Şimdi Ara

Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: yunusserhat

ben bir şey sormak istiyorum bende de aynı anakart var ama pci x16 iki tane var fakat bir tanesi x8 hızında çalışıyor. o x8 hızı çok fazla performans kaybına yol açar mı ya da hiç açmaz mı? onu bir söyler misiniz bana rica etsem.

Buyrun farka bakın;

/>

/>

/>

:) teşekkür ederim %1 ya da %2 lik bir oynama var ama önemsiz gibi :) teşekkürler.

• Herkese teşekkür ederim.

hedevilcate
    Haklısın dostum, metro2033 testleri ek yakın zamanda o şekilde yenilicem

Man From Atlantis
    Dostum 1680x1050 yapmamın sebebi sende bilirsinki standart oyuncu çözünürlüğü olarak kabul ediliyor. Tek hd6850 testlerini gtx460 ile karşılaştırması eklendiğinde zaten dediğin olay ortaya çıkmış olucaktır

-------------
    Şuan overclock denemelerinie başladım, çekirdek hızı voltajsız 900mhz gibi değerlere yaklaştı.
  • Overclock denemelerini noktalamak zorunda kaldım, çünkü güç kaynağı yetersiz geldi !
  • çok güzel ve başarılı bir ikili olmuş, iyi günlerde kullan hocam.
  • Teşekkürler ederim.

---------
    Tek kart sonuçlarıda eklendi
  • emeğine sağlık güzel çalışma olmuş kardeş
  • Teşekkürler.

--------
    metro2033 vsync açık ms testleri ile mafia 2 ms testleri eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Teşekkürler.

--------
    metro2033 vsync açık ms testleri ile mafia 2 ms testleri eklendi

Eline sağlık iyi oldu testler.Kısa bi değerlendirme yapmak istiyorum

Metro 2033 te vsync açık olmasına rağmen ms var.Bunun nedeni kartların oyunu 60 fps de tutmaya gücünün yetmemesidir.Evet oyun o kadar optimize sorunlu bir oyunki ne yazıkki durum bu.

Geri kalan oyunlarda vsync etkisi çok kolay anlaşılabiliyor.60 kare üstü alan oyunlarda geçiş yerleri (oyunun load yaptığı) dışında frame sabite çok yakın ve ms sorunu giderilmiş gözüküyor.Vsync kapalı iken çoğu oyunda ms problemi olduğu çok açık belli.

Öncedende bu konuda yorum yapmıştık.Şu üçlünün kullanılması daha güzel akıcı oyun için daha iyi sonuçlar vericektir.D3d Overrider+Triple Buffering+Vysnc

• Ses konusu her ne kadar kişiden kişiye değişiklik gösteren bi' durum olsada, bahsetmekte yarar var diye düşünüyorum.

%30-40 arası sessiz denilebilir %40-60 arası orta derecede sesli ve %60dan sonrasıda tahmin edilebileceği gibi sesli.
    Şuan kartlardan birini %35 de diğerini ise %30da kullanıyorum ve oyunlarda 80dereceyi geçmedi.
  • 3dmark11 extreme puanı düşük geldi tek 5970 le o puana %25 ekleyen vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

3dmark11 extreme puanı düşük geldi tek 5970 le o puana %25 ekleyen vardı.

3dmark puanlarında işlemci faktörüde önem taşıyor
  • mafia 2 1920x1080'de CF sonucu bana düşük gibi geldi? bir de keşke her oyunda ayarları fulleseydin (vsync hariç tabiiki)

bazı oyunlarda a.a. max'ta değil bazılarında da kapalı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 6 Ocak 2011; 2:54:20 >
  • Evet, mafia 2'nin o sonucu düşük çıkmış testi, tekrarlardım 63 fps aldı. Her oyunda ayarlar full zaten.
    Anti aliasing'i bilerek 4xmsaa olarak aldım ki sadece konunun burada kalmayıp, karşılaştırması olabilmesi için. Anti aliasing kapalı oyun testi yok, lp2 ss i yanlış eklenmiş onu düzelttim.

---------

Alien vs Predator test sonunçları cfx için eklendi.
  • quote:

Evet, mafia 2'nin o sonucu düşük çıkmış testi, tekrarlardım 63 fps aldı. Her oyunda ayarlar full zaten.
    Anti aliasing'i bilerek 4xmsaa olarak aldım ki sadece konunun burada kalmayıp, karşılaştırması olabilmesi için. Anti aliasing kapalı oyun testi yok, lp2 ss i yanlış eklenmiş onu düzelttim.

---------

Alien vs Predator test sonunçları cfx için eklendi.

anladım =) mesela ben heaven testinde 8x a.a. ile yaptım incelememde. aynı şekilde street fighter'de de a.a.'mız aynı değil sanırım. kendi kartımla kıyaslamaya çalışıyorum bende ama ayarlar farklı =) bende incelememde herşeyi tamamen fulledim.
  • Heavenda 8xmsaa'da yapmıştım testi, burada yokmuş.
     Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler

Şuan işteyim istersen eve gittiğimde 1080p, 8xmsaa, 16xafdeki testide yapıp yazarım
  • quote:

Heavenda 8xmsaa'da yapmıştım testi, burada yokmuş.
     Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler

Şuan işteyim istersen eve gittiğimde 1080p, 8xmsaa, 16xafdeki testide yapıp yazarım

olabilir aslında çözünürlüğü belirtmeseydin ne kadar yüksek almışsın dicektim =) ben 17 küsür almıştım yanılmıyorsam 1920x1080 çözünürlükte. imzamdaki incelemede mevcut fakat 10.10 sürücüsü kullanmıştım o zamanlarda. 10.12 ile oyunlarda az da olsa fps artışı yaşadım.

• 10.12 preview da oyalamak için çıkartılmış gibi geliyor bana açıkçası benim ümidim sonraki sürücülerde
  •  Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler
  • Uzun süredir forumda gördüğüm en iyi testlerdn biri. Ellerin sağlık iyi testler yapmışsın.
  • Saolasın dostum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.