eyüp b üzernden bir itibrsızlaştrma politiası güdenlere frum olarak cevabımız verlim arkdaşlar |
Bildirim
eyüp b üzernden bir itibrsızlaştrma politiası güdenlere frum olarak cevabımız verlim arkdaşlar |
ya arkşdalar anlamıyorm niyr sürekli benim hakkmda konu açıyorsubuz ne yaotım size gerçekten pes artık |
Eyupb agir tastir altinda kalirsiniz. Buyuk lokmadir bogazinizda kalir. Youtube matematigin cimentosudur bel kemigidir. |
BİR YANDAN BIYIKLI BİR YANDAN MERT HOCA TOPUNUZ GELİN |
|
Sizin bunları yapıyor olmanız için benden nefret ediyor olmanız lazım. Sınav yılınızsa lütfen derslerinize özen gmsterin yok üniversitedeyseniz daha iyi hobiler edinmeniz lazım. Çok garip çünkü.
|
hoş geldiniz eyüp hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DB8422D8 -- 22 Ocak 2023; 18:17:58 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eyupb agir tastir altinda kalirsiniz. Buyuk lokmadir bogazinizda kalir. Youtube matematigin cimentosudur bel kemigidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ya arkşdalar anlamıyorm niyr sürekli benim hakkmda konu açıyorsubuz ne yaotım size gerçekten pes artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 22 Ocak 2023; 18:33:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 22 Ocak 2023; 18:51:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİR YANDAN BIYIKLI BİR YANDAN MERT HOCA TOPUNUZ GELİN |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 22 Ocak 2023; 19:8:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |