Şimdi Ara

Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten çok iyi bir inceleme olmuş..hatta bu işi yapan çoğu siteden bıle iyi..grafikler ,görseller hosuma gitti..eline sağlık...
  • Eyefinity test sonuçları eklendi
  • Hayırlı olsun. Sonuçlar gayet güzel. İyi günlerde çatır çatır oynarsınız inşallah.

• istanbulda olsaydın hocam bi gün oyun oynamaya gelmek isterdim
  • leech arkadaşımıza çok teşekkürler.. forumun en paylaşımcı üyelerinden..

3x monitörlü bir düzenek kurmayı ben de düşündüm fakat çok gereksizmiş gibi geldi.. 2x24" led monitörüm varken bir tane daha almayı düşündüm fakat sonradan vazgeçtim.. Bu bağlamda bu düzenekle tecrübelerini bizle paylaşabilir mi? nasıl bir oyun deneyimi sunuyor..
  • M@U
    Saolasın hocam

AnarcHiest
    İzmire uğrarsan, buyur gel kardeşim misafirim ol

SLaYeR KiNG
    Teşekkür ederim.

Şu bir kaç haftada oldukça fazla oyunu oynadım ve birazda örnek vererek gidicem,
    Dirt 2, Grid gibi simülasyon yarış oyunlarıda kotpitte oynarken gerçekten arabanın içindeymiş hissi güzel vurgulanıyor,
    Batman, Pop the forgotten sands gibi ana karakter üzerinde 360 derece dönebilen oyunlarda ise beni kısa bir zamanda orta monitöre odaklanarak oynandığı için resmen oyunun içine dahil ediyor
    Just cause 2, gta 4, saboteur gibi oyunlarda değerlendirmek gerekirse ana karakter dışında, ortamın güzel işlendiği oyunlar bunlar dolasıyla gerçekçilik hissiyatı yine güzel oluyor,

Eyefinity kurulumundaki esas amaç benim için zevk fakat avataj sağlayan oyunlarda yok değil; bad company 2, css, call of duty gibi fps oyunlarında görüş alanı arttığı için ciddi getirim sağlıyor. Tüm bunların dışında sorunlarda yok değil bazı oyunlarda çözünürlüğü 5760x1080 yaptığımda oyunda bir sorun yaratmasada menülerde 1080p görüntüyü genişletmesinden dolayı görünmeyen kısımlar oluyor. Bazı oyunlarda ise oyun içinde sorun olabilir bu kısımda widescreenforumda bazı çözümler var olduça faydalı oldu tabii olmayanlarıda oldu ama bu sorunlar genel olarak eyefinity destekli oyunlarda baş göstermiyor zaten, desteği olmayan ama yinede açmak istenilen oyunlarda daha çok ortaya çıkıyor.

Sonuç olarak gerek kartların performansı olsun, gerek oyunlardaki verdiği güzel deneyimler olsun çok memnun kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: leech

Bütün testler esasında gpuzyi açık bırakmıştım, fan auto, sıcaklıklar şu şekildeydi

Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler

o fan devri ne öyle hocam uçmuş resmen sesden durulmuyodur.
  • Haklısın test amaçlı o değerler ve voltaja çıkmıştım zaten birde xfx, 6850ler arasında en sesli bios ayarına sahip kart sayılabilir o yüzden günlük kullandığım değerlerde msi afterburnerda fan kontrolü kullanıyorum oyunlarda bile gayet sessiz tutmayı başarıyor
  • hocam MS shutter denen olay nasıl? akıclığı etkiliyor mu oyun içinde.. gözle görülüyor mu mesela
  • Hocam ne msı programı neden baska birşey kurmuş oldugun ati programında zaten yapabiliyorsun ayarını ve ses duyulacak derecede degil..! emin olun stoklar daha seslidir...!
  • Monitörlere displayport tan mı yoksa DVI dan mı kabloları bağladınız?
    3 lü eyefinity düzeneği kurmak için mutlaka displayport çıkışı kullanmak mı gerekiyor?
  • registryden ULPS'nin kapatılması gerekiyormuş dedinizde nedir bu ne için gerekli nerden ayarlanıyor..
    bide 1100t ile oc li hali ilede cpuz koyarmısınız?
    6850 cf de 1100t limitine takılıyormu?
    tşk..bendede 1090t var ve bende 6850 cf düşünoyyorum..
  • Velasew06
    MS testlerde görüldüğü üzere olan oyunlar var fakat oyun esnasında hissedilmiyor

estaba
    Tek fanlı olan modeli zaten, yani referans tasarım gibi o yüzden en azından geceleri kulak sağlığı için fan kontrol gerekli olabiliyor bazı durumlarda

showstopper41
    Evet, 3. monitörü bağlamak için display portu kullanmak durumundasın

fbsrkc06
    x6 1100T@4GHZ, NB ve HT 2.5GHz olarak kullanıyorum. İstersen eve gittiğimde de cpuz ss koyarım.
    Darboğaz konusuna gelince herhangi bir sıkıntı oluşturmuyor zaten bu çözünürlükte iş daha fazla ekran kartına düşüyor

quote:

Orijinalden alıntı: leech

Crossfire sistemler için dikkat edilmesi gereken bir durum var o da Ultra Low Power Saving ( ULPS ), bunun overclock yapılırken kapatılması gerekiyor aksi taktirde stabilite sorunlarına neden oluyor.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Cl ass\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}]

Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler  Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler  Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler

• ÇÖZÜNÜRLÜK NEDİR DOSTUM?
  • 5760x1080 bazı yarış oyunlarında da 6048x1080
  • ok...anlaşıldı...bende 1920x1080 de kullanmak istiyorumda...sorun olmaz o zaman tşk..
    süpermişş güle güle kullanın..
  • Saolasın, şimdiden sanada hayırlı olsun
  • hortlatmış gibi olacak ki hortlattım fakat. okadar voltaj değerini hangi programla arttırdınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.