Şimdi Ara

EZ ZEVKLİ FİFA SERİSİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 96 tek geçerim,bir çoğunuz eminim oynamamışsınızdır eğer oynasaydınız EA'nın fifa serisinde her sene ileriye değil geriye gittiğini anlardınız.

O zamanlar orta okuldaydım,annem okula gitmem için sabahları gizlice odama girip bilgisayarın klavyesini sökerdi yoksa akşama kadar başından kalkmazdım.Hala firsat buldukça dos emulatoru ile oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husNUKE -- 8 Temmuz 2007; 22:49:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: OsKuR

FIFA 99

fifa 99 diyenleri anlamıyorum hem grafik bakımındanan hemde oynanış bakımından berbattı nasıl fifa 99 diyolar fifa 2005 ile yan yana gelemez bile

bence kesinlikle en zevkli 99du ama 2005yılının oyunu ile 99u kıyaslarsan görüntü fakı
    olması sence normal değilmi??ikisini kıyaslayamazsın görüntü olarak sadece zevk olarak
    kıyaslanır bence 2005ve 2006 en kötü serilerdi bikere 2005te çok fazla hakem hatası var bunu
    kimse inkar edemez sonra firikiklerin penaltıdan farkı yok ve cornerlerinde

• quote:

Orjinalden alıntı: M.A.D

2008

çıktımıdaki
  • ya geçin isz fifa serilerini pes e takılın
  • elalemlerin 2. 3. liglere kadr var bizim yok sinirime gidyor
  • 99
  • Kesinlikle 2000 arcade doruğa varmıştı.
  • fifa 2007yi hiçbir fifaya değişmem özellikle MENEJERLİĞİNİ
  • 2002 den sonra hiçç bir fifada zevk alamadım
  • 98 ve 99 benim için ozeldir yanılmıyorsam 98 da salon da maç yapıyoduk..99 da da recep le ortasahadan kafa golu atmıştım nası olduysa
  • Fifa 96 ilk oynadığım fifaydı. Güzeldi de kareli sahada koordiantlara göre aşırtma gol atabiliyorduk. hehe :)
    Fİfa 98 de çok ve benim en beğendiğim. İstenilen yere şut atılabiliyordu.
  • FIFA 07
  • 2000'den aldığım zevki hiçbir Fifa'dan almadım.
  • 99 Bambaşka idi.
  • 98 yok üstüne ne oynardık be topukla topu kaldırıp kalecinin üstünden sonrasında röveşata yla gol atmanın tadını hangi oyunda yaşadık bidaha
  • Benim de oyum 99 dan yana olacak
  • fifanın 97 den 2008 e kadar bütün serileri hep büyük bir hevesle alıp oynadım ama en güzeli 99 diyorum başka bişey demiyorum
  • wc 2002
  • 99 ve 2002 en çok hoşuma gidenlerdi...
  • 2003,2006 world cup,2006-2007 şampiyonlar ligi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.