Şimdi Ara

EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu sistemi hangi AMAÇLA kullanıyorsun?
  • oyun ve video konvert suan crysis onuyom eski pc de daha kolay oynuyodum bu oyunu bunda zorlanıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIS

oyun ve video konvert suan crysis onuyom eski pc de daha kolay oynuyodum bu oyunu bunda zorlanıyom

çok gereksiz bence,çok gereksiz.çok abartılı,hadi madem paran var,nehalem öncesi bir işlemciye 1.5 bin ytl verilmi lütfen ya.
    örneğin 4870 falan bütün oyunlar için yeterli.hadi tamam aşırıya kaçmak istedin ve şimdi kullandığın ekran kartından aldın.ama sli yapmak niye?

bir şey daha gpu-z yi yükleyip görüntüsünü buraya koyarmısın-sli modunda çalışmıyor sanıyorum.
  •  EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 5 Ağustos 2008; 23:32:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizg

quote:

oyun ve video konvert suan crysis onuyom eski pc de daha kolay oynuyodum bu oyunu bunda zorlanıyom

çok gereksiz bence,çok gereksiz.çok abartılı,hadi madem paran var,nehalem öncesi bir işlemciye 1.5 bin ytl verilmi lütfen ya.
    örneğin 4870 falan bütün oyunlar için yeterli.hadi tamam aşırıya kaçmak istedin ve şimdi kullandığın ekran kartından aldın.ama sli yapmak niye?

bir şey daha gpu-z yi yükleyip görüntüsünü buraya koyarmısın-sli modunda çalışmıyor sanıyorum.

Dostum yolda ferrari kullanan birini çevirip neden ferrari kullanıyorsun in lan diyemezsin :D zevk meselesi :)

• quote:

EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE

SLI etkin

@High Vision:

yollar güzelse ferrariyi amacına göre kullanabilirsin.ister hız yap ister hava at.

ama arkadaşın sistemi bozuk yolda gidiyor.o sistemi tam performansıyla kulanacak yazılım yok.

• ya arkadaslar bizde coluk cocuk yok tak sok zevkimiz var tamam bende biliyom asırı ya kactıgımı kardesim evde kos kos otururken vakit gecmiyo ya
    yukardakı mesajlarda belırttıyım gıbı modelcilik lede ugrasıyorum helikopter ucak araba onları ezberledım soketaka kesmıyo sanırım artık
    yoksa bende bılıyorum fazla
  • bu arda yas 34 meslek elektrik tenisyeni
  • Extreme serisi olacaksa QX9770 ama illa QX9650 olacaksa bu işlemcinin extreme olmayan versiyonu Q9650 yeni E0 revizyon olarak geliyor ve extreme versiyondan daha iyi olduğu söyleniyor...

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=5602
    http://www.lagoom.com/INTEL_CPU_CORE_2_QUAD_Q9650_3.00GHZ/BX80569Q9650/partinfo-id-583418.html

• quote:

sen simdi 3li aparatıyla sli olmuyomu diyosun teklı kabloyu bul dıyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

quote:

opar cayı bulamadım hala arıyorum nereye tıkıstırdıysak

Parçayı bulamıyorsan 3. gtx 280 i almak gerekecek o zaman 3-way köprüyü kullanmak için...

yok hocam.. işin şakasıydı o...

ama 2 kart için 3 lü kullanmanın bi sakıncası varmı bilemem..kullanmadım ben hiç.. yalnız kutu içine hem 2 li hemde 3 lü SLI için köprü koymalarının da bi gerekçesi olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhansackan -- 6 Ağustos 2008; 0:22:11 >

• quote:

ç nin yerine c kullanmisım sanırım nedemek istediyimi herkes anladı ğ ve y orneyini hic anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Ğ diye bir harf çıkmış süpermiş, bence onu kullan Y yerine.

"çektiyi" değil "çektiği" mesela.

İstediyimi değil istediğimi olur Türkçesi.

Ayrıca puanın düşük geldi bana;,

İmzamdaki sistem;

Hiç bir tweak yok, masaütü bile "boş arkaplan" değil.

(tıkladığınız zaman büyük boyut olur)

16286 puan.

Sizcede garip değilmi 2x GTX 280 ve QX9650 ye çok yakın bir puan almam..

Acaba işlemciye ve ekran kartına o/c yaptınızmı? Yada ekran kartını sallayın işlemciye yüklendinizmi biraz olay biter.

• quote:

yok be ben araba kullanmayı bılıyorum radyo kontrollude dahıl okadarda deyılın beh
    quote:

Orjinalden alıntı: carouserm

o/c yapmayı bilmeyen biri için qx9650
    araba sürmeyi bilmeyene porche vermek gibi birşey olsa gerek
    q9550 al bari

Laf olsun diye yazmıştım dostum yanlış anlama
    hayırlı olsun yeni cpu'un ama madem o cpuyu aldın acil Overclock Forumuna gir birşeyler yap bari uyuz uyuz durmasın pc içinde

• oyuzden onu aldım zaten voltaj overmden kucuk denemeler yaptım kendi capımda 3d markta 18600 verdi o/c orenmemlazım azda olsa yazdıkların onemlı dıyıl muhabbet edıyoz ıste

quote:

quote:

yok be ben araba kullanmayı bılıyorum radyo kontrollude dahıl okadarda deyılın beh
    quote:

o/c yapmayı bilmeyen biri için qx9650
    araba sürmeyi bilmeyene porche vermek gibi birşey olsa gerek
    q9550 al bari

Laf olsun diye yazmıştım dostum yanlış anlama
    hayırlı olsun yeni cpu'un ama madem o cpuyu aldın acil Overclock Forumuna gir birşeyler yap bari uyuz uyuz durmasın pc içinde

• YA valla arkadaşın çok gittiniz üstüne Allah Allah hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
  • yok onemlidiyil geyik olsun da valla O/C yap dediler benim yaptıgım la sonuc bu resim kucuk oldu ben soliyim 18904 skor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 7 Ağustos 2008; 1:33:53 >
  • 22k civarı skor alınması lazım neden boyle yapmıs anlayamadım :S
  • Edit: Puanın düşükmüş gerçektende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 7 Ağustos 2008; 4:28:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Overclock yapmayacaksan QX9650'yi ne yapacaksin Allah askina sorabilir miyim?

Nehalem'ler bu kadar yakinken o islemciye o para verilir mi bir de overclock yapmayacaksan.

O islemci hava sogutmayla kullanilmaz. En azindan saglam bir su sogutma ile 4.5GHz+ 'a OC edeceksen alacaksin o islemciyi.

Edit: Zaten almissin islemciyi, bravo valla. Nehalem'ler ciktiginda QX'leri ikiye katladiginda cok uzuleceksin, benden soylemesi.

Nehalemlerin fiyatı hakkında hiç bir bilgimiz yok
  • yazım hatalarında pigwater de war
  • Sistemin Gerçekten Çok Güzel Değil Süper Ötesi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.