Şimdi Ara

eyüp hocam acımamış [ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyüp hocam acımamış [ss'li] eyüp hocam acımamış [ss'li]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu hocam44 soytarısı ile başlayan eyüp hoca linci büyük kayıp sizin açınızdan. İnternette ücretsiz olarak konuları ve soruları en detaylı ele alan insanlardan biri eyüp hoca. Burada öyle ezik tipler var ki, gerçek hayatta kimse ciddiye almıyor, eyüp hoca’ya yaptığı yorum eyüp hoca tarafından ciddiye alınınca şaşırıyor ve daha fazla eleştiriyor yerli yersiz. Neden? Çünkü ilk defa, hayatında ilk defa it değil insan muamelesi gördü. Bu adamı da küstüreceksiniz az kaldı, size tonguç, behzat falan yakışıyor açıkçası. Eyüp hoca da ücretli bi platforma geçer umarım.
  • Ooovvv çok sertt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyüp hocaya forumca kışkırtma yapıldığını düşünmeye başladım

kendisi gerçekten emek veriyor ama sorunsuz bir kitle sahibi olmanın imkansız olmasını kaldıramıyor olmalı siz de üstüne gitmeyin

• 100net100k kullanıcısına yanıt
    yok hocam öylesine attım, gayet yerinde bi yorum yapmış zaten hocamız

• eyüp hocam acımamış [ss'li]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özlemiş mi ss’li
    2 yıl önce açıldı
    Arkadaşım bana it dedi ss’li
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyüp hocam acımamış [ss'li] 

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt
    rehber matematik hocam acımamış

• 8 saat eyüp b konu anlatımı videosu izledikten sonra dh ye gelip eyüp hoca ile ilgili başlıkları okuyan dh tayfası olur gibi

• <çook kritik

• Yagci hocamiz kirmizi cizgimizdir

• Bu hocam44 soytarısı ile başlayan eyüp hoca linci büyük kayıp sizin açınızdan. İnternette ücretsiz olarak konuları ve soruları en detaylı ele alan insanlardan biri eyüp hoca. Burada öyle ezik tipler var ki, gerçek hayatta kimse ciddiye almıyor, eyüp hoca’ya yaptığı yorum eyüp hoca tarafından ciddiye alınınca şaşırıyor ve daha fazla eleştiriyor yerli yersiz. Neden? Çünkü ilk defa, hayatında ilk defa it değil insan muamelesi gördü. Bu adamı da küstüreceksiniz az kaldı, size tonguç, behzat falan yakışıyor açıkçası. Eyüp hoca da ücretli bi platforma geçer umarım.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    linç değil hocam kahkaha atmıştım ben o yorumları okurken. herhangi bir şekilde kötülediğimi düşünmüyorum açıkçası. özür dilerim öyle anlaşıldıysa.

• 100net100k kullanıcısına yanıt

Bu forum boyle .Zamaninda Eyüp hocanin anlatimini begenmedim diye ağır linc yedim.Olabilir bwgenmeyebilirim adama tapiyorlardi.Simdi de adami linc yağmuruna tutuyorlar.Bekir hoca ayni şekilde.Behzat hoca ayni şekilde.Hep dalga geçtikleri Mehmet hoca gayet de izleniyor. Eyüp hoca bence hiç takmasın bu forumu.Bu forumun akrasyonlari mantikli degil çünkü. Forum tarafından dalga geçilen bir suru hocaya hicbir sey olmadi kitleleri var hâlâ.

• sriiouss kullanıcısına yanıt

benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Ocak 2022; 9:58:21 >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

ben kimsenin özelinde konuşmadım. gereksiz tipler değerli bir insanın sinirini bozuyor. eyüp hoca doğrusuyla yanlışıyla bir iyi bir hocadır. nihayetinde de insandır. herkesin bir sabır noktası var. onu geçince agresif diyorsunuz, peki eyüp hoca oraya gelene kadar ne ırgatlarla muhattap olmuş bunu sorgulayan var mı?

• ufff eyüp hocam fena yapmışsınız eyüp hocam acımamış [ss'li] eyüp hocam acımamış [ss'li] eyüp hocam acımamış [ss'li] 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.