Şimdi Ara

EZ ZEVKLİ FİFA SERİSİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2002 den sonra ki fifaları alıp oynamadım çünkü beğenmedim nedense soğudum yani. Sadece denemek amacı ile arkadaşlarımdan alırdım ama bir süre sonra sildim ve futbol ile de ilişkimi kestim diyebilirim. Ama en zevkli fifa serisini söyleyecek olursam bana göre fifa 2000 Nedense onu çok sevmiştim kim bilir Türkiye ligi var diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı bilemiyorum Bu arada uzun zamandan beri ilk defa bir fifa serisini bekliyorum 2008 çıkınca alacağım büyük ihtimalle Ama tabi benim öncelikli oyunum nba dir umarım bu sene doğru düzgün bir nba live oynayabiliriz.

• 2002
  • 2007 bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ben 2002 den sonra ki fifaları alıp oynamadım çünkü beğenmedim nedense soğudum yani. Sadece denemek amacı ile arkadaşlarımdan alırdım ama bir süre sonra sildim ve futbol ile de ilişkimi kestim diyebilirim. Ama en zevkli fifa serisini söyleyecek olursam bana göre fifa 2000 Nedense onu çok sevmiştim kim bilir Türkiye ligi var diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı bilemiyorum Bu arada uzun zamandan beri ilk defa bir fifa serisini bekliyorum 2008 çıkınca alacağım büyük ihtimalle Ama tabi benim öncelikli oyunum nba dir umarım bu sene doğru düzgün bir nba live oynayabiliriz.

venom seninde oynamadiin oyun yok.....

• fifa 2002 world cup. Gerisi hikaye
  • 2005 i halen arada oynarım.
  • 2002 ensewdiğimdi
  • FİFA 99 FİFA 07
  • en güzeli kesinlikle 99 du
    ikinci olarak 2000 di
    98 de oynanış açısından gayet başarılıydı

şu anda 99 yüklü bilgisayarımda hala oynuyorum:D
  • Fifa 2003 onu çok oynamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ben 2002 den sonra ki fifaları alıp oynamadım çünkü beğenmedim nedense soğudum yani. Sadece denemek amacı ile arkadaşlarımdan alırdım ama bir süre sonra sildim ve futbol ile de ilişkimi kestim diyebilirim. Ama en zevkli fifa serisini söyleyecek olursam bana göre fifa 2000 Nedense onu çok sevmiştim kim bilir Türkiye ligi var diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı bilemiyorum Bu arada uzun zamandan beri ilk defa bir fifa serisini bekliyorum 2008 çıkınca alacağım büyük ihtimalle Ama tabi benim öncelikli oyunum nba dir umarım bu sene doğru düzgün bir nba live oynayabiliriz.

venom seninde oynamadiin oyun yok.....

Eskilerdeniz @SCREAM_BG dostum 7 yaşından beri merakım var oyunlara En sevdiğim türlerden biri de spordur hangi spor yahu bir sürü var derseniz hemen hemen hepsi diyebilirim ama öncelikli olarak basketbol tabi ki Futbola karşı merakım çok fazla değil ama türünün iyi örneklerini oynamadan da edemem yani bu sene ki fifa dan çok umutluyum umarım iyi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

97,98,99,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007 oynadım ve 98,99,2000,2003 en güzelleriydi 98 ve 2000 zaten değişilmez

maşallah oynamadığın fifa serisi kalmamış ohohoh
  • tabii ki 99
  • grafik olarak 2008|| normal 2007
  • Fifa 99 - Fifa 2000 - Fifa 2001 - Fifa 2003 - Fifa 06 - Fifa 07 .. inşallahta ----> Fifa 08
  • 2003
  • 99 serinin en iyisi bence
  • fifa 2005
  • ozan yaa herşeye up up demişsin öf be
  • world cup 98 asla değişmem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.