Şimdi Ara

EZ ZEVKLİ FİFA SERİSİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle FIFA 99
  • FIFA 07'ye bayıldım.

FIFA 2003'de çok zevkliydi.Bilgisayarım dandikti.Paylaşımlı ekran kartı vardı.RAM aldıydım software renderer'den kurtulmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

FIFA 99 INTRO... hey gidi günler

güzelmiş

• 99 harikaydı bence.weah ve kluivert durdurulamazdı. ne goller atardım.cok harıka çalımlar vardı bıde.
  • Herşey o zamanın şartlarına göre güzeldi artık herşey değişti tabiki yeni çıkan fifa bi öncekine göre daha güzel olacaktır
    Ha ama dersen ki o zamanlar doğru dürüst oyun yoktu daha PC neydi bilmiyorduk Ateriden segadan bıkmaya başlamıştık ve karşımızda Fifa 98 Woooooooooowwwww büyüleyici
    Ama artık bi sihri kalmadı o bakımdan en iyisi tabiki de 07 ve gelecek olan 08 olacaktır.......
  • world cup 98 ve 99
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

fifa99 mükemmeldi benim iiçin yani adam ı devam lı yere atardım kale önünde frikikden gol atardım çok darda kaldığım zaman menüsü de mükemmeldi o zaman a göre birde 2000 devamlı şifre yazardım uzaylılar futbolcuları kaçırırdı dızyy sızyy gibi bişeyler vardı birde 2001 hoşuma giderdi şu an ki fifanın temelleri var dı 2001 de

+1

• Fifa 99 ve Fifa 2000
  • her zaman en yeni çıkan serisidir hem oynanış bakımından hemde gerçekçilik bakımından hemde zevk bakımından
  • 2000 - oradaki o estetik çalımları dahada yapamadım hiç bir oyunda - yeni serilerde goller daha güzel ama 2000 de çalımlar keinlikle harikaydı - çok çok keyifliydi....
  • 99 ve 2000
  • 99- 00- 05
  • fifa 99 ne güzeldi ilk göz ağrımdı o oyun hagi vard hakan şükür vardı çok güzeldi batistutalar felan
  • futbol oyunlarında fifa99 ve 2000 bence klasiktir.
    ben 99u oynayamadım nedense ama 2000in kelbimdeki yeri ayrıdır

ilk oyunum da olması bakımından ve bir klasik olması bakımından fifa2000 diyorum
  • 2000 ve manager 2005
  • 99 forever
  • En çok zevk alarak oynadığım Fifa 99'du.
  • Fifa 99
  • Fifa 98 ve 99
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.