Artık gerçekten intiharı düşünmeye başladım
Hayatım berbat geçiyor Yalnızlığım zaten peygamber yalnızlığı gibi. Hiç bir şeyi beceremiyorum işe giriyorum işten kovuyorlar kendimi ifade edemiyorum evde istemiyorlar yanlarına gidiyorum siktir git diyorlar odada koltuğa uzanıyorum ama uyuyamıyorum düşünerek depresyona giriyorum. sofraya otursam yediğim ekmeği boğazımda bırakıyorlar bende yemiyorum. sürekli ellerinde demir sopayla her tarafıma vuruyorlar heryerim mosmor oluyor geceleri uyuyamıyorum sinirden kafamı duvarlara vuruyorum beyin sarsıntısından gözlerim baygın bakıyor duvarları yumruklamaktan ellerim mosmor oluyor akıl rahatsızlıklarım hayatı sürdürmeme engel oluyor banyo yapmıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum giysi giyemiyorum benim diyeceklerim bu kadar şimdilik
Loserlıktan nasıl kurtulunur
doğduğumdan beri HİÇ arkadaşım olmadı bildiğin ölü gibi yaşıyorum yaşım olmuş 17 hiç bir şeyim yok köyde yaşıyorum fakirim arabaya binecek para bulamadığım için yürüyerek gidiyorum gittiğim halde yinede yapacak bir şey bulamıyorum yemek bile alamıyorum bütün gün zeytin ekmek yiyorum o bile olmuyor bazen yalnızlıktan artık beynim çürümeye başladı evde gerçek anlamda deliriyorum kırmadığım eşya kalmadı kendimi dövüyorum çok bağırıyorum 16 aralığa bakırköy rshhye randevum var bakalım nasıl geçicek admin bunuda banlama nolur gözünü seveyim
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 531 (Bu ay: 298)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic