Şimdi Ara

ey millet akşam 7 sabah7 konuşmak bedava (yerseniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telekom şark kurnazlığı yapmaya devam ediyor. aylardır basında bangır bangır reklamını yaptığı akşam 7 den sabah 7 ye ücretsiz görüşmeleri de faturaya önce dahil ediyor sonrada indirim yapmış gibi göstererek bu görüşmeyi toplam bedelden düşüp fatura matrağını yükseltiyor.Özellikle ev avantaj tarifelerinde olanlar dikkat.faturanızı detaylı şekilde inceleyin ve faturanızda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız mutlaka ama mutlaka bağlı bulunduğunuz telekom bayine yazılı dilekçe ile müracat edin,görün bakın sizinle olan ilgileri nasıl gözlerinizi yaşartacak.

sayın forum yöneticisi lütfen yanlış anlaşılmasın benim telekomla hiçbir sorunum yok ayrıca bu forumda hakkımı aramayada çalışmıyorum (forum kuralları md.16) sadece forumun varoluş amacını yerine getirmeye çalışıyorum"bilgiyi paylaşma özgürlüğü".

benim bildiğim ama başkalarının farkında olmadığı türkiyenin müşteri memnuniyet anketlerinde üst sıralarda olan bir kuruluşunun kampanyası ile ilgili foruma katılanları bilgilendirmeye çalışıyorum bu kadar.

hayırlı günler dileklerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catfish -- 26 Nisan 2010; 20:29:55 >

• Ya hacım bu Türk Telekom sadece bana mı torpil geçiyor. Bu kampanya devam ettiğinden beri akşam 7den sonra saatlerce konuşmuşluğum var ve fatura daha kac aydır 15TL üzerine bile cıkmadı. Faturada gösterdikleri konuştugumuz saatlerin bedeli ve bunun fatura yansıtmışlar ama indirim olarak düşmüşler.

Yani bu kadar güzel bir kampanya yapıyorlar, buna bile isyan ediyoruz.
  • Valla biz de kullanıyoruz. Üstelik 100 dakika da gün ici hediyesi de geldi bu ay koşulsuz. Onu da kullandık.

Hesaplı hat kullanıyoruz. Fatura normaldi. 11 küsür fatura geldi her zamanki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Ya hacım bu Türk Telekom sadece bana mı torpil geçiyor. Bu kampanya devam ettiğinden beri akşam 7den sonra saatlerce konuşmuşluğum var ve fatura daha kac aydır 15TL üzerine bile cıkmadı. Faturada gösterdikleri konuştugumuz saatlerin bedeli ve bunun fatura yansıtmışlar ama indirim olarak düşmüşler.

Yani bu kadar güzel bir kampanya yapıyorlar, buna bile isyan ediyoruz.

telekom sana torpil falan geçmiyor kardeş
    sen dua et standart hat veya hesaplı hat tarifesinde kalan azınlık olduğuna ev avantaj tarifelerinden herhangi birine geçte göriyim seni 15 tl mi ödüyorsun 35 tl mi? zaten bu kampanyaya güzel diyenler hep aynı tarifedeler FUSEM gibi standart yani bu güne kadar jetvell veya ev avantaj tarifesinde olupta yandım anam demiyen görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Valla biz de kullanıyoruz. Üstelik 100 dakika da gün ici hediyesi de geldi bu ay koşulsuz. Onu da kullandık.

Hesaplı hat kullanıyoruz. Fatura normaldi. 11 küsür fatura geldi her zamanki gibi.

Aynen. Bu ayki faturam 13 Lira ve onlarda akşam 7 saatleri dışında yapılan aramalar. Gsm felan.
  • quote:

quote:

Valla biz de kullanıyoruz. Üstelik 100 dakika da gün ici hediyesi de geldi bu ay koşulsuz. Onu da kullandık.

