kesinlikle önermiyorum yaşadığım deneyimi sizlere aktaracağım ben şikayetleri önemsemeden sipariş verdim mağdur oldum sizde bu duruma göre karar verirsiniz. 13 ocakta verdiğim siparişin kargolanma süresi 18-21 arası gözüküyordu ve 18 inde durum ile ilgili bilgi almak için aradığımda yoğunluktan ötürü bir gecikme olup olmayacağını tek başıma yaşadığımdan kargonun geleceği gün evde olmak için iş yerinden izin kullanacağımı ilettim gecikecekse bile sorun olmadığını sadece bunu önceden söylemelerini istememe rağmen 21 inde kesin kargoya verileceği ürünün hazır olduğu söylendi. her gün arayıp durum ile ilgili kesinlik aldım ve hiçbir sorun olmadığı iletildi fakat kargo 24 ü akşamı ups e teslim edildi 25 i teslimat gözüküyordu fakat kar yağışını bahane edip 3 gün çalışmayan ups 31 ocak olduğunda bile 1 haftanın sonunda kargoyu ankaradan istanbula getiremedi. hergün yarın gelecek yoğunluk var denildiği için yıllık iznimden 6 gün heba oldu boşu boşuna evde bekledim. exvega yapabilecekleri birşey olmadığını ups gibi kar yağışını yoğunluğu mazeret olarak gösterip yardımcı olmadığında siparişi iptal etmek için işlemlere başlayacağımı fakat iade için de ups in kargoyu getirip teslim almamam gerektiğini söylediler zaten iade geçtikten sonra 14 güne yatıracaklarını birde bu süreçte ups yi de bekleyeceğimi söylediler. ben hiç bir alışverişimde bu kadar mağdur olmadım resmen kumar oynanarak veriliyor siparişler ilk süreçte exveganın ürünü zamanında yollaması için bir kumar oynuyorsunuz hadi verdiler kargoya bu seferde ups yi bekleyerek farklı bir sıkıntılı süreçte buluyorsunuz kendinizi. kimseye ne exvega yı nede ups yi önermiyorum. riske girip kumar oynayacağınıza gidip görüp kendiniz alın düzgün bir markadan daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim