Şimdi Ara

Eylül ayındaki İnterrail rotam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce erasmus yapmıştım 2 ay Barselonada 1 ay Polonyada kaldım.Bunun haricinde Berlin,Prag ve Pariside gezdim.Eylül ayında interrail yapmayı düşünüyorum.

Yemek genelde market alışveri olacak en ucuz şekilde ve gittiğim bazı şehirlerde arada bir yöresel yemek yiyeceğim.

Konaklama 2 günde bir hostel olacak diğer günlerde gar ve parkta yatacağım.

Toplam gezi sürem 15-17 gün filan olacak galiba.Bütçem toplam herşey dahil 1000€-1100€ günlük ortalama 20-30€ bütçem olacak

Rotam şu şekilde; https://www.google.com/maps/placelists/list/1RA_yNOJ_pVbFU6WMd-Ph1ZWSVgw

Romadan başlayıp Barcelonada bitireceğim (paris barselona hızlı trenle olacak)

2 gün nice ve 3 gün barselonada kalmayı düşünüyorum.,
    Diğer yerlerde;Roma (1gün), Floransa-pissa (1gün), Venedik-milano (1gün), Manaco-Cannes günü birlik, Nice(2gün), Münih-prag-Berlin (2 gün), Amsterdam (2 gün), Brüksel-brugge-Köln-luxemburg (2 gün), Paris (1gün) , Barselona (4 gün)

İlk İnterrail deneyimim olacak İngilizcem çok düşük temel şeyleri konuşabiliyorum,orta düzeyi anlayabiliyorum bu benim için dert değil daha önce Erasmusta ingilizcem yoktu hiçte gerek duymadım.Tabi biraz pratik yapacağım yazın.

Daha önce İnterrail yapan arkadaşlar hangi garlar güvenli hangi parklarda yatılır yazarsa sevinirim.( Şuan 4 kişi gitmeyi düşünüyoruz bunlardan 1 yada 2 si kesin cayacak belki tek olacağım tek olursam dışarda yatmam)

Başka tavsiyelerniz varsa yazarsanız sevinirim.Rezervasyon ücretlerinede tek tek baktım genelde 3-4€ ülke içinde genelde ücretsiz.
    Rezervasyon konusunu aydınlatmak isteyen olursa çok iyi olur.

Not:Daha önce Paris'te 2 günde yanımda götürdüğüm sandviçler sayesinde hostel e 14€ verek bir gecede havalalanında yatarak toplam 18€ ya geçirdim 2 günümü.Her yeri yürüdüm hiç bu kadar keyif almamıştım.Yani bütçe yetmez demeyin arkadaşlar daha ucuza bile gezilir ama gerek yok.

Bütçe Hesabı;

Bordo Pasaport: 94TL
    Sağlık sigortası: 60TL
    Yurt Dışı çıkış harcı: 15TL
    Uçak Bileti Gidiş Dönüş: 500TL ( daha düşük olabilir)
    Vize Ücreti: 380TL
    İnterrail 15 gün sürekli geçerli: 1400TL

Toplam: 2500TL + 2000TL cep harçlığı
    Genel Toplam : 4500TL

Not: Şuan 2000TL filan biriktirdim eylüle kadar 4000 belki daha fazla biriktirebilirim.Mühendislik okuyorum okul çok ağır gidip bir işte çalışamıyorum ne yazıkki.Yazında çalışamıycam yaz okulum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoIF -- 2 Nisan 2017; 12:29:20 >

• İş olmasa bir de bekar olsam kesin gelirdim hocam sizle Süper rota çıkarmışsınız İyi geziler.
  • eyw hocam
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Bende mühendislik öğrencisiyim ileride bende yapmayı düşünüyorum düzenlersen ileride bizede yardım çok dokunur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    bi gideyim hocam bu sefer elimden geldiğince düzenleyim video ve yazı yazacağım tüm detayları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ocak sonunda Balkan gezisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.