Şimdi Ara

savaş cebecinin dediği gibi 8 set ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapmalı mı ? bir kaç haftadır savaş hocanın dediği gibi yapıyorum ancak çok uzun sürüyor ve sıkıcı oluyor açıkçası.

• savaş cebeci ne dedi bilmiyorum da bütün hareketleri 8 set yapıyorsan öyle bir çalışma sistemi spordan soğutur.

İlk hareket de 6-8 set yapılıp sonra 3 er setle 2 hareket daha yapılabilir.(emir inalbayın bir çok videosu var)

Ya da son set bölgenin son hareketinde 7 set az dinlenmeli (fst 7 dedikleri mantık)

Ama sen yeni başlamış isen şuan bunlarla uğraşmaktansa sana yazılan setleri yap hareketlerin neye yaradığı araştır 45 dk 1 saatte bitir çık.
  • Savaş Cebeciyi dinleyen kaldı mı son zamanlarını yaşıyor adı silinmeye başladı piyasadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayata dair hiçbir sorumluluğunuz yok, hobiniz vb yok sadece spora vakit ayırıyorsanız yaparsınız. Tabi 3. güne sıkılır bırakırsın o ayrı iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Hayata dair hiçbir sorumluluğunuz yok, hobiniz vb yok sadece spora vakit ayırıyorsanız yaparsınız. Tabi 3. güne sıkılır bırakırsın o ayrı iş
    sen ne diyorsun lan değişik ? spora dair teknik bir soru sormuşum eleman ego kasıyor
  • Rookie PG R kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin adam fitness koçu, işi bu. Vaktini ayırabilir istediği gibi. Sen ya da ben okuması gereken ya da para kazanması gereken kişilersek 7/24 spor salonunda değilsek 8 set yapamayız. Hiçbir sorumluluğum yok tüm gün salonda kalabilirim diyorsan yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 7 Şubat 2019; 21:30:39 >
  • Kaynak varmı Savaş Hocanın Çoğu videosunu izledim. Genelde 3 set yapın 8 Tekrarın altında kalmayın diyordu?

4-5 hareket her hareketi 8 set yapın dediğini düşünmüyorum. Kaynak lütfen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Kaynak varmı Savaş Hocanın Çoğu videosunu izledim. Genelde 3 set yapın 8 Tekrarın altında kalmayın diyordu?

4-5 hareket her hareketi 8 set yapın dediğini düşünmüyorum. Kaynak lütfen?
    savaş cebeci bulking 1 programı diye arat çıkar.

• Men Milk kullanıcısına yanıt
    Baktım. 8 Set 5-6 Tekrar. Bulking Dönemine girmiş. Yüksek protein ve enerji almış birisinin Max. Seviyede kaslarıni yıpratmasi amaclanmis program ama kesinlikle yeni başlayan birisine göre değil. Profesyoneller için bence. 3 hareket 8 set en az 6 Tekrar olsa 24 Set x 6 = 132 Tekrar. Max. Ağırlık ile yapılacak iş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Baktım. 8 Set 5-6 Tekrar. Bulking Dönemine girmiş. Yüksek protein ve enerji almış birisinin Max. Seviyede kaslarıni yıpratmasi amaclanmis program ama kesinlikle yeni başlayan birisine göre değil. Profesyoneller için bence. 3 hareket 8 set en az 6 Tekrar olsa 24 Set x 6 = 132 Tekrar. Max. Ağırlık ile yapılacak iş değil.
    Öyle zaten ben denemeye kalkmıştım, işin sıkıntılı yani bro split gibi her gün tek kas çalıştırmak durumunda kalıyorsun o kadar fazla setten dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Men Milk -- 10 Şubat 2019; 18:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Men Milk

Öyle zaten ben denemeye kalkmıştım, işin sıkıntılı yani bro split gibi her gün tek kas çalıştırmak durumunda kalıyorsun o kadar fazla setten dolayı.

Alıntıları Göster
    bro split berbat bir program. 8 set prolar içindir. normal başka işle uğraşan insanlar için değil.

yapacağın maks set 5 + drop setlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopolidas

bro split berbat bir program. 8 set prolar içindir. normal başka işle uğraşan insanlar için değil.

yapacağın maks set 5 + drop setlerdir.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum zaten hocam baya traş bir programdı. Hani vaktin olsa bile o işten soğursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.