Şimdi Ara

EZ ZEVKLİ FİFA SERİSİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsKuR

FIFA 99

fifa 99 diyenleri anlamıyorum hem grafik bakımındanan hemde oynanış bakımından berbattı nasıl fifa 99 diyolar fifa 2005 ile yan yana gelemez bile
  • '07 de belirgin bi değişiklik olmuştu beni cezbetmişti, eksileriyle bana hala zevk veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 16 Haziran 2007; 10:24:59 >
  • sadece 2000
  • fifa99 mükemmeldi benim iiçin yani adam ı devam lı yere atardım kale önünde frikikden gol atardım çok darda kaldığım zaman menüsü de mükemmeldi o zaman a göre birde 2000 devamlı şifre yazardım uzaylılar futbolcuları kaçırırdı dızyy sızyy gibi bişeyler vardı birde 2001 hoşuma giderdi şu an ki fifanın temelleri var dı 2001 de

• 99 üstüne tanımam
  • World Cup 99 özledim yav
  • Sega daki FİFA 96-98

diğer serilerinide biliyorum ama iğrenç ötesi hepside
  • 2003
  • en güzeli ps 1 deki fifa world cup 98 inanılmazdı her maçtan önce dünya kupsaının simgesi horoz şehri gezerdi falan tanıtmı gibi daha sonra maçın oynancağı stada yaklaşırdı...tabiki birde fifa 99 oda sağlamdı..

ne oldusa 2000 den sonra oldu oyunun içine ettiler..
    hee buarada sega için olan da güzeldi yine ea nın gol olunca taraftarların davul veya boru çalmasını kendin yapardın basti ama güzeldi..
  • bence 2000 vee 2006
  • en zevkli fifa serisi diye bir şey olmaz. en zevkli fifa oyunu olur.

fifa 99
  • 2000-2002-2005-2007
  • fifa street
  • En güseli FIFA 99 yada FIFA 98. Ama 99 daha ii
  • FIFA 99 INTRO... hey gidi günler

• abi şu fifa yı dahada geliştirseler yaw daha gerçekçi olsa, bir de türkçe olarakta dil seçeneği bulunsa ne güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

FIFA 99 INTRO... hey gidi günler

ewet be hey gidi günler ...her oyunu açtığımda videosunu seyrederdim, bu video çok güzel,vayyy beeee
  • fifa 98 devrimdi. fifa 99 da süperdi ama sonrası berbattı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.