selam arkadaşlar extreme ye girdim millet güzel güzel dedi iyi güzelde Türk yok SS leri oto kullanamıyon Map ı göremiyom s grade leri göremiyom sap gibi dönüyom ortada burda oynayan turkler varsa söylesin bende ona göre başlıcam server a..
ya abi sen ne yapacan titanı ya boşver bea hazır char kasmamışken git bir bnb serverda oyna daha iyi bak şimdi 2 saattir titana girmeye çalışıyorum habire full habire full ve çok ta down oluyo.... millet bıktı full yazılarını göre göre bende şimdi başka bir server arayışı içersindeyim
Vazgeçtim zaten 5000x bi server a geçtim 1 saatde 77 oldum Dark ları çektim Sorcerer i verdim meydana adamın üstünde s Grade giysi + silahlar var ben a grade set le 80 lik Glad ı yatırdım millet by Reason by Reason diye peşimden geliyo ama ben s grade leri göremiyom sadece silahları görebiliyom o kadar uğraştım bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Ceza_Dynasty
Vazgeçtim zaten 5000x bi server a geçtim 1 saatde 77 oldum Dark ları çektim Sorcerer i verdim meydana adamın üstünde s Grade giysi + silahlar var ben a grade set le 80 lik Glad ı yatırdım millet by Reason by Reason diye peşimden geliyo ama ben s grade leri göremiyom sadece silahları görebiliyom o kadar uğraştım bulamadım
Hangi server olduğunu söyleyebilirmisin arkadaşım?
YAw TİTANDA TURK OLMAZMİ.... OTTOMAnHERO ile RED ler var onlara takil...
EWET ben RED denim gel bize takil full turk clandakiler
Clan full turkse bence girmeyin o clan a yabancı clanına girin Yemin ederim daha serefli adamlar var Benim Titan da gordugum 10 turkun 7 si serefsiz Soz meclisten dısarı.
Ben ael2 e geçtim orda da türk clan ı bulduk 3 kişi girdik ilk başlarda sıkılmıştım ama yunanlı lar bizim ekipden birilerini kesmiş zaten bizim clan lideride açmış savaşı toi de girdik birbirimize o anda zevk aldım ama bi ara dellendim ben adama giriyom server hatası ne ben pembe oluyom ne o pembe oluyo ben sorcerer o Bladedancer adam yardı benattı beni bizimkiler hönk hönk bakıyo adam kırmızı oldu öyle girdiler o ara çok sinirlendim bırakacaktım clan ı ama türkün türk den başka dostu yok oyunda anladım bunu server rate leri 5000x kolay olmasına kolay da enchant + Dye + mokuna zoırlaştırmışlar server zevk ide orda insan 1milyar patlattımı anlıyo :D 17 anch weapon aldım C homu ya ard arda bastım 17 side tuttu mallık 20 i yapacaz ya 3 tane daha aldım daha 18 i denerken yalan olduk rate ler kolay gözükse bile server zor ve güzel tabi pvp sevene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme