Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu da sony ericson telefon ile çekilmiş olanı...
  • bu sefer çok şahane görünüyor sanki bir anda insanın üstüne atlıycakmış gibi
  • evet benim 6630 ışıksız ortamda dandik çekio ...ama sony ericson affetmedi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 21 Eylül 2006; 20:11:36 >
  • hocam anlamadıgım bosluklarda buzlu cam falanmı kullandın anlamadım cok enteresan cırtlak bi ısık yok her tarafta esit ve pastel tonda. orada nasıl bi malzemekullandın merak ettim?
  • plexi... hiç duymadın mı?
  • Beyler işin bu tarafı da bir taşla 2 kuş vurdum gibi bir şey... :) neonun ışığı ile arkaya taktığım fanın ışığı 25 cm lik fana değişik bir güzel görüntü kattı İşte resim bu

<^F33L^ > - Düşünüyorum
  • ön tarafı nasıl yapsam ? ya fan kontrol alıcam galiba arkadaşlar...
  • çok güzel mod çok beğendim Takip ediyorum sizleri henüz çok yeniyim. ileride ben de kasama bunun kartalından yapmak istiyorum ama önce bu işi iyice araştırıp öğrenmem lazım. epey uğraşmışsın ellerine sağlık arkadaki fan güzel durmuş renkleri falan.
  • gerçekten süper olmuş
  • saolun arkadaşlar yorumlar için... Devamı en yakın zamanda gelicek!
  • Arkadaşlar ev sorunları nedeni ile modifiyeme başlayamadım bir türlü! İşler var! salı başlamayı düşünüyorum aklıma bir fikir geldi bu klavyenin üstündeki yere neon taksam güzel olmaz mı?
     <^F33L^ > - Düşünüyorum
  • hemde çok güzel olur
  • neresine nasıl koyacan anlamadım ayrıca klavyenin kendisinide göremedim
  • abi klavye orada bak cekmecede... Siyah olduğu için seçemedin galiba... klavyenin üstündeki yere koymayı düşünüyorum ama az ışık veren bir neonu nerden bulucam? bir de gözü rahatsız etmemesi lazzım!
  • voltaj düsürücüyle kullanırsan işe yarayabilir
    ya da ürünleri tam bilmiyorum ama işe yarayabilir
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RM047
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RM079

• üzerini kapatabilirsin sadece tuşlara gelecek şekilde açık kalsa yeter
  • Süper olmuş kardeş eline emeğine sağlık.
  • Evet arkadaşlar artık karanlık sorun olmayacak monitörüm 997 mb 19'' sRGB var... Kalavyemi artık çok rahat görebiliyorum... Gittim şu bankalarda paraların gerçek olup olmadığına baktıkları black blue ışık var ya ondan aldım gelip klavyenin üstüne monte ettim çok pratik bir şey! Ben çok beğendim... İşte resimleri! Açma kapama düğmesi de var! Yakında size bir süprizim olacak, yorumlarınız için teşekkürler!

<^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

Klavyenin tuşlarının beyazlıkları keşke turuncu olsaydı ... Turuncu rengi acayip parlıyor ... Fosforlu kalem vardı sürdüm ama olmuyor buna bir şey düşünebilirim ama!

Bir de adam gibi bir foto makinam olsa resimler daha güzel çıkar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 24 Eylül 2006; 17:25:29 >

• hocam istanbul dışında olanlar bu ışığı nerden alabilir? online filan. çok manyak olmuş

http://www.editorunsecimi.com/asp/show_stock.asp?product=Antec%20-ILB-LED%20B
    bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 24 Eylül 2006; 17:27:35 >
  • abi elektrikçilerde var aslında foto güzel çıksa daha güzel olur da! Ya şu bankacıların kullandığı siyah mavi ışık gözü rahatsız etmeyen ! Ben 15 ytl ye aldım komple! Elektrikçilerde bulabilirsin! Senin gönderdiğin linkteki baya pahallı! Aynı şey ikisi de! Neon takamazsın eğer klavye alıcaksan çünkü neon çok parlak duruyor! Gözleri rahatız eder!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.