Şimdi Ara

Eziklik ve depresyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumdan beri çok çekingen ve korkak bir yapıya sahibim bir insanla kavga çıkma ihtimalini sezersem elim ayağım zangır zangır titrer konuşamam bu yapım yüzünden insanlar sürekli ezmeye çalışır kendimi koruyamam. Bu yapımın sebebinin ne olduğunu çözemedim insanlar tarafından sürekli olarak dışlanıp ezildiğim için böyle olduğumu düşünüyorum bu çekingenlikten bir türlü kurtulamadım ne yaparsam yapayım işe yaramıyor. yaşım 18 benim çocukluğum veya ergenliğim yok bildiğin çöp hayat. Duygu, düşünce ve davranışlarım çok garip ezildiğim ve dayak yediğim zamanlar aklıma gelince duygusal acı çekerim sinir krizi geçiririm eşyaları kırıp dökerim . çok garip şeyleri komik bulurum dolabın şekli, saatin yuvarlaklığı ve takvimdeki yazılar bana aptal insanları andırır ve gülerim. eşyaları yiyen insan görünce gülerim. insanları garip hareketlerimle sinirlendirmek bana zevk verir fiat linea arabasının önü ve arkasın komik gelir gülerim insanların güldüğü şeyler komik gelmez çok garip düşüncelerim var mesela tabelalarda sürekli sevmediğim insanları görmek bana zevk verir araba giderken üstünde gülen insanları görmek gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aramıza hoş geldin birkaç seneni burada geçireceksin.

• Hemem duzgun bi psikolog bulup randevu al geciktirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunu okudun demi

• şehir bölgesine taşın ve işe girip kendi evine çık, gerisi gelir.

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.