Aynen. Bu ayki faturam 13 Lira ve onlarda akşam 7 saatleri dışında yapılan aramalar. Gsm felan.

quote:

Orijinalden alıntı: catfish

sen dua et standart hat veya hesaplı hat tarifesinde kalan azınlık olduğuna ev avantaj tarifelerinden herhangi birine geçte göriyim seni 15 tl mi ödüyorsun 35 tl mi? zaten bu kampanyaya güzel diyenler hep aynı tarifedeler FUSEM gibi standart yani bu güne kadar jetvell veya ev avantaj tarifesinde olupta yandım anam demiyen görmedim.

Hesaplıhatta kalsaydın o halde hacım. Zorla o tarifeye geçirdikleri sanmıyorum. Tarifen jetvellde olsa ona göre konuştugun paketin ücretini ödersin. Sadece biraz bilinçli kullanıcı olmak yeterli.

• arkadaşlar 1.mesaj için düzeltme yapıyorum. konu tarifesi standat veya hesaplı hat olanları ilgilendirmemektedir.diğer tarifelerde olan arkadaşlar için geçerlidir lütfen cevaplarımızı ona göre yazalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar 1.mesaj için düzeltme yapıyorum. konu tarifesi standat veya hesaplı hat olanları ilgilendirmemektedir.diğer tarifelerde olan arkadaşlar için geçerlidir lütfen cevaplarımızı ona göre yazalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hesaplıhatta kalsaydın o halde hacım. Zorla o tarifeye geçirdikleri sanmıyorum. Tarifen jetvellde olsa ona göre konuştugun paketin ücretini ödersin. Sadece biraz bilinçli kullanıcı olmak yeterli.

istersen hesaplı hat tarifesinden nasıl kandırılarak jetvele geçtiğimizi burada konuşmayalım.herkonuda tahaütname,sözleşme ve benzeri yazılı talimat istenirken bu tarife değişikliği 3-5 dklık telefon görüşmesi ile nasıl yapılıyo hiç anlatmayayım.

• Neyse hacım. Başka birşey demiyorum. Madem mağdursun geçmiş olsun!!
  • quote:

Neyse hacım. Başka birşey demiyorum. Madem mağdursun geçmiş olsun!!

kardeş elini vicdanına koy seni ilgilendirmeyen bir konu olabilir ama çevrende hiç mi yok benim pozisyonumda olan .amacım zaten belli değilmi ben bu kampanya yüzünden üzüldüm başkalarıda üzülmesin bilelim bilgilenelim.
  • quote:

quote:

Neyse hacım. Başka birşey demiyorum. Madem mağdursun geçmiş olsun!!

kardeş elini vicdanına koy seni ilgilendirmeyen bir konu olabilir ama çevrende hiç mi yok benim pozisyonumda olan .amacım zaten belli değilmi ben bu kampanya yüzünden üzüldüm başkalarıda üzülmesin bilelim bilgilenelim.

Evet çevremde hiç bahsettiğin duruma düşen bir yakınım olmadı.
  • evet bende marmaris çam balı dururken giresun balından memnun olan "çevremde hiç görmedim"
  • Ben bir de üstelik Haziran 30 a kadar ücretsiz wirofon kullanıyorum.

Wi fi olan her yerden arama yapıyorum cep telefonum ile :)

