Şimdi Ara

Ezeli rakibinize hiç imza attınız mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Valla ben bildiğiniz sergen yalçın tanju çolak oldum. mehmet topuz bile olduk iki kulüple eş zamanlı da görüştüm.

İlk yamuğum kocaelispor ile sakarya arasında yaşandı.
    Sonra Galatasaraydan fenere fenerden beşiktaşa ordan gs ye ordan istanbula derken 7-8 kere git gel :D

Her defasında yuvama geri dönmek güzel muhabbeti :) Ve taraftarlar kızgın.

Baktım ulusal çapta yetmedi. Chelsea'den Manu'ya geçiş. Sampdoria dan romaya kapak atma. Bayernden kovulup Köln'e imza atma.

Bildiğin ......... olmuşuz :D Ha yettimi yetmeeez. Yunan'ı bırakıp A Milli düzeyde Türkiye'nin başına geçmekle 3.Dünya Savaş'ı sebepleri arasında ileride tarihe not düşülecektır. Sırp liginde derbi öncesi istifa edip karşı tarafa imza atmadan tut. Kovulduğum takım kume hattındaydı son maçında karşı kulübün menejerlik teklifini kabul edip berabere kalıp 2 takımıda küme düşürmüşlüğüm mevcuttur. :D :D :D

İlk ayrıldığımda hainlik diye düşündüm. İkincisi profesyonellik . Üçüncüsü intikam. Dördüncü beşinci derken bildiğin zevke dönüştü :D

• Hahahahaha

Oyunu bu kadar trolleyen birini görmedim. Valla helal

20 seneye yakın menejerlik oyunu oynuyorum ne FB ne BJK ile kariyerim olmadı. Sadece taktik deneme amaçlı 1 sezon oynadığım oldu o kadar.

Bi tek milli takımlardayken buna yakın bişey yaşadım. 2019'da ABD'nin başına geçmiştim. ABD ile Gold Cup'ı falan kazanmış 2021'de Konfederasyon Kupasına katılmıştık.
    Finale kadar çıkmayı başarıp Almanlara 4-2 kaybedince çıldırmıştım. İlk yarıyı 2-0 öndeyken, ikinci yarı 2 kırmızı kart yüzünden 9 kişi kalınca 4-2 kaybetmiştik.
    Maçın ardından istifa edip Meksika'nın başına geçmiştim.

2022 Dünya Kupasında ev sahibi Meksika'ydı. Çeyrek finalle kadar namağlup gitmiş rakibim ABD olmuştu. Maçı 5-1 kazanıp hem ABD'ye olan sinirimi atmış ardından da
    finale ulaşmıştık. Finalde ise bir intikam maçım daha vardı Almanya

Bu sefer ilk yarıyı önde kapatan Almanya olmuş. İkinci yarıda harika bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanarak Meksika'ya Dünya Kupasını kazandırmıştım.

• Championship Manager 00-01'de buna benzer bir olay başıma gelmişti. Oyuna işsiz başlayıp kötü durumdaki Yeni Nazillispor'un başına geçmiştim. Takımı son sıradan alıp Süper Lig'e yükselme play-off'una kadar getirmiştim ancak yarı finalde Kayserispor'a elendim. Tam yeni sezon için planlama yaparken yönetim tak diye kovdu beni. Aşırı şaşırmış ve sinirlenmiştim. Sonraki sezon yine kötü durumda olan Sarıyer'in başına geçip onların durumunu toparlamıştım. Yine play-off'lara kalmıştım ve finale kadar yükselmiştim. Finaldeki rakibim ise Yeni Nazillispor'du. Kolları sıvadım maçı başlattım. Maçın sonunda gülen taraf bizdik. Süper Lig'e yükselmiştim ve evde sevinç çığlıkları atıyordum. Bundan 12 sene önce falan olduğu için abimin ortaokul üniformasını giyip çıkmıştım maça böyle bir tutkuydu işte

• cm 0102den beri oynarım, hiç böyle bi şey yapmadım yapmam zaten hatta tüm liglerde oynadım oynamadıgım 2 lig var, hiç açmadıgım, yunanistan ve israil ligi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu yapmıştım hatta sıkı bir kocaelisporlu olmama rağmen:

Bal ligindeki kocaelisporu aldım (fm 2015) 5 senede ptt 1.lig e kadar çıkardım ilk 12 haftada 20 puan aldım sonraki 17 maçı kazanamadım(bu 17 maçta toplam 6 tane taktik denedim ve bir türlü tutturamadım ve 29 puanla kendimi 17.sırada buldum ve kovuldum. Daha sonra sakaryaspor teklif etti ve imzaladım. Sakaryasporda 2.lig kırmızı grupta 16.sırada küme düşme potasındaydı. 5 maçta 13 puan toplayarak 9.uncu yaptım takımı. Sonraki sezonda ptt 1.lige çıkarayım dedim takımı, bu arada kocaelisporda ligi 11.nci bitirdi o sene. Kadrosu 2.lig için baya iddaalıydı hatta şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriydi. İki tane nokta atışı transfer yapıp sezonu kapadım. Şampiyon olamadım ama ligi 5.sırada bitirip(evet malesef 5.sıra) playofflara katılma hakkı kazandım. Çeyrek finalde aydınspor 1923 geldi ilk maçı evimde 1-0 kazandım ikinci maç ise 2-1 yenildim ve deplasman golü ile üst tura çıktım, bu turda ise erzurum büyükşehir belediyesi geldi, ilk maç 2-2 berabere kaldım(son 10 dakikada 2 gol yedim) ikinci maçta da aynı skoru aldım uzatmada penaltı kazandım(yanlız takdir ettim çok iyi yere attı kendini) ve 3-2 kazanarak finale çıktım, finalde ise bursaspor(evet bildiğiniz bursaspor)geldi maç 0-0 bitti atamıyoruz ama yemiyoruz da, o maç cidden mükemmel savunma yaptık uzatmada aynı skorla bitti ve penaltıda 25-24 kazanarak(resmen ecel terleri döktüm, rakip takım penaltıyı kaçırdığında evi tavaf ettim sevinçten) ptt 1.lige çıkardım kocaelisporun başkanından intikamımı alıcaktım ama bilin bakalım ne oldu, kocaelispor küme düşmüş ben de artık bir anlamı kalmadı diyerek istifa ettim sonra da fb ye imza attım 3 sezonda 2 lig şampiyonluğu 1 ztk(kupa kupadır süt kupası deyip geçmeyelim) yaşadım ilk sezon şl de son 16 2.sezonda al de çeyrek final 3.sezonda al de final oynadım 4.sezonda lige iyi başlayamadım (11.haftada 12 puan topladım ama avrupa liginde 4 te 4 yapmıştım) ve kovuldum sonrasında sinirlenip tsye imza attım gs ve bjk de teklif etti ama onlara imza atmaya elim gitmedi ts ye de ısınamayıp 9 hafta sonra istifa ettim sonra da kariyeri sildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galatasaraylıyım.boştayken fenerden teklif geldi leş oyuncular transfer ettim realden clde 18 yedim istifa ettim sonra aşırı çocukça geliyor şimdi ama garip bi keyifti demek ki o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.