YA ŞU AVEA' nın MOBİL ÖĞRENCİ tarifesi yılbaşında bitecek nasıl da alışmıştık muhabbete bu arada telefon kulaklığı ve batarya satışlarında artış olmuş ve piyasalarda alışveriş canlanmıştı. Tabi bu da ekonomiye ve GSMH da yansımıştı Zaten piyasalar MOBİL ÖĞRENCİ kampanyasının bitmesi halinde derin bir endişe içine girilebileceğini ve bunun olumsuz etkilerine karşı önlem alınması gerktiğini söylüyorlar. Siz ne dersiniz bilmem
uzatirlar...
yeniden çıkarırlar merak etme
UZATIRLAR HACI MERAK ETME
bence bu tarifeye geçiş yapmak zorunda kalacağız...
avea eski mobil öğrencileri yeni tarifeye kendileri yönlendirecekmiş anladığım kadarıyla +10 dakikası 2 kontör eskiden 1,5 ti +diğer hatlara dakikası 4 kontör eskiden 3 kntr dü +wap, gprs,ringa bedava eski,den paralıydı +2006 sonuna kadar geçerli bir tarife +ve her ay kontür yüklemek gerekiyor sanırım
Valla sormayın ya..
Benim ayarlayamayua çalıştığım kız personell kullanıyor...
Ben arıyordum..3-4 saat çene çalıyorduk..Şimdi nasıl olacak bilmiyorum..
Yeni tarifesini hiç beğenmedim
quote:
Orjinalden alıntı: marlboro83s
avea eski mobil öğrencileri yeni tarifeye kendileri yönlendirecekmiş anladığım kadarıyla +10 dakikası 2 kontör eskiden 1,5 ti +diğer hatlara dakikası 4 kontör eskiden 3 kntr dü +wap, gprs,ringa bedava eski,den paralıydı +2006 sonuna kadar geçerli bir tarife +ve her ay kontür yüklemek gerekiyor sanırım
- 250 kontör yüklersen 10 dakikası 2 kontör, ve sadece MobilÖğrenci'ler arasında geçerli bu.
- 100 kontöre 100 sms yok artık , en az 250 kontör yükleyeceksin beleş mesaj için.
- mesaj ücreti 1 kontör
- her ay kontör yüklemek gerekmiyor.
- gprs sadece ocak ayı sonuna kadar ücretsiz
Bu yeni tarife delikanlı adamı bozar abi nerde eski her avea lıyı ara çene yap durumları felan
avea 'ya
yeni tarifede sadece ögrenci tarifelilerle konuşmanın 10 dakikası 2 kontur, tüm avealılarla diil ücretsiz mesajlar da öyle yani eskisinin yerini asla tutamaz bu tarife
bişey olmaz bitirmezler
arkadaslar peki ya telsimin partner nolcak ya oda 2006 ya kadardı!günde 8-10 saat konustugum bile oluyodu partnerle simdi hiç olmasa yine ayda 200-300 msj artı günde 2-3 saat konusmam var nolcak simdi?
quote:
Orjinalden alıntı: N-Gage
arkadaslar peki ya telsimin partner nolcak ya oda 2006 ya kadardı!günde 8-10 saat konustugum bile oluyodu partnerle simdi hiç olmasa yine ayda 200-300 msj artı günde 2-3 saat konusmam var nolcak simdi?
gecen defa uzutmışlardı bu kez de uzatırlar
anlamıyorum sizi ya kampanyayı çıkarınca avea mükemmel avea şahane kampanya bitince avea berbat avea kötü
bu nasıl mantıktır ya
avea(aria iken) ilk çıktığı ay aldım hala kullanıyorum hala memnunum
İnşallah uzatırlar ya ne güzel birini arayınca 2-3 saat konuşuyodum...
Bu arada PHI314 Aria ilk zamanlar neydi be; günde 10 kontör veriyodu... SÜPERDİ...
quote:
Orjinalden alıntı: PHI314
anlamıyorum sizi ya kampanyayı çıkarınca avea mükemmel avea şahane kampanya bitince avea berbat avea kötü
bu nasıl mantıktır ya
avea(aria iken) ilk çıktığı ay aldım hala kullanıyorum hala memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme