Şimdi Ara

EYLÜL AYINDA TV PİYASASI DÜŞÜYORMUŞ DOGRUMU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat dususu icin beklemeye evet ama
    bu isin sezonu oldugu dogru degil
    fiyatlar yil boyu duser
    siz belli bir modele sabitlenip beklerseniz, onun fiyati duser
    yoksa her an birinin fiyati duserken, ondan daha cazip bir model cikar ki, her sey fiyat demek degil
    kafaniz karisir durur.
    O yuzden bir model belirleyip, sadece onun fiyati takip edin, amac oncelikle ucuzluk ise
    selamlar
  • valla dogru söluyosun 40m87bd nın fiyatı bır dusse alacagım.bu arada bende 12 adet plazma tv var iş yerinde garantili digicom malı yanıklar olustu servisler geldi baktı hikaye valla.en iisi 5 bin ytl liktv yi 3500 e dogubanktan alın olmazsa öle yapacam valla.10 adet alınca dahada düşerler heralde.hayırlısı dostum....
  • ? nediyorsunuz dostlarım bekleyelim mi?
  • ee arkadaşlar yorumlar arastrıp bır sordunuzmu gerılıyecekımı fıyatlar kampanyalar cıkacak mı?beklıyoruz sızden haberlerııı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_atilla28

Dostum bugün cuma millet hafta sonu gezer sen en iyisi yarın sor millete
  • az önce anadolu grup samsung ile görüştüm.
    Özellikle M87 nin fiyatında indirim olurmu dedim.Sebep dedi????
    Bende F86 100hz ve 25.000:1 ve F96 500.000:1 led gelicek dedim.
    Bana ne söylediler aynen yazıyorum
    "yeni modeller geldiğinde eskisinde indirim olmaz.Aynı olayı F71 de de yaşadık.M87 geldi F71 den daha ucuza ama F71 ucuzlamadı Satıştan çekildi dedi.
    Ayrıca f86 için 6000 ytl civarı ilk fiyat, f96 için de 8000 civarı ilk fiyat olabilirmiş.Çünkü ilk satış en pahalısından kime satarlarsa kar sonra 3-6 ay içinde kampanya adı altında indirim olur oda %10 -15 i geçmez dediler.

Bu durum samsung için geçerli.Diğerleri için birşey diyemem.Ayrıca ne kadar doğru olduğu da tartışılır.Çünkü, F71 varken ilk defa ürünü öğrenip Samsung agidip m87 çıkmış ne zaman gelri dediğimde f71 daha yeni en az 6 ay belki 1 yıldan önce satışa gelmeyecek dediler.
    15 gün sonra Ankamallda vitrindeydi m87..Bilginize...

• teşşekkürler dostum biraz önce cevahirdeydim samsung magazasına gittim m87 sordum 1 adet elinde oldugunu onuda depoda oldugunu söledi.10 adet sordum.mümkün deil eylül ortalarından sonra dediler.bilmiyorum nereden alıcaz bu aleti fiyatınıda 5000 ytl istedi.istanbul bilişimde 4350 ytl dogubankta 3500 ytl nerden alacaz bu aleti?
  • quote:

teşşekkürler dostum biraz önce cevahirdeydim samsung magazasına gittim m87 sordum 1 adet elinde oldugunu onuda depoda oldugunu söledi.10 adet sordum.mümkün deil eylül ortalarından sonra dediler.bilmiyorum nereden alıcaz bu aleti fiyatınıda 5000 ytl istedi.istanbul bilişimde 4350 ytl dogubankta 3500 ytl nerden alacaz bu aleti?

ankara teknomix de 4400 peşin, 4600 6 ay, 4700 9 ay,4800 12 ay taksitle..
  • peşin bunlarda 5000 ytl millet taksitle 4800 e 12 ay vadeli.adamlara diyoruz10 adet alacaguız diye millet doymuş demekki.dogubankta3500 ytl ise ben bunları pesin 3250 alabilirim diye düşünüyorum.tv varmı dogubankta ama?
  • quote:

peşin bunlarda 5000 ytl millet taksitle 4800 e 12 ay vadeli.adamlara diyoruz10 adet alacaguız diye millet doymuş demekki.dogubankta3500 ytl ise ben bunları pesin 3250 alabilirim diye düşünüyorum.tv varmı dogubankta ama?

valla dostum sen bu tv leri ticaret işinde kullanacaksın.Peşinmi vadelimi ne vereceğini bilmiyorum ama 10 adette çok iyi rakam oluşur.Ve senin için distrubitor garantisi önemli olmalıdır diye düşünüyorum.

5000 ytl peşinle 4400 ytl peşin arasında 600 ytl var 10 adette 6000 ytl tabii bu distrubitor satıcı fartkları.İstersen gel ankaraya biraz daha pazarlıkla al.istanbuldan da tesllim ettir.Buradan taşıma bile... kar et.
    tabii sen bilirsin.dığubankta 3500 ytl de iyişce iyifiyat.Dediğin gigi 2 tv bedavaya gelir ama dediğim gibi son karar senin.Buraya gelirsen elimden gelen yardımı yaparım beraber gideriz.Nede olsa tanıdık artık samsung

• kardeşim benim allahrazı olsun ilgine alakana teşekkür ederim.eylülün ilk haftasına kadar arastıralım sorusturalım bakalım fiyatlar nolacak bu arada fikir edinmeye devam ederiz..
  • ''bilvarch''
    Artık samsung tanıdık olduguna göre bir soru soracam sana
    Bu 32M87 modeli neden sadece teknomixde var ?
    türkiye geneli samsung bayilerinde satış baslamadı,Hatta samsung tr deki sitesinde bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

''bilvarch''
    türkiye geneli samsung bayilerinde satış baslamadı,Hatta samsung tr deki sitesinde bile yok

şimdi ankara teknomix samsung anadolu grubunun en büyük bayisi.Ve samsung da Tr birincisi.Teknosa bile ilk zamanlara yalvarırken anadolu gruba ilk m87 leri 3 ay sadece tekmomixler sattı.Teknoımix lere daha fazla destek var yaniç.Buda bizlere yarıyor.İyi fiyat bol çeşit.Ne kadar çok satarsan o kadar destek alırsın misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 12 Ağustos 2007; 13:09:19 >

• hmm,
    Cevap icin teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

''bilvarch''

şimdi ankara teknomix samsung anadolu grubunun en büyük bayisi.Ve samsung da Tr birincisi.Teknosa bile ilk zamanlara yalvarırken anadolu gruba ilk m87 leri 3 ay sadece tekmomixler sattı.Teknoımix lere daha fazla destek var yaniç.Buda bizlere yarıyor.İyi fiyat bol çeşit.Ne kadar çok satarsan o kadar destek alırsın misali

• zaten teknolojinin fiyatı yeni teknolojiler sayesinde düştüğüne göre eylüldede düşecek fiyatlar ekimdede bunu tartışmaya gerek yok. teknoloji yatırım aracı olmadığına göre herzaman düşecektir.
  • ins duser ya ben de ekımın ılk haftası lcd alıcam hayırlısıyla.1700 ytl ayırcam pesın ama ıstedıgım model samsung 32s81...umarım alabılırım...
  • hafta içi istanbula gidip dogubank fiyatlarını araştıracagım tabiki tanıdık esnaflar var onlarla konuşacagım fiyat garanti konularını.
  • dostum sana zahmet benım samsung 32s81 modelı ıcın de fıat alır msn..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.