Şimdi Ara

Extreme Titan da oynayanlar baksın lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar extreme ye girdim millet güzel güzel dedi iyi güzelde Türk yok SS leri oto kullanamıyon Map ı göremiyom s grade leri göremiyom sap gibi dönüyom ortada burda oynayan turkler varsa söylesin bende ona göre başlıcam server a..

• ya abi sen ne yapacan titanı ya boşver bea hazır char kasmamışken git bir bnb serverda oyna daha iyi bak şimdi 2 saattir titana girmeye çalışıyorum habire full habire full ve çok ta down oluyo.... millet bıktı full yazılarını göre göre bende şimdi başka bir server arayışı içersindeyim
  • Vazgeçtim zaten 5000x bi server a geçtim 1 saatde 77 oldum Dark ları çektim Sorcerer i verdim meydana adamın üstünde s Grade giysi + silahlar var ben a grade set le 80 lik Glad ı yatırdım millet by Reason by Reason diye peşimden geliyo ama ben s grade leri göremiyom sadece silahları görebiliyom o kadar uğraştım bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceza_Dynasty

Vazgeçtim zaten 5000x bi server a geçtim 1 saatde 77 oldum Dark ları çektim Sorcerer i verdim meydana adamın üstünde s Grade giysi + silahlar var ben a grade set le 80 lik Glad ı yatırdım millet by Reason by Reason diye peşimden geliyo ama ben s grade leri göremiyom sadece silahları görebiliyom o kadar uğraştım bulamadım

Hangi server olduğunu söyleyebilirmisin arkadaşım?

• YAw TİTANDA TURK OLMAZMİ....
    OTTOMAnHERO ile RED ler var onlara takil...
  • EWET ben RED denim gel bize takil full turk clandakiler
  • Clan full turkse bence girmeyin o clan a yabancı clanına girin Yemin ederim daha serefli adamlar var Benim Titan da gordugum 10 turkun 7 si serefsiz Soz meclisten dısarı.
  • Ben ael2 e geçtim orda da türk clan ı bulduk 3 kişi girdik ilk başlarda sıkılmıştım ama yunanlı lar bizim ekipden birilerini kesmiş zaten bizim clan lideride açmış savaşı toi de girdik birbirimize o anda zevk aldım ama bi ara dellendim ben adama giriyom server hatası ne ben pembe oluyom ne o pembe oluyo ben sorcerer o Bladedancer adam yardı benattı beni bizimkiler hönk hönk bakıyo adam kırmızı oldu öyle girdiler o ara çok sinirlendim bırakacaktım clan ı ama türkün türk den başka dostu yok oyunda anladım bunu server rate leri 5000x kolay olmasına kolay da enchant + Dye + mokuna zoırlaştırmışlar server zevk ide orda insan 1milyar patlattımı anlıyo :D 17 anch weapon aldım C homu ya ard arda bastım 17 side tuttu mallık 20 i yapacaz ya 3 tane daha aldım daha 18 i denerken yalan olduk rate ler kolay gözükse bile server zor ve güzel tabi pvp sevene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.