Aslında ADSL için haraç gibi ödediğimiz sabit ücretler yüzünden zerre kadar sevmem Turk Telekomu ama bu son kampanyalar yine de fena değil. Özellikle wirofon çok isimi görüyor.
  • Hocam geçende bir konun vardı tekrar açmışın kitlendi mi o?Birde bak arkadaşlar yorum yapmış karşılıklı atışmaya dökmüşsün evet telekom kötü iş yapınca herkes eleştiriyor bizler hep beraber kaç yıldır internet ücretleri için yazdık çizdik şikayetlerde bulunduk internet bölümüne takılanlar iyi hatırlar.Ama adamlar birşeyler yapıyorsa bunuda görmezden gelemeyiz belki şahsına özel faturada problem olmuştur bilmiyorum naptın ne ettin de buraya yazana kadar gitsen görüşsen bize anlatana kadar onlara anlatsan belkide hata var diyip düzelticekler.ozamanda yazmıştım vodafone turkcell bile hata olmuş diye fatura düzeltiyor bunlar normal şeyler.buraya 1000 konuda açsan sana yararı olmaz.Sen öyle yazıyorsun ki bu insanları yanlış yönlendirebilir okadar kişi yararlanıyor kimseye birşey gelmemiş şimdi sende açık açık kanıtlarla koymazsan bu biraz haksızlık olur.Varsada hata bunu git telekoma birebir ilet dilekçe doldur hakkını ara.Demek ki sende hata olmuş düzeltsinler faturanı.Bizede yıllar önce ben daha ortaokulda falanken faturada problem olmuştu hata olmuş diyip düzeltilmişti oluyor yani iyi hatırlıyorum bu olayıda yok yere evdekiler bize kızmıştı kullandınızmı telefonu diye ordan kaldı aklımda :) boşyere kimseylede tartışma burda sinirlisin haklısında git hakkını telekomdan al ozaman madem sen kullanımına hakimsin emin olarak sorun yok diyorsun ozaman suç onlarda kanıtla bunu ve düzelttir faturanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 27 Nisan 2010; 0:12:52 >

• http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Ev-Telefonundan-Bedava-Konusma-Donemi-Suruyor

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/guncel/haber/SSS-Aksam-Konus-Turkiye-Nisan-Uzatma.pdf

SIKÇA SORULAN SORULAR

Kampanyanın en büyük avantajı nedir?

Evden, akşam 7’den 7’ye şehiriçi ve şehirlerarası aramalar BEDAVA’dır.

+ Kampanya ile kaç dakika bedava arama yapabilirim?

Kampanya ile şehiriçi ve şehirlerarası aramalarda kullanabileceğiniz her ay tam 3.000 dakika bedava!

+ Kampanyadan yararlanmak için kimler başvuru yapabilir?

Kampanya için başvuru gerekmez. Tüm ev telefonu abonesi olan müşterilerimiz kampanyadan
    gönlünce faydalanır.

Kurumsal müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanamaz.

+ Kampanyadan yararlanmak için nereye başvuru yapmalıyım? Başvuru gerekiyor mu?

Kampanyadan faydalanmak için başvuru gerekmez.

Bilgi için; 4441444’ü ve 08003141516 servis numarasını arayabilir, Ofis ve bayilerimizi ziyaret
    ederbilirsiniz.

+ Kampanya süresi nedir?

Kampanya, Nisan ayı sonuna kadar devam edecektir.
    (01 MAYIS 2010 tarihi [saat 07:00] itibari ile sona erecektir.)

Kampanya süresince her akşam 7’den sabah 7’ye kadar şehiriçi ve şehirlerarası görüşmeler Bedava.

+ Kampanyadan yararlanmak için ilave ücret öder miyim?

Kampanya için abonelik ücreti talep edilmez.

+ Bedava Dakikalarımın bitip bitmediğini nasıl anlarım?

Evinizden, “08003141516 “ servis numarasını ücretsiz arayın, Menüden güncel kullanım (4. Seçenek)
    ile ne kadar görüşme yaptığınızı öğrenebilirsiniz. (1 gün öncesi için geçerlidir.)

+ Taahhüt miktarını veya kampanya ücretini neye göre belirlediniz?

Kampanya için taahhüt vermezsiniz. İlave Ücret ödemezsiniz.

+ Kampanya kapsamında verilen bedava dakika için bir üst limit var mı?

Kampanya kapsamında bir aboneye, her ay 3.000 dakika hediye edilir.

+ Bedava dakikalar hangi yönlere kullanılabilir? Yurtiçi GSM aramaları ve Özel servis numaraları
    aramaları dahil edilir mi?

Bedava dakikalar, akşam 7’den sabah 7’ye kadar, evden evi veya işi aramak için ister Şehiriçi,
    ister Şehirler arası arama yönlerine kullanılabilir.

