Şimdi Ara

EYÜP B Mİ REHBER MATEMATİK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisiyle daha iyi gelişme gösterilir veya pratiği kavratabilen sizce hangisidir? başka öneriniz varsa onlara da açığım

• Bir 11. sınıf olarak Rehber Matematik'i hiç bilmediğim konularda temel atmak için ve ispat yaptığı için Eyüp B.'yi de daha üst seviye soruları ve güzel diksiyonu için kullanıyorum. İşime yaradıklarını düşünüyorum.

• tofaş mı ferrari mi gibi bir soru olmuş tabi ki eyüp b ama bence temelin yoksa önce ilyas güneşten izle güzel bir temel at sonrasında eyüp b kralımla pürüzleri gider

• Konuyu az çok biliyorsan eyüp b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda 0 san rehber matematik

• Eyüp B ile çalışmadım ama rehber matematik güzelidir ama mert hoca daha da iyi anlatır mat2 salağı olan ben mert hoca ile +15 netlere ulaşıyorum
  • konuyu biliyorum ama iyice pekişsin istiyorum -> EyüpB

konuyu tam olarak öğrenemedim, öğrenmek istiyorum -> Atölye Mat

konuyu hiç bilmiyorum, sıfırdan öğreneceğim -> Rehber Mat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pem Dershanesi mi Zafer mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olm rehber matematik gibileri derste boş beleş muhabbet açıyor benim çok sinirimi bozuyor ben ders dinlemeye geldim kardeşim ne anlatıyosun oluyodum neyse ki 2 videodan fazla izlemeden saldım.

• Konu hakkında hiçbir şey bilmiyorsan oldukça kötüyüm diyorsan rehber mat az buçuk bilgim var konuda usta olucam diyorsan eyüp b

• EYÜP B en İYİ matematik hocası.

Ondan gitmeni tavsiye ederim.

• Rençber Matematik izleyen kendini kandırmasın, fosfor koçun daha beter hali.

• Arkadaşlar inşallah bu temelin varsa eyüp byi dinleden temelin azsa eyüp byi dinle aşamasına geçmek için kolay orta bir anlatım yapmaya çalışacağım. Notları hazıfladım ama anlataxak vakit yok. Olursa ibşallah bi tyt temel yapıp yaza eyüp b seviuesine çıkarmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyüpb

Arkadaşlar inşallah bu temelin varsa eyüp byi dinleden temelin azsa eyüp byi dinle aşamasına geçmek için kolay orta bir anlatım yapmaya çalışacağım. Notları hazıfladım ama anlataxak vakit yok. Olursa ibşallah bi tyt temel yapıp yaza eyüp b seviuesine çıkarmaya çalışacağım

hocam konu anlatımını boşverin deneme cıkarın eyüp b diye bakın cıkmış sorulara bu bu cıkar sınavda burdan vururlar diye yanı bu adamların şifresini verin bize o zaman cok iyi olur işte

• eyüpb E kullanıcısına yanıt

hocam deneme deneme deneme

• atölye matematik
  • Ben boking hafıza ile tyt mat netimi 50lere taşıdım en iyisi boping hafıza
  • matrix066 M kullanıcısına yanıt
    Bu falcılık. Bunun faydalı olacağına inansam yaparım izlenme sayıları da artar,parayı da kırarım ama hedefiniz 40ta 5 net değilse bu yol öyle kolay yol değil.
  • merchienze kullanıcısına yanıt
    Deneme çözdüm işte 2 tane tyt deneme çÖdüm kanalda var. Ayt de gelecek. Bu sene yapacağımı yaptım seneye kısmet olursa ne yapablrim onu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.