Daha önce ki denemelerimde psunun yetersiz geldiğini sandığım overclock denemlerimden sonra içten içe inanmadığım için ara uzun araştırmalarım sonu çözümü buldum, registryden ULPS'nin kapatılması gerekiyormuş.
2 x CrossFire XFX HD 6850 775@960 / 4GHZ@4.4GHZ
Testleri yapmaya başladım konu altına eklenecektir
Az birazda yorum alabilseydik iyiydi
%15 değişme olmuş sanırım ortalama high power 650w yetiyor diyorsunuz bu durumda sanırım
AvP de def kartlar def. haldeyken avg. 44fps alınmış, 940mhz de avg. 55fps yani %25 bir artış söz konusu. Metro 2033 te de avg. fps 32 den 47.5'e yükselmiş
Bu artışlar oldukça ciddi, bu son eklediğiniz ss lerin farkı 0.4ghz işlemci hızı + 185mhz lik bir gpu artışı, benim için oldukça etkileyici değerler. İyi iş çıkarmışsın,başka belirtmediğim farklar varsa söylersen sevinirm. Eline sağlık.
Mckhan
Evet, fazlasıyla yeterli geldi
HiqhWoltage
Aynen dostum olduça sevindirici sonuçlar gelmeye başladı, birazdan heaven testleride bitince yayınlıcam orası ayrı bi güzellik kattı olaya teşekkür ederim
İlk mesajındaki ss te yaptığın heaven benchmarkı tek kartla mıydı ?
37 fps olanı diyorsan dostum, 2 kartlaydı
evet 1080p de yapilmış olanı diyorum. Farklar inanılmaz gercekten,muazzam bir artış var şaşırdım ben tek mi çift mi diye :)
basligi 960/1100 testleri geliyor yapar misin 775/960 kart ve 4.4 ghz islemci ile yapacaksin sandim.islemci iyi olmadan bazi oyunlarda karta oc para etmiyor.
HiqhWoltage
tekrar teşekkürler, yorumunuzu eksik etmediğiniz için
.45 ACP ram hızlarını efektif olarak yazmıştım fakat yanlış anlaşıma neden oluyor madem değiştirdim, kusura bakmayın konuya girmenize sebeb olduğum için
İlginçtir ki; XFX'in bu ürünün kutusundan DVI/VGA adaptörü ve CrossFire köprüsü çıkmıyor, sizde çıktı mı? Garipsedim biraz.
Evet kutu içeriğinde yok, onların yerine do no disturb i'm gaming çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: leech
Evet kutu içeriğinde yok, onların yerine do no disturb i'm gaming çıktı
Evet, aynen öyle :)
Bu hızlarda sıcaklıklar en fazla kac derece oldu kartlardarda,test esnasında fan hızını autodamı bırakıyorsunuz yoksa belli bir fan devri ayarınız var mı ?