Şimdi Ara

Ezik karakter priest.Hele ardreamdeyse...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Priestler ezik değildir yanlızca oynamayı bilmeyenler ezik kalırlar ama priestlerde haklı cok az def var şuan priest kullanıyorum pirestim biraz fazla yiyor ama yinede çoğu ws yi kaçırmıyorum Pathosda dd olamdağı içinde alamıyorum ama :

priestlere ezik demen çok yanlış
  • quote:

Orjinalden alıntı: n4meLesS

Priestler ezik değildir yanlızca oynamayı bilmeyenler ezik kalırlar ama priestlerde haklı cok az def var şuan priest kullanıyorum pirestim biraz fazla yiyor ama yinede çoğu ws yi kaçırmıyorum Pathosda dd olamdağı içinde alamıyorum ama :

priestlere ezik demen çok yanlış

+1

Tmm def az ama ardream i estiren priestler de vardır... O priestine göre değişir..
    Öyle bi genelleme yapamazsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophs -- 26 Mayıs 2008; 0:08:08 >
  • benim diesde priestim wardı şuan dagıttım charı lw 57 di
    itemleri
    +6 holy
    +5 ds
    +3 rbth chıtın set
    dd 25 kafalık fp
    rom+0 dual
    agate +0 dual
    ep +0
    belt görew di
    adreamda torment yedigimde nadiren yatıordum.
    şu halimle ac sc siz yada ac sız 1200 ün üstünde defansım olurordu. group healler oldugumdan defansa çok yüklenmiştim.
  • Sh ci olmayan bir bp nin kusra bakmasın pek şansı yok sc li bir asasa karşı heleki dd siz bir serverdaysa...
    Zaten sh ci olanıda can azalınca kaçacağı için meselede kalmıyor^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Mayıs 2008; 9:38:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Sh ci olmayan bir bp nin kusra bakmasın pek şansı yok sc li bir asasa karşı heleki dd siz bir serverdaysa...

haklısın ama artık günümüzde sh ci olmayan kalmadı ve ben arkadaşlarım direttikçe kullanmamaya çalışıyorum serverımızda dd var ama çok pahalı(+10 gb dd25) onun için alamıyorum yakında ske belt almayı düşünüyorum onla dd yi biraz daha kurtara biliyorum ama 3 asas gelince yapabilceğim birşey kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n4meLesS -- 26 Mayıs 2008; 11:10:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: n4meLesS

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Sh ci olmayan bir bp nin kusra bakmasın pek şansı yok sc li bir asasa karşı heleki dd siz bir serverdaysa...

haklısın ama artık günümüzde sh ci olmayan kalmadı ve ben arkadaşlarım direttikçe kullanmamaya çalışıyorum serverımızda dd var ama çok pahalı(+10 gb dd25) onun için alamıyorum yakında ske belt almayı düşünüyorum onla dd yi biraz daha kurtara biliyorum ama 3 asas gelince yapabilceğim birşey kalmıyor

Int puanını 102 ye kadar verip dd25 takabilirsin 102 int dd ler çok ucuz hem defansında artar, ama biraz str düşer. Nasıl olsa kitap ve str 30 basıcaksın, elindede +7 ii ve üstü bir silah varsa atak derdin olmayacaktır öneririm ben. Hem malice debuff oldukdan sonra atağın çok büyük önemi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4level rogue oklar yok?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtube a sanculamo yazın , ardream priest ezikmi diilmi görün
  • sağlam itemleri olunca ardream da debuffer priestleri ws de almak öyle kolay deil.bakmayın siz +7 ii str+8 setini alıp sh açıp ardream yapan priestlere.zaten orda burda çıkıp priest eziktir diyenler debuffu yediklerinde direkt town atıyor.ardreamda o kadar çok +8 cleaver +7 chitin setli olan adamlar var ki sağlam bi priestle torment atıp içlerine girmek çok süper oluyor
  • sen her kestıgın prıeste ezıq dıyorsan senın yasında bır sorun war demektır her kestıgın adam ezıq olmaz 2 mage 1 prıestı kesemez oynamasını bılen bırı olsa
    oynamasını bılen 1 59 lvl ıntcı prıest bıle mageyı kesebılır hatta warıoru bıle kesebılır yeterkı oynamasıı bılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alosss -- 27 Mayıs 2008; 13:20:52 >
  • dd25 varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.