Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi hayırlısı inşallah dahada güzel bişiler çıkar ortaya kolay gelsin
  • o kazıdığım yere bi eneme boyası attım yarın heryeri kazıyıp boya atıcam...
  • boyayı homejen ve en az 20cm tavsiyem 35 40 cm uzaktan atman, böylelikle daha homejen atarsın ve akma olmaz

özellikle sprey boyalar bu tür ince iş için yanlış seçim ama en ucuzu ve evde uygulanabilir olanları

boyayı 3 kat atmanı tavsiye ederim her katı çok ince at.... en az 2 saat kurusun her kat boyaya kesinlikle toz yapışmamalı yani tozsuz bir ortam yaratmalısın...
  • 3 katı nasıl atıcam? mesela 1 kat atıp kurumasını mı beklicem? yoksa 1 katı geçtikten sonra hemen 2 ye mi geçicem?peki bouarken sprey ile hızım nasıl olsun? bunu nasıl belirlicem? ya da aklıma bişi geldi ama olur mu? bu sprey boyayı bir bardağa sıkıp sonra onufırça ile boyasam olur mu kasaya? benim gördüğüm kadarı ile çabuk kuruyan bir boya olmaz gibi geliyor....
  • Beyler fena gaza geldim bu kapağı yapmadan yatmıcam dedim sabahın 4 ü saat... Sonunda bitti ya hakkaten ben boyamayı bilmiyormuşum... arkadaşın dediği gibi 45 50 cm yukardan yaptım ve bir makina gibi aynı hızda gittim. Süper oldu valla ... 3 kez ard arda gittim...İyi oldu gibi keşkke baştan öyle yapsaydım... İşte resimi...

<^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

• dostum kolay gelsin aynı kasadan bende de var, sen bi öncülük ette bakarsın bende bişiler yaparım
    benim aklımda 25 lik fan olan kapağa plexy yapma fikrim var ama zor geliyo ne yalan atiim 25 lik fan olmasa yapardım ama fan olayı zorluyo beni, gerçi yapılmıcak bişi deil ama birde içini siyah yada dikkat çekici bir renge boyadın mı yeme de yanında yat olur, zaman sıkıntım olduu için uraşamıyorum, yoksa çok güzel bir kasa, mod çalışmanda başarılar

• ya ben o 25 lik fana plexi takmayı düşündüm
    sonra kafamda canlandırdım ama görüntü kötü olur gibi geldi... sence? ya da o fanı çıkarttığımd fanı biraz daha geriye alır ön tarafını daha da açabilirim... bu da olabilir... bakalım şu olayı bi bitireyim... Hallederiz!
  • babacım napıyosun sen ya

şok içinde izliyorum ahaha
  • gaza geldım bende fena sekılde, netten tattoo sekıllerı arattırıyorum : )
  • guzel gidiyo...devam et takipteyim =)
  • evet beyler gittim kadıköyden tt fan ve neon aldım içimde patladı 47 ytl olsun ama değdi bakın neler yaptım....

Evet bir arkadaşım tahmin etmişti neonu oraya nasıl sokacaksın die... İşte bir yol buldum :)
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

İşte tt neonumu buraya koydum...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Neonun açma kapama tuşunu bu boş olan yeri dremel ile delip buraya taktım...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

Kasanın fotoları....
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

Beyler cd rom kapakları dışarıda onları takmadım onlara da bişi yaparım belki...

Evet arkadaşlar nasıl oldu? bakın bu fotolar 6630 cebim ile çekiorum okul pazartesi açılacak arkadaşımdan kaliteli foto çeken makina alınca tekrar resim koyarım... Yorumlarınız için teşekkürler... Yarın bakalım aklıma ne esicek de yaparım ne de olsa dremelin seti var elimde :) kaçamaz metaller benden kesmeye geliorum :)

NOT: neonun ışığı bukadar parlak değil arkadaşlar cep çektiği için çok açık çıktı... Tam bir mavi rengi var orada aslında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 20 Eylül 2006; 18:44:30 >

• gayet guzel oldu ıscılık baya guzel ellerıne saglık

klavye moda beklerım sende yap bole bıseyler

http://forum.donanimhaber.com/m_8983508/mpage_2/tm.htm
  • eywallah senin kasa sağlama benziyor ... bak klavyemin oralarını maviye boyayabilirim seninkisi gibi hem de ışıklarla uyar... Sağlam olmuş eywallah...
  • devil güzel olmuş mod.eline sağlık.ne kadara patladi bu mod.komple masraflar dremel boya led felan.Birde ben feel kasa alicamda.Biraz araştırdım fazla iyi şeyler okumadim.işciliği kötü malzeme kalitesi iyi değil psu değişme lazim felan deniyor.Senin kasa nasil bende Asus ta 210 var kasa sağlam harbi kasa ama işde psu yetersiz mod konusunda yetersiz bir kasa.
  • valla malzemeyi keserken çok zorlandım aslında... ama kasanın ön tarafı nın malzemesi kötü.... Onu da mod edicem... VAlla orjinal psuusu yetiyor herhagi bişi olmadı henüz.. Ama birkaç bişi daha eklemek istiyorum o yüzden psu yu da değiştiricem ileride...Benim ksanın havalandırması süper... Çok iyi! Asus ta230 kuzenimde var. onunkine göre güzel yani...
  • abi cok süper duruyor hakketten cok deli manyak olmus yani hele o jaguar herhalde bayıldım yani. güle güle kullan ne diyelim
  • eywallah
  • güle güle kullan hocam devamını bekliyoruz
  • güzel olmuş eline sağlık
  • Üf nefis olmuş helal olsun kanka msndede söledim ama nefis olmuş gereçtken
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.