Şimdi Ara

F/S V2045 BİLEŞEN BİLMECESİ hikayaleri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi f/s2045 için çok uzun süredir okudğumuz özellik karmaşaları var i
    şte teknosa 64 mb x300 veriyor ddr1 vs pcgold yada pc depo 128 mb ati, xp pro vs vs die.
    Dün carefour vega'daki teknosa'ya gittim üst üste aynı f/s leri koymuşlar biri 1149$ diğer i 1399$ ????????????

eee aradaki fark dedim. satıcı hiç istifini bozmadan "xp pro" dedi.
    250$ mı dedim evet dedi!!!
    biraz üsteleyince 1149 luk hd "ide" i 1399 sata dedi?
    hayda dedim iki ürünüde çıkarttım. alttaki seri numaralarına kadar karşılaştırdım. ikiside aynı gün üretilmiş! dumur! :) neyse birinin kodu A00 ile bitiyor diğerinin B00??? aradaki fark bu görünüyor. 128 mb ati'den bahsettim. bizde yok dedi. teşekkür edip ayrıldım.
    bugün f/s call center'ı aradım. konuyu anlattım dedim ki yani etrafta 64/128 ati'ler ddr1/ddr2 ler ide/sata hd ler uçuşuyor işin aslı ne??

cevap: isteyen istediği özellikle getirebiliyor efendim.
    soru: hmmm peki fs web sitesinde teknik özelliklerde 64 ati 533 ddr2 dio koskoca fs product info yalan mı dedim
    cevap: yok efem tabi ki doğru dedim
    soru: yani dedim
    cevap: yani fs türkiye tüm türkiyeye gelen v2045 lerin ddr2 533, 64 ati, 80 sata olduğunu kabul eder dedi (ben zorladım yani alırsam bişey olursa kafanıza atarım malın arkasındamısınzı die sıkıştırdım :))
    soru: yani 128 ati yokmu?
    cevap: olabilir efem getirilmiş olabilir
    soru: peki nie web sitesinde yada tech info'da yazmıo
    cevap : olabilir efem

la havle deyip kapadım
    sonra f/s i bir daha aradım eğer fs alırsam yedek pilde almak istiyorum fiyat soruyum dedim
    bir tel (datagate sanırım) verdiler 20 kez aradım en sonunda açan amca dumura uğrattı beni

"hangi pili istediniz?"
    " f/s 2045 e olan işte"
    "iki tane varda sizin laptop'u söyleyin ona uyanını söyliyim"
    "e bende laptop yok 2 side uyuyorsa ikisinde fiyatını alıyım ne fark var ki?"
    " e birisi 3 saat birisi 6 saat gider"
    "????????????????????????? 6 saat hmmm fiyat ?"
    " e sizin laptopun kodu lazım"
    " e beyfendi bende laptop yok alıcam daha siz söyleyin"
    "valla sizde laptopun kodu olmadan işlem yapmam çok zor ben bi araştırım sizi arayım" dedi telimi aldı

tahmin edin ne oldu :) aramadı tabi

neyse....
    uzun oldu vala, hala buraya kadar okuyabilenlere tebrikler :)

f/s ne sattığını bilmiyor ama 80 sata hd ve 533 ddr2 yi garanti ediyor
    64 ati var 128 olamaz ama olsada enteresan olur yani ne desem die kıvırıyor.
    f/s in resmi sitesi ati64 mb dio

f/s in 6 saat giden pili olabilir????

ben yoruldum...

bu kadar kafa karışıklığı yeter eğer kararımı verirsem pcgold'dan 1199 a alıyım diyom :) göya 128 ati+xp pro
    :)

• biz pcdepo.com dan birkaç arkadaşa aldık xp pro ddr2 533 ve 128 mb ekran kartı çıktı hepsi 1119 usd +kdv
    cirlop gibi hepsi pcgold 1199 a satıyor aynı ürünü 80 dolar daha pahalı pcgoldda
  • ya evet haklsıın 80$ pahalı da ben 15 taksti almayı düşnüyorum 15 taksit bonus yapınca pcgold 30-40 milyon ucuza geliyor
  • haklısın da 15 taksit için 130 milyon vermeye değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyildirim

ya evet haklsıın 80$ pahalı da ben 15 taksti almayı düşnüyorum 15 taksit bonus yapınca pcgold 30-40 milyon ucuza geliyor

Eğer TEKNOSADAN şanslı gününüzde iseniz, şannslı bir arkadaşa rastlarsanız, 12 taksitle çok iyi yanındaki artıları diğer sitelere fark atıyor gibi, kamera + çanta +usb bellek +usb blotut = 100 ile 150 $ eder derim..

dediğim gibi test edip alabilirseniz, 128 mb ve 533 Hrz bulabilirsiniz..

şansınız bol olsun...
  • BEYLER ORTADA BENZER FİYATA RADEON 9700 EKRAN KARTINA SAHİP NOTEBOOKLAR YA DA 100 DOLAR ÜSTÜNE 64 BİT ÜSTELİK X700 EKRAN KARTINA SAHİP OLANLAR VARKEN NEDİR BU FUJİTSU MUHABBETİ
  • hata ettik, sana sormadan nasi aldik bu makineleri bide utanmadan konusuyoruz burda...

kendi makinenin topiclerine girip orda fikir alisverisi yapip, bir grmlik beynine azicik bilgi sokacagina burda sacma sapan hicbir manasi olmayn mesajlarla insanlari tahrik ediyosn ama sana sunu söyleyeyim bunu basardin...

quote:

Orjinalden alıntı: junglee

BEYLER ORTADA BENZER FİYATA RADEON 9700 EKRAN KARTINA SAHİP NOTEBOOKLAR YA DA 100 DOLAR ÜSTÜNE 64 BİT ÜSTELİK X700 EKRAN KARTINA SAHİP OLANLAR VARKEN NEDİR BU FUJİTSU MUHABBETİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @JUNGLE
    Hangisi o 1088 in 100 dolar üstüne X700 veren?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.