz gerçekten güzel.. Striker da ısınma sorunu var mı peki hocam, hiç ölçtünüz mü.. Özellikle kuzey köprüsü (öyle hatırlıyorum) baya bi ısınıyomış bu kartın.. Ben de düşünüyordum ama bu ısınma sorunu soğuttu beni karttan...

• vala sana sole soliyim aı suite programından baktıgım kadarıyla kuzey koprusu benım cpu dan herzaman 2 3 derece yuksek orneyin suan cpu 34 de ıken kuzey koprusu 36 derece
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.