Evden Cebe (GSM ) ve diğer yönlere aramalarınız bedava kapsamında değildir. Tarifeniz
    üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Özel servis ve diğer tüm aramalar kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

+ Bedava dakiklardan, kullanılmayan bedava dakikalar bir sonraki aya/faturalama dönemine
    devredilebilir mi?

• Kullanılmayan bedava dakikalar bir sonraki aya devretmez.

+ Kampanyadan faydalanıyorken, Tarife değiştirebilir miyim?

• Evet. Tarife değiştirseniz de yeni tarifeniz üzerinden kampanyadan faydalanmaya devam
    edersiniz.

+ Kampanyadan faydalanıyorum. Başka bir şehre taşınıyorum ne olacak?

• Kampanyadan faydalanmaya devam edersiniz.

+ Kampanyadan iş yerimdeki telefonumdan da faydalanabilir miyim?

• Hayır... sadece ev telefonundan faydalanabilirsiniz.

• Kampanyadan sadece bireysel aboneler faydalanabilir.

+ Adıma kayıtlı 3 telefon var Kampanyadan faydalanabilir miyim?

• Tabii ki... Her üç ev telefonunuzdan da faydalanabilirsiniz.

+ Her ay NeTTbook ödemem var, Kampanyadan faydalanabilir miyim?

Herhangi bir kampanyadan faydalanırken bu kampanyadan da faydalanabilirsiniz.

• Cihaz, ceza, nakil, ünvan değişikliği ve bu tarz ücretler kampanya kapsamında
    değerlendirilmez. Bunlar için ayrıca ödeme yapmaya devam edersiniz.

+ Alternatif operatörden ses hizmeti alıyorum, kampanyadan yararlanabilir miyim?

• Kampanya kampsamındaki bedava dakikalar Şehirİçi ve ŞehirlerArası yönlerine aramalarınızı Türk Telekom
    üzerinden yaptığınız sürece faydalanabilirsiniz.

• quote:

evet bende marmaris çam balı dururken giresun balından memnun olan "çevremde hiç görmedim"

daha mesajini yeni gordum. Sana telekom musteri hizmetleri iki kelime etmis ve bunlara kanip jetvelle gecmisin. Senin gibi kullanici degil baldan bakkaldaki sakizdan anlamaz. Yazacak birsey bulamayinca satasacak sekilde yorum yapma. Yorumunu insan gibi yap konu disina cikma yada sus adam desinler. Insanin ashabini bozmayin!
  • Bu arada fusemcigim sana teşekkür ediyorum. Yukarıdaki yazını okuyunca merak ettim ve belirttiğin 08003141516 noyu aradim :) kampanyalardan kaç dakikamız kalmış öğrenmek istemiştim. Ama başka birsey ogrendim; 2010 sonuna kadar turk Telekom her ay 100 dakika hediye etmiş bize.

Valla ilk baslarda bu tarz mesajları okuyup, ne olur ne olmaz, eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım diye; bu kampanya dakikalarını bile kullanmıyordum. Turk telekom'a guvenemiyordum. Ama ya herru, ya merru diyerek kullanmaya başladım ve bosuna endiseleniyormusum. Hediyeler harbiden kayıtsız şartsız hediyeymis. Bu yüzden artık aylık 11 TL sabit ücret ödemek koymuyor.
  • rica ederim

dakikaları sonuna kadar sömürün :)
  • Ben de hem ADSL hem de sabit teli kapatmak için dün sabah başvurdum. Akşam eve geldiğimde ADSL kapanmıştı ama telefon hala açık (en azından çevir sesi geliyordu). TT'den de cevapsız çağrı vardı ama bana evden ulaşmaya çalışıyorlarsa daha çok ararlar, haftaiçi sabah çıkıp akşam geliyorum, zaten teklif filan da istemiyorum, kapatsınlar da kurtulayım artık TT'den.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.