Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ck güzel kessmissin helal olsun gayet güzel devam..
  • eywallah :p gaza geldim kasanın tepesine de mi bi desen yapsam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnerMaxTeo

ck güzel kessmissin helal olsun gayet güzel devam..

yarın da zımparalamaya devam edicem bazı yerlerin ihtiyacı var...
  • @devilucifer85 uçları nerden temin ettin tek tek nerden alabilirim ne tür dükkanlardan
    beklediğimden daha iyi işçilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessasmaz -- 18 Eylül 2006; 22:20:45 >
  • abi uç dediğim işte silindir olanlar... bir de zımparalama için silindirik zımparalar var... bukadar... Karaköyden hırdavatçılar çarşısından alabilirsin uçları
  • Arkadaşlar zımparalamadan önceki hali....
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Zımparaladıktan sonraki hali....
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Şimdi gidip uç alacağım en incelerinden
  • abarey, manyak olmuş
    eline sağlık hocam. bi de kasaya takılı halde foto koysana görelim nasıl duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 19 Eylül 2006; 11:18:39 >
  • eline sağlık güzel görünüo başka ss koyabilirsen takılı halde daha da güzel olucak sanırsam
  • Gerçekten harika olmuş zımpara işi baya değiştirmiş ne diyyelim devamını bekliyoruz
  • yan kapağı kesmekiçin kullandığın aletin adı nedir veya matkap a öyle bi uc taksam kesebilirmiyim.?
    Bide ucun adı nedir
  • beyler bugun fazla uğraşamadım kasa ile eve yeni geldim ... dremel seti aldım, boya aldım... işim 2 saate biter gibi yarın artık takıcam kasaya kapağı :) fotolar koyarım 2 3 saate kadar gorusuruz eywallah yorumlar için...
  • Bu senin dremel orjinal birşey değil sanırım.Kaça aldın aleti.Bende bugün kadıköyde transdatanın olduğu pasaja bakdim.iki yerde vardi.Biri 85 ytl idi sağlam birşeye benzeiyordu.Esnek mil felanda vardi.Diğeride 50 dedi o biraz daha dandik geldi bana.Bu Dremellerin orjinalleri karaköyde bulunurmu.Orda fiyatlar nasil bilen varmı.

devilucifer85 Birde merak ettim sanırım sen Sağ kapağa deseni yaptın.orda anakart yokmu nasıl birşey olacak merak ettim bir takda görelim.
  • muhteşem ötesi olmus abi eline saglık harbi bak cok güzel
  • ben karaköyden 45 e aldım... Ya sorun makina değil de uçlar pahallı ... orjinal dremel markası ile karaköyde 85 ytl idi sanırsam... evet sağ kapağa yaptım... sol tarafta fan vardı... Evet anakart var ama oraja neonları koyarım yer yaratırım onlara da ... boya yaptım azönce de orjinal siyah parlak rengi gitti yaw. ben de kapağın tamamını boyadım bu boyama işi de ayrıbir incelik istiyor valla bazı yerlere fazla yaparsanız ii batırırsınız... az önce bi yeri fazla yaptım orajı kuruduktan sonra temizledim tekrar çektim ... bakalım kurusun sonra plexi yi yapıştıracağım ... inşallah yaptıklarıma değer !
  • Feel kasandan memnunmusun.Bende kasayi değiştirmeye karar verdim.Yan panel i şeffaf olan modellerinden birini alacam allah nasip ederse.En uygun fiyatlar genelde feel de dierleri pahalı makul fiyatlardada psu yok.Ses pek sorun değil.Görüntüsü güzel olsun kafi.Ondan sonra başlayacam artik mod işine.Asus Ta210 a yapim dedim ama olanklar sınırlı kasada hiç uğraşmıyım dedim.KAsa değişim..
  • Bugun aldığım boya dremel seti ve yapıştırıcı... Arkadaşlar bu dremelin setini öneririm... Çok daha ucuza [simage][/simage]geliyor karaköye göre. hem de daha kaliteli...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Bu da içindekiler...36 adet kesme 20 adet kesme ve zımparalama amaçlı , 3 büyük kesici, 5 tane 36 lıktan ve 4 tane 20 likten koymuşlar kolaylık olsun die...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Biraz daha zımparaladıktan sonra aldığım sprey boya ile boyamaya kalktım aslında fena olmadı ama bazı yerlere fazla kaçırdım boyayı...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Kapağın tersine de biraz attım boya
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Sonra kurumaya bıraktım baktım güzel olmadı o sinir ile kazımaya başladım kapağı
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Kazıdıktan sonraki haliii....
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Beyler aslında bakarsanız böyle daha güzel oldu metalik :) ya yarın boyucam artık yoruldum ya :( bu sprey boya ile nasıl boyucam ya?? her yere aynı fışkırtmak gerekio... Napcam ya?

• arkadaşım boyayacağın renk nedir acaba bence bu metalik rengi ilede bayaa hoş duruo
  • ya arkasına onun mavi neon koyucam mavi plexi var siyah daha hoş olur gittim sprey boya aldım ... metalik rengi kazıdıktan sonra ortaya çıktı ... yarın bidaha bi sprey ile boyayım orayı... bakalım güzel olacak mı? artık o da olmaz ise gidicem şu araba boyacılarına boyatıcam cillop gibi olsun bişi yaptık tam olsun arkasına plexiyi de yapıştıramıyorum bu boya işi bitmeden :( yarın bitirmeyi düşünüyordum ya :(
  • akıl verecek olan yok mu ya? ne yapsam=
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.