Şimdi Ara

EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam standart değerlerde olsa 15700 lü rakam çok az çıkmış.. benim tek gtx 260 16000 i buluyo.. Bence bi sıkıntı var.. en azından SLI etkin değil diye düşünüyorum...
  • nazar deydi ,göze geldi sistem banada olnuştu
  • sorun ram lerde 800 mhz dusuk kaldı bence tabı bubenım kendı gorusum az olan bılgılerıme deyanarak slı eskın buarada
    carpanı 11 yaptım sonuc bu oldu
     EXTREME QX9650 ALMAYI DUSUNUYORUM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 4 Ağustos 2008; 22:10:54 >
  • Ram o kadar etki etmez hocam.. o kart SLI olmadan bu skoları rahat alıyo.. Bi şeyler eksik ama ne...

Bi de koyduğun resimler çok büyük ve direk sayfaya eklediğin için okunmuyo.. sadece simge olarak koymayı dene bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhansackan -- 4 Ağustos 2008; 22:18:09 >
  • Sli etkin değil gibi gözüküyor tek kartla o rakamların üstüne çok rahat çıkılıyor bi bakın derim sli etkinmi değilmi diye.
  • arkadaslar ben bu kart ların ısını hangı programla gorebilirim asusun smart doktor vardı sanırım zotaclara uymuyo acılmıyo cunku program
    bırde sılı yapmak ıcın nvıd kontrol panelınden etkınlestırmem ytıyo dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 4 Ağustos 2008; 23:17:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIS

arkadaslar ben bu kart ların ısını hangı programla gorebilirim asusun smart doktor vardı sanırım zotaclara uymuyo acılmıyo cunku program
    bırde sılı yapmak ıcın nvıd kontrol panelınden etkınlestırmem ytıyo dımı

HWMonitor programı iyidir..

Bu arada 2 kart için 3-Way SLI köprüsü kullanıyosun hocam resimden anlaşılan o.. 2 li olan da olması lazım anakart kutusunda.. Onu deneyin.. Nvidia kontrol panel yeterlidir SLI etkinleştirmek için..
  • opar cayı bulamadım hala arıyorum nereye tıkıstırdıysak
  • bEN o kasada 2 tane gtx 280 mi gördümBiz bi tanesini bulamıyoz hoca
  • quote:

opar cayı bulamadım hala arıyorum nereye tıkıstırdıysak

Parçayı bulamıyorsan 3. gtx 280 i almak gerekecek o zaman 3-way köprüyü kullanmak için...
  • Overclock yapmayacaksan QX9650'yi ne yapacaksin Allah askina sorabilir miyim?

Nehalem'ler bu kadar yakinken o islemciye o para verilir mi bir de overclock yapmayacaksan.

O islemci hava sogutmayla kullanilmaz. En azindan saglam bir su sogutma ile 4.5GHz+ 'a OC edeceksen alacaksin o islemciyi.

Edit: Zaten almissin islemciyi, bravo valla. Nehalem'ler ciktiginda QX'leri ikiye katladiginda cok uzuleceksin, benden soylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 5 Ağustos 2008; 11:18:05 >
  • Benim anlamadığım olay 2 tane GTX 280'ni nasıl 750 Watt bir güç kaynağı ile çalıştırabildiğin Bende eylül sonu SLI yapmayı düşünüyorum benimki Tagan 700 XL, yetmeyeceğini düşünüyorum.
  • Zaten QX9650 ile alacağın performans fazlasını işlemcini overclock yapsaydın bedavaya getirecektin ama senin de dediğin gibi haydan gelen huya gider...
  • valla ne dıyım bende korkuyodum bende zalmanın ZM-MFC2 FAN KONTROLU var aynızamanda kullanılan gucu anında gosterıyo max 506 vatı gordum suana kadar belkıde benım sılı calısmıyo teklı slı kablosunu bulmaya calısıyorum ole bısey varmı acaba yanı 3 lu slı aparatıyla 2 kart slı omayabılırmı
    quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Benim anlamadığım olay 2 tane GTX 280'ni nasıl 750 Watt bir güç kaynağı ile çalıştırabildiğin Bende eylül sonu SLI yapmayı düşünüyorum benimki Tagan 700 XL, yetmeyeceğini düşünüyorum.
  • bosver ya 2 seneye kalmaz tumunu satarım ben bırıne sıfırdan yaparım bıta belkı kart ları bırakırım elımde onlar 3 4 sene gıder olmadı 3 lerız gerısını dedıyımgıbı yenılerım gıder
    quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Benim anlamadığım olay 2 tane GTX 280'ni nasıl 750 Watt bir güç kaynağı ile çalıştırabildiğin Bende eylül sonu SLI yapmayı düşünüyorum benimki Tagan 700 XL, yetmeyeceğini düşünüyorum.
  • sen simdi 3li aparatıyla sli olmuyomu diyosun teklı kabloyu bul dıyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

quote:

opar cayı bulamadım hala arıyorum nereye tıkıstırdıysak

Parçayı bulamıyorsan 3. gtx 280 i almak gerekecek o zaman 3-way köprüyü kullanmak için...

• Fake...
  • arkadaslar zalman ZM-MFC2 NİN sli modunda 3d marks 2006 testınde maksimum cekılen wat olarak 540 wat gozlemledim
    aynı testi sli iptal edip denediyimde 430 wat gozlemledim tabi bu alet pc nin kasasına gıden 220 volt pırızınden power ın cektıyı gucu gosterıyo

benım kasada suan qx9650cpu gtx280x2 4x2gb=8gbram 3adet hdd 2adet dvd yazıcı 1adet pigwater 760i toplam 6 adet fan mevcut
    yukardaki deyerler benım iddıam deyıl sadece alet uzerınde gorduklerımdır
  • Ğ diye bir harf çıkmış süpermiş, bence onu kullan Y yerine.

"çektiyi" değil "çektiği" mesela.
  • ç nin yerine c kullanmisım sanırım nedemek istediyimi herkes anladı ğ ve y orneyini hic anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Ğ diye bir harf çıkmış süpermiş, bence onu kullan Y yerine.

"çektiyi" değil "çektiği" mesela.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.