Şimdi Ara

Ey Türk Gençliği ! Yönetim sansürü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramlarda Türk Bayrağı'nı logosuna asan sitenin yöneticilerine gelsin, utanın yaptığınız hareketin yanlış olduğunu kabul edin ve özür dileyin, siz hangi ülkede yaşıyorsunuz!

Ey Türk Gençliği !

Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün istiklal ve cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezhür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle techit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk İstikbalinin Evladı !

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Mustafa Kemal ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldpl4y -- 12 Eylül 2010; 20:42:15 >

• Yapmaya çalıştıgınız nedir, daha doğrusu amacınız nedir.

Benim gözlemlediğim kadarı ile bir grup benzer konular açarak flood yapıyor (ama açıklamanızı yaparken, flood yapmıyoruz gençliğe hitabeyi koyuyoruz diyerek geçliğe hitabenin arkasına saklanmayın.).

Özel mesaj olarak bunun açıklamasını yaparsanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSSembLy

Yapmaya çalıştıgınız nedir, daha doğrusu amacınız nedir.

Benim gözlemlediğim kadarı ile bir grup benzer konular açarak flood yapıyor (ama açıklamanızı yaparken, flood yapmıyoruz gençliğe hitabeyi koyuyoruz diyerek geçliğe hitabenin arkasına saklanmayın.).

Özel mesaj olarak bunun açıklamasını yaparsanız sevinirim.

Ek olarak;
    Ata'mız hakkında mevcut bir üst konu olmasına rağmen yeni konu açmak, kural dışıdır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8109781/tm.htm
  • Sanırım yukarıda yazdıklarım anlaşılmamış. Halen ısrarla flood yapılıyor, devam eden arkadaşlara forum kurallarını ihlal ettiklerini hatırlatıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.