FIFA 2003'de çok zevkliydi.Bilgisayarım dandikti.Paylaşımlı ekran kartı vardı.RAM aldıydım software renderer'den kurtulmak için.
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
FIFA 99 INTRO... hey gidi günler
güzelmiş
99 harikaydı bence.weah ve kluivert durdurulamazdı. ne goller atardım.cok harıka çalımlar vardı bıde.
Herşey o zamanın şartlarına göre güzeldi artık herşey değişti tabiki yeni çıkan fifa bi öncekine göre daha güzel olacaktır Ha ama dersen ki o zamanlar doğru dürüst oyun yoktu daha PC neydi bilmiyorduk Ateriden segadan bıkmaya başlamıştık ve karşımızda Fifa 98 Woooooooooowwwww büyüleyici Ama artık bi sihri kalmadı o bakımdan en iyisi tabiki de 07 ve gelecek olan 08 olacaktır.......
world cup 98 ve 99
quote:
Orjinalden alıntı: TRajikomik
fifa99 mükemmeldi benim iiçin yani adam ı devam lı yere atardım kale önünde frikikden gol atardım çok darda kaldığım zaman menüsü de mükemmeldi o zaman a göre birde 2000 devamlı şifre yazardım uzaylılar futbolcuları kaçırırdı dızyy sızyy gibi bişeyler vardı birde 2001 hoşuma giderdi şu an ki fifanın temelleri var dı 2001 de
+1
Fifa 99 ve Fifa 2000
her zaman en yeni çıkan serisidir hem oynanış bakımından hemde gerçekçilik bakımından hemde zevk bakımından
2000 - oradaki o estetik çalımları dahada yapamadım hiç bir oyunda - yeni serilerde goller daha güzel ama 2000 de çalımlar keinlikle harikaydı - çok çok keyifliydi....
99 ve 2000
99- 00- 05
fifa 99 ne güzeldi ilk göz ağrımdı o oyun hagi vard hakan şükür vardı çok güzeldi batistutalar felan
futbol oyunlarında fifa99 ve 2000 bence klasiktir. ben 99u oynayamadım nedense ama 2000in kelbimdeki yeri ayrıdır
ilk oyunum da olması bakımından ve bir klasik olması bakımından fifa2000 diyorum