Şimdi Ara

Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün testler esasında gpuzyi açık bırakmıştım, fan auto, sıcaklıklar şu şekildeydi

Eyefinity 5760x1080 Testleri, AMD X6 1100T 4GHZ İLE XFX HD 6850 İkizler
  • Bugün GTX 460 ile karşılaştırmasını yapıcaktım fakat bir sorunla karşılaştım, nvidia driverını yükleyince görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasıyla karşı karşıya kaldım. 12 saaten fazla bu sorunla uğraştım fakat hiç bir şekilde düzelmedi bu sebebten dolayı karşılaştırmasını yapamıyorum, uyuz kart

------------------------

Testler tablo halinde eklendi.
  • Hala GTX460 - HD6850 karşılaştırmalı testleri bekliyorum. Umarım sorunu çözebilirsiniz.
  • Yok hocam çözemedim hiç bir şekilde çok araştırdım ettim, şunlarda denediklerim;

- İlk olarak ati sürücüsü kuruluydu onu güzelce kaldırdım driver sweeper ile sildim, nvidia sürücüsünü kurdum ve hatayı aldım,
    - Dedim hadi temizinden format atayım, yine olmadı,
    - Kartın içinden çıkan driverda dahil olmak üzere 3 farklı sürücü denedim,
    - Debugging tools kurdum,
    - Windows 7 saydamlık özelliğini kapattım,
    - Güç tüketiminden dengeliden, yüksek performansa getirdim,
    - Bios güncelledim.

ve şuan aklıma gelmeye bir çok şey yaptım.

En son dedim hadi sadece physx testleri için yapayım taktım 6850yi yükledim onun driverını sorun yok, gtx 460 ı taktım onun driverını yükledim yine aynı sorun. Yapacak bişey bırakmadı artık bana kart o yüzden ağzına kürekle giriştim

• GTX460 ı daha önce kullanıyormuydunuz? Döyle bir sorun varmıydı?

Yapılabilecek hemen her şeyi yapmışsınız.
  • Kart benim değil arkadaşın, onun bilgisayarda sorunsuz çalışmayı sürdürüyordu hatta arkadaşıma gittiğimde güzelde bir overclock yapmıştım 1-2 aydır kullanıyordu
  • Testler için teşekkürler ,en güvenilir testler sonuçta kullanıcılardan geliyor,donanım sitelerine güvenim yok,firmalarla anlaştıklarına ve abartılı sonuçlar verdiklerine inanıyorum Test sonuçlarına gelirsek 3d mark ve heaven testlerini oyundan saymıyorum,2x6850 , tek 6850'ye göre ortlama %50 gibi bir performans farkı görünüyor, anakart sanırım 8x-8x olarak çalışıyor, %100 scaling vs deniyordu,hadi 8xden dolayı %10 kayıp olsun ,yanlış düşünüyor olabilirim ama cf cazip görünmüyor
  • CF'de işlemci limitliyor onuda söz vermiş gibi olmak istemem, çünkü gtx 460 ın sözünü vermiştim sorunla karşılaştım Önümüzdeki ay x6 1090T'ye terfi etmeyi düşünüyorum o zaman hem 3.5ghzde (şuanki sonuçlar öyle olduğu için), hemde 4ghzde testlerini yapıcam, nasipse
  • Arkadasm bende leadtek gtx460 oc aldım bendede ilk basta bilgisayarı kitledi sonadan görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti die hata verdi sonra kartı iade ettim xfx6850 aldım
  • xfx hd 6850 hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim
  • AMD X6 1100T İLE KARŞILAŞTIRMALI SONUÇLAR EKLENDİ
  • Ellerine sağlık. Güzel inceleme oldu gerçekten. Bazı oyunlar X6 dan etkilenmezken bazılarında dikkate değer farklar oluşmuş.
  • hayırlı olsun kartların güzel sonuçlar almışsın..konuda hem cfx testi hemde işlemci testi olmuş aydınlatıcı olmuş..eline sağlık.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar

Northbridge hızınında etkisi olup olmadığını göstermek amaçlı test sonuçlarınıda tablolara dahil ettim
  • başka sitelerde grafikleri değerlendirilebilecek güzel çalışma. tşk.
  • evet o yüzden resimlerin üstüne leech yazıp dh koysan iyi olur
  • Gözlerimden yaş geldi artık 2 gündür testleri yapıp düzenlerken, bir daha üstünden hologram geçip yüklemeye mecalim yok hocam
    Kullanırlarsa kullansınlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Gözlerimden yaş geldi artık 2 gündür testleri yapıp düzenlerken, bir daha üstünden hologram geçip yüklemeye mecalim yok hocam
    Kullanırlarsa kullansınlar artık

5 dk almaz ustam yapma gözünü sevim allahın lamerleri bukadar ugraşmıyorlar böyle testler için

• paylasım etkıleyıcı bırcok ısının ısıne yarıycak ve ısık tutacak sonuclar ellerıne sağlık
  • Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.