doğduğumdan beri HİÇ arkadaşım olmadı bildiğin ölü gibi yaşıyorum yaşım olmuş 17 hiç bir şeyim yok köyde yaşıyorum fakirim arabaya binecek para bulamadığım için yürüyerek gidiyorum gittiğim halde yinede yapacak bir şey bulamıyorum yemek bile alamıyorum bütün gün zeytin ekmek yiyorum o bile olmuyor bazen yalnızlıktan artık beynim çürümeye başladı evde gerçek anlamda deliriyorum kırmadığım eşya kalmadı kendimi dövüyorum çok bağırıyorum 16 aralığa bakırköy rshhye randevum var bakalım nasıl geçicek admin bunuda banlama nolur gözünü seveyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altın Kürek -- 6 Aralık 2024; 23:18:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Loserlıktan nasıl kurtulunur
-
-
yalnızlığı çok kafaya takmayın. bu dünyadan kimse eşi dostu çocuğu ile gitmiyor. herkes yalnız doğar yalnız ölür. bunu kabul edersek daha rahat oluruz.
-
Böyle Yalnızlık olmaz olsun allah aşkına yaa hem yalnızım hem dışlanıyorum hem aşağılanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 25 yaşındayım 1 tane arkadaşım vardı o da sevgilisini dinledi sattı beni, velhasıl iş güç ev bir de uzaktaki sevgilim var. Ben de üzülüyorum arada bir de yapacak bir şey yok, arkadaşım olacağını sa sanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin en azından sevgilin var ben bildiğin odada tecrit hastasıyım bazen çıldırıyorum elimi ayağımı bağlıyorlar bak ciddiyim şaka yapmıyorum yakında sakinleştirici iğneyi basarlar bana
quote:
Orijinalden alıntı: Altın Küreksenin en azından sevgilin var ben bildiğin odada tecrit hastasıyım bazen çıldırıyorum elimi ayağımı bağlıyorlar bak ciddiyim şaka yapmıyorum yakında sakinleştirici iğneyi basarlar bana
Konuda 6 kişi var onalarda yazsın
Nasıl HİÇ arkadaşın olmadı imkansiz elbet bi kac hafta takildigin konustugun birileri olmustur
gerçekten inanamazsın ben bildiğin ruh gibiyim hayatımda yaptığım şey sadece düşünmek
Ailen seni böyle yetiştirdiyse bu durumdan kurtulmak çok zor, ben de aynı şekildeyim ruh sağlığım bozuk ve elimden bir şey de gelmiyor
-
üstüne gidebildiği. kadar gidiyorum
Up